C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu se muta bre biblioteca da se termina cartile ca vine unii mai insetati de lectura si le ia iei pe tuate de parca nai stii cum ie la cenaclele astea
hai saveti o seara cat mai umedan pahare
hai saveti o seara cat mai umedan pahare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, deci ie asa :
m-a sunat consuarta cum ca ie inca pe santieru care mi-a scos deja 45768737864 de fire de par alb si ca nu poate sa ajunga acasa in timp util. drept pentru care io trebe sa ma duc acasa sa stau cu bulterieru ala mic, pen' ca bona pleaca la ORL 18.00.
asa ca cred ca studiatzi fara mine azi.ce sa fac daca m-am imbatat acu 3 ani juma la sinaia si-am comis-o?
m-a sunat consuarta cum ca ie inca pe santieru care mi-a scos deja 45768737864 de fire de par alb si ca nu poate sa ajunga acasa in timp util. drept pentru care io trebe sa ma duc acasa sa stau cu bulterieru ala mic, pen' ca bona pleaca la ORL 18.00.
asa ca cred ca studiatzi fara mine azi.ce sa fac daca m-am imbatat acu 3 ani juma la sinaia si-am comis-o?
-

SOD - Mesaje: 6035
Danone, la tzigania aia pe 4 rotzi ii mai zice pe langa ATV si Quad. Nu stiu cat de corect e termenu da' intre bikeri se foloseste.
In alta ordine de idei: ma fut pe lucru dupamasa ca ii pustiu p-aci.
Maine voi fi tot defazat, abia miercuri sunt pe normal.
In a 3-a ordine de idei: danone, i-ai vast shevroletu' pickup a lu Danescu? Mananca 2 galetzi juma de gaz la 100km.
In alta ordine de idei: ma fut pe lucru dupamasa ca ii pustiu p-aci.
Maine voi fi tot defazat, abia miercuri sunt pe normal.
In a 3-a ordine de idei: danone, i-ai vast shevroletu' pickup a lu Danescu? Mananca 2 galetzi juma de gaz la 100km.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
la li la li lu la
saveti sporuri azi
ce bine ie sa mai merji din cand in cand la cenaclurile literare din incintele bibliotecilor. inveti lucruri noi . iote de ezemplu io aflai ieri neshte chestii interesante care fara o lectura asidua la bebleoteca nu leas fi aflat nici in ruptu capului
- o halba de bere la halba ie mult mai buna decat o stecla de bere la stecla
- pitpalacu la gajici ie mai bun frecat de masina decat manual
- exista un univers paralel unde daca te scoli dimineata la 9 ai sanse ca la 8.30 sa ajungi in carciuma
saveti sporuri azi
ce bine ie sa mai merji din cand in cand la cenaclurile literare din incintele bibliotecilor. inveti lucruri noi . iote de ezemplu io aflai ieri neshte chestii interesante care fara o lectura asidua la bebleoteca nu leas fi aflat nici in ruptu capului
- o halba de bere la halba ie mult mai buna decat o stecla de bere la stecla
- pitpalacu la gajici ie mai bun frecat de masina decat manual
- exista un univers paralel unde daca te scoli dimineata la 9 ai sanse ca la 8.30 sa ajungi in carciuma
-

da, ma, bine ca esti tu destept si ca te mencii in forma.
alaleo la truditori
alaleo la truditori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ser`us bibliotecarilor!
bre aiu, stai ompic, ca nuntzeleg ashea, de dimineatza: care-a fost gagica de sh-a frecat pitpalacu de mashina matale? shi de ce parte a mashinii? spoiler, aripa, culbutor, bendix etc?
in rest, un sincer shi invidios huooooooo!
peseu: bre, iar se schimba fatza cemeului! o fi bine, o fi rau?
bre aiu, stai ompic, ca nuntzeleg ashea, de dimineatza: care-a fost gagica de sh-a frecat pitpalacu de mashina matale? shi de ce parte a mashinii? spoiler, aripa, culbutor, bendix etc?
in rest, un sincer shi invidios huooooooo!
peseu: bre, iar se schimba fatza cemeului! o fi bine, o fi rau?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre file, totu pleca de la biftecu tartar si se termina la pitpalac. ierea vorba ca excitatia pitpalacului ie mult accelerata prin folosirea micserului de bucatarie decat prin folosirea deshtelor chiar si in cazu unui parkinson evoluat.
baicse, te ruade ca tio trase shakti ?
baicse, te ruade ca tio trase shakti ?
-

animaloo, poi cum mah, tu n-ai participat la cenaclu de eri? poi daca te tzii de interviuri...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

