M-am intalnit cu DeeDee la Pitesti!!!!!
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
M-am intalnit cu DeeDee la Pitesti!!!!!
M-am intalnit cu DeeDee (ingerul pazitor al acestui forum) la Pitesti!!! A fost o coincidenta dar a fost super misto si merita sa va povestesc !
Am avut concert cu Winston Live la Pitesti in discoteca Laguna sambata asta (08.12.2001). Intram noi in scena... wow! Numai fete! Super misto, ma simteam super pe scena. Si, inainte de Ochii verzi trebuia sa facem un mic concurs pentru a da niste premii de la Winston. Am hotarat cu Dana si Mihai sa luam 2 fete si 2 baieti (aveam 4 premii), Mihai a ales o fata din public, eu am ales o fata. Fata pe care am ales-o eu era dragutza cu draci, imbracata super chic, era extra... Am facut concursul, am cantat, le-am dat premiile , am cantat iar si tot asa.
Dar, ce legatura au astea cu DeeDee? Stai ca va spun! Dupa concert am stat in spatele scenei sa dam autografe vreo ora, era foarte aglomerat dar era fain. Vine si fata de la concurs la mine si ma roaga sa-i dau autograf. Imi spune : "pentru DeeDee". Zic: "DeeDee? Cu fanclub.ro???". Ea: "Da, eu sunt!". Woooooow!!!! nu ma asteptam ca exact fata de care mi-a placut si am invitat-o in scena sa fie DeeDee, cea cu care corespondasem prin email pentru a pune la punct acest forum!
A fost o coincidenta fericita! DeeDee, daca citest asta, scrie-mi un email sa ne mai povestim :-)
Ce ziceti?
Florin (florin@hi-q.ro)
http://www.hi-q.ro
http://www.revistaplay.ro
Am avut concert cu Winston Live la Pitesti in discoteca Laguna sambata asta (08.12.2001). Intram noi in scena... wow! Numai fete! Super misto, ma simteam super pe scena. Si, inainte de Ochii verzi trebuia sa facem un mic concurs pentru a da niste premii de la Winston. Am hotarat cu Dana si Mihai sa luam 2 fete si 2 baieti (aveam 4 premii), Mihai a ales o fata din public, eu am ales o fata. Fata pe care am ales-o eu era dragutza cu draci, imbracata super chic, era extra... Am facut concursul, am cantat, le-am dat premiile , am cantat iar si tot asa.
Dar, ce legatura au astea cu DeeDee? Stai ca va spun! Dupa concert am stat in spatele scenei sa dam autografe vreo ora, era foarte aglomerat dar era fain. Vine si fata de la concurs la mine si ma roaga sa-i dau autograf. Imi spune : "pentru DeeDee". Zic: "DeeDee? Cu fanclub.ro???". Ea: "Da, eu sunt!". Woooooow!!!! nu ma asteptam ca exact fata de care mi-a placut si am invitat-o in scena sa fie DeeDee, cea cu care corespondasem prin email pentru a pune la punct acest forum!
A fost o coincidenta fericita! DeeDee, daca citest asta, scrie-mi un email sa ne mai povestim :-)
Ce ziceti?
Florin (florin@hi-q.ro)
- Florin Hi-Q
- Junior Member
i'm happy!
intr-adrevar a fost superrrr!!!!!!!!!
nici macar nu visam sa mi se intample tot ce s-a intamplat...
hi-q rulz!!!:)(nu ca ar fi o noutate...dar:))ziceam si io....
vreau sa zic ca am facut eforturi ff mari sa ajung in primul rand..din spatele discotecii....am dat (si am primit:() la coate...&stuff:)dar a meritat !!!!!
a fost cel mai super concert!!
si...florin nu uita ca mi-ai promis ceva ..hihihi!!!:D
vreau sa zic ca am facut eforturi ff mari sa ajung in primul rand..din spatele discotecii....am dat (si am primit:() la coate...&stuff:)dar a meritat !!!!!
-
Dee Dee - Junior Member
Re: i'm happy!
Initial trimis de deedee
intr-adrevar a fost superrrr!!!!!!!!!
Ti-am promis ca venim la ziua ta de nastere.... venim! pacat e de-abea anul viitor:-(
Vezi ca ti-am raspuns la mail.
Florin (florin@hi-q.ro)
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Re: i'm happy!
Cred si eu ca a fost SUPER MARFA , mai ales tu FLORIN cum ai reactionat cand ai aflat ca ea e dee-dee!!!!!
- GWEN
Re: Re: Re: i'm happy!
Initial trimis de GWEN
Cred si eu ca a fost SUPER MARFA , mai ales tu FLORIN cum ai reactionat cand ai aflat ca ea e dee-dee!!!!!
Am si poooozeeeeeeeeeee cu DeeDee! Le vreti?
Sarbatori Fericite!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: i'm happy!
Initial trimis de Florin Hi-Q
Am si poooozeeeeeeeeeee cu DeeDee! Le vreti?
Sarbatori Fericite!
shi eu vreau!!!!!
cum arata sa shtiu pe ce ma ostenesc
daca arata bine ma gasiti acasa la fara fix
stau vizavi de fostul peste drum
ballooba
-
ballooba - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: i'm happy!
Initial trimis de GWEN
Da le vrem
Sunt de ieri pe site! Apasa pe poza mica din stanga si vei itnra la pagina cu taote cele 6? poze trimise de ea...
Sarbatori Fericite!
Florin
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Pozele sunt cool
Am vazut pozele de pe site si sunt foarte cool.DeeDee este foarte frumoasa in poza,la fel ca si Mihai.
LUCIANUS.
LUCIANUS.
-
lucianus - Junior Member
pana la urma Florinele, aici parca nu mai pari atat de "enervant". Totusi, pentru ca pe viitor sa nu mai fie confuzii, incearca si tu cand esti la emisiune sa fii oarecum mai natural, sa fii TU si cand faci muzica gandeste-te la ce vrei sa transmiti nu cum rimeaza versurile!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
huh !?!?! Prietenul meu ....din Cool Girl ??? nu e.. ...adicanu sunt eu DeeDee accea !!!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Eu nu m-am intalnit cu deedee la Pitesti, dar asta nu ma impiedica sa va intreb: Care este deedee in pozele cu pricina? Nu de alta, dar nu am reusit sa-mi dau seama care "deedee asta...arata beton" ca sa iau un exemplu la intamplare. Este cumva fata care are parul legat la spate?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deedee este tipa in blugi de langa tipa in pantaloni rosii in pozele de pe http://www.hi-q.ro!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Deci deedee este fata aceea care are curea aurie, par blond prins la spate si bratari la mana? Uaaaaaaaaaaaaaaa! Imi plac incaltarile ei!
ANTI
-
Si una dintre probele de care a trecut pentru a fi moderatoarea acestui forum a fost, cumva, un concurs de frumusete?
PS: deedee, cand vii in Bucuresti? O cafea, ceva?
Sau bei doar suc? Au si d-ala!

PS: deedee, cand vii in Bucuresti? O cafea, ceva?

ANTI
-
daca citeai mai sus la ce a zis FLorin de la HI-Q ...deedee a fost cea care i-a adus pe HI-Q pe acest forum shi de asta a fost numita moderatoare pe acest forum--"a stabilit detaliile acestui forum cu FLorin prin mail"
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
Cand mai vin in bucureshti ?
Pai uite.. kiar azi plec
.... !!!!
See u all there !
btw: Pozele alea au aparut pe site ...asha ca a vrut Florin ...eu i le-am dat lui ...nu ca sa apara pe site.....
pe forum nu cred ca are importantza(prea mare) cum arati ...conteaza mult mai mult continutul mesajelor tale !
Pai uite.. kiar azi plec

See u all there !

btw: Pozele alea au aparut pe site ...asha ca a vrut Florin ...eu i le-am dat lui ...nu ca sa apara pe site.....
pe forum nu cred ca are importantza(prea mare) cum arati ...conteaza mult mai mult continutul mesajelor tale !
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
E acum stiu si eu cum arati deedee...congratulations...you look good honey
lol
Florine ce faci florine???Vezi, am intrat si eu pe forum...hm...oare stii cu cine vb....nu cred...so lets refresh ur memory...am vb prin mail (adresa mea fiind bad_girl883@yahoo.com)...Vezi ca nici aici nu scapi de mine:) lolz. Sa-mi spui cand mai aveti cnc prin Bucuresti...poate vin si eu nu de alta...Vezi ca ti-am mai trimis un email (aren't I annoying?)

Florine ce faci florine???Vezi, am intrat si eu pe forum...hm...oare stii cu cine vb....nu cred...so lets refresh ur memory...am vb prin mail (adresa mea fiind bad_girl883@yahoo.com)...Vezi ca nici aici nu scapi de mine:) lolz. Sa-mi spui cand mai aveti cnc prin Bucuresti...poate vin si eu nu de alta...Vezi ca ti-am mai trimis un email (aren't I annoying?)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1