n-am participat ma ca fusa-i intai la CERF in calitate de constructor bagator in zeama, dupa care fusai la interviu...si de data asta s-ar putea sa ma si mut...adica totu tine numa de mine.
Azi mai e cineva interesat de un contemporan danej?
Azi mai e cineva interesat de un contemporan danej?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
1. sa fie cum vrei tu, cuacavete!
2. eu am chef, da io numa cu germanii shi belgienii! shi apropo de belgieni, cica s-ar putea sa devina brazilieni, ca-i cumpara nushce brazilieni shi s-ar putea sa mute sediu in Rio
2. eu am chef, da io numa cu germanii shi belgienii! shi apropo de belgieni, cica s-ar putea sa devina brazilieni, ca-i cumpara nushce brazilieni shi s-ar putea sa mute sediu in Rio
-

bre file, cuacavetele studiaza in particuler din compendiul personal de 3,78 litri cu coperti din plastec cam 2-3 pajini pe luna.
io am conspectat ieri la biblioteca fro 7-8 eseuri dupa care in mediu familial ,alaturi de consuarta am recitat din lirica mecsicana de mare rezonanta si angajament , efortu telectual depus fiindu-mi fatal in ultima instanta azi avand o varaza de lirici remicsate in damijana si creca numa un roman fluviu in 4-5 volume din operele daneze miar putea sintetiza cunostiintele acumulate ieri.
io am conspectat ieri la biblioteca fro 7-8 eseuri dupa care in mediu familial ,alaturi de consuarta am recitat din lirica mecsicana de mare rezonanta si angajament , efortu telectual depus fiindu-mi fatal in ultima instanta azi avand o varaza de lirici remicsate in damijana si creca numa un roman fluviu in 4-5 volume din operele daneze miar putea sintetiza cunostiintele acumulate ieri.
-

Revenire cat mai ushoara la lumina zilii!
Io nuntzeleg un lucru : cum puishorii miei se face ca unii oamini se trezesc asha de dimineazta in urma unor activitatzi precum lectura?
In alta ordine de idei,tzin sa-i salut pa nishte oamini care m-au cam suparat ieri shi sa le zic gutuvantag !
Io nuntzeleg un lucru : cum puishorii miei se face ca unii oamini se trezesc asha de dimineazta in urma unor activitatzi precum lectura?
In alta ordine de idei,tzin sa-i salut pa nishte oamini care m-au cam suparat ieri shi sa le zic gutuvantag !
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

neatza - Mesaje: 5820
aiule, drept sa-ti spun de shakti sau cum i s-o scrie nickul mi se cam bí£lí£ngí£ne. am vrut sa-i raspund dar dupa ce am scris suficient de mult incat m-am plictisit chiar eu mi-am dat seama ca fata asta o sa si-o ia in cap daca ii dau prea multa atentie. motiv pentru care o las sa creada ce vrea despre persoana mea. daca ar fi sa-mi fac probleme despre parerile pe care le au toti looserii despre mine, as ajunge la balamuc.
ps: stiu, nu te intereseaza, dar nici pe mine nu ma intereseaza ca pe tine nu te intereseaza.
ps: stiu, nu te intereseaza, dar nici pe mine nu ma intereseaza ca pe tine nu te intereseaza.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza shi bine vam regasit. care din pacate mam intors din conced, unde a fost fuarte bine, ceea ce ne mai dorim.
iar au bulabashit ashtia forumu, o so iau mai catinel ca miam cam eshti din mana. deocamdata atat, revenim cu impresii mai incolo.
iar au bulabashit ashtia forumu, o so iau mai catinel ca miam cam eshti din mana. deocamdata atat, revenim cu impresii mai incolo.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Ashadar s-o fo schimbat iarashi p-acilea!
Acu, ca un om aproape normal ce sunt,steteam shi ma gandeam cam asha: daca aduni totzi fuljii de pe pajinile forumului,potzi sa faci urmatoarele:
1 - perne
2 - geci
3 - saltele
4 - indieni shi martzishoare,etc.
Partea proasta e ca s-ar putea sa vina cei de la protectzia animalelor(sau pasarilor)shi sa protesteze impotriva lu jumulirea gashtelor lu ratze shi gaini!
Deci, e nasol!
Nocturno sa shtii ca vreau shi io Pashte d-ala de care ai avut tu!
Acu, ca un om aproape normal ce sunt,steteam shi ma gandeam cam asha: daca aduni totzi fuljii de pe pajinile forumului,potzi sa faci urmatoarele:
1 - perne
2 - geci
3 - saltele
4 - indieni shi martzishoare,etc.
Partea proasta e ca s-ar putea sa vina cei de la protectzia animalelor(sau pasarilor)shi sa protesteze impotriva lu jumulirea gashtelor lu ratze shi gaini!
Deci, e nasol!
Nocturno sa shtii ca vreau shi io Pashte d-ala de care ai avut tu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecaiapu o lua pe pista lu cuacavete. sa fim toleranti cu iel. daca i se continua stare si dupa ora 3 mare minune de ia frun punt la rebus
nocturno, bine revenisi
nocturno, bine revenisi
-

eyewitness scrie:nocturno, bine revenisi
pentru a face economie de caractere shi de posturi, achiesez la cele aratate de antepostatorul meu!
-

sunt scumpe bre paingule, ca noi le pretzuim, nu le folosim de-a lela!
-