Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004
Eye, io, da exemplu, nu pot baga nicicum sample-uri. Am o sugestie: exista, pare-mi-se thead da certuri pe melodiile de moment, unde s-ar putea atrage atentia asupra unor piese de doi lei care nu merita sa-ti pierzi vremea cu ele.
Amu depinde si da gusturi...
Amu depinde si da gusturi...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
-
neatza - Mesaje: 5820
pai bre vali daca ie duar un sempal de fro cativa bitzani + maruntzish nu ie vb de copirait. ceva in jenu cum puneau baietzii mai demult pe tredu cu "ghes hu" cu ghicitu melodiilor
oricum , ai mare noroc ca merje atashamentu cu careurile de rebus ca daca nu merjea iti dadeam foc la casa
oricum , ai mare noroc ca merje atashamentu cu careurile de rebus ca daca nu merjea iti dadeam foc la casa

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sincer sa fiu, am vrut si eu sa adresez aceeasi intrebare inca de dimineata, dar mi-e frica de raspuns.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bre trebe setat ceva la calculatoru meu sa pot vedea attachementuri?
Intr-adevar potzi sa uploadezi,dar unde e attachementu in postu respectiv?
Proba de attachement.Daca imi apare attachu shterg postu!
Attached Thumbnails
Dap, nu merje!Ce e mai sus imi apare la postul pe care l-am pus!
Intr-adevar potzi sa uploadezi,dar unde e attachementu in postu respectiv?
Proba de attachement.Daca imi apare attachu shterg postu!
Attached Thumbnails
Dap, nu merje!Ce e mai sus imi apare la postul pe care l-am pus!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
vali , pe tredu cu concursul de rebus s-au sters toate atasamentele care contineau careurile, in total 52. nu are importanta ca oricum stergem tot thredu la sfarsitul concursului , iti zic numai ca sa stii.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vali, eu nu vad atajmenturile de dinainte de schimbarea la fata a forumului (cea din urma), dar le vad pe cele noi.
ANTI
-
Treaba sta in felul urmator(la mine)!Dat restart la culculator,mai setat neshte chestii p-acolosha,attachement ciciu.Daca dau un click pa sub "Attached Thumbnails" shi apoi ma plimb cu mare precizie cu shoarecele p-acolosha, apare o manutza shi tre sa fiu rapid sa dau click.Deci, sunt pe bajbaitelea!Mai setam shi mai vedem!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Am tras un ochi pe forumul de la vbulletin3. Sint multi pe acolo cu aceeashi problema: au disparut attachment-urile vechi din posturi, cu toate ca sint inca in db. Deci e de la ei. 

-
Nicholas_Alex - Junior Member
bre, ce-i cu bulinele astea verzi si roshii? ie M&M ? ne datzi dulciuri acusha, ca de carne macra parca ne-am saturat.
vali zoso, apai pregateste aia cu .ro/mp3 ca ma apuc de treaba cand ajung la bucale. si sa-mi si dai mura in gura cum uploadez singurel, ca sa nu te deranjez mereu.

vali zoso, apai pregateste aia cu .ro/mp3 ca ma apuc de treaba cand ajung la bucale. si sa-mi si dai mura in gura cum uploadez singurel, ca sa nu te deranjez mereu.
-
SOD - Mesaje: 6035
aia cu bulina rosie...sunt cei care stau ascunsi. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna ziua.
de ce trebuie sa fac trei pasi ca sa ma deloghez o singura data? pasii ar fi ca fac click pe Logout, dupa aia pe OK cand ma intreaba daca sunt sigur, iar al treilea pas este ca ma mai deloghez inca o data deoarece nu pricep prea bine de ce nu vrea sa ma delogheze de la inceput. treaba nasoala este ca daca nu faci si ultimul pas ramai online si daca de exemplu se scrie ceva pe un subiect, dupa un interval de timp nu mai apare ca si cum ar fi post nou pe threadul respectiv.
de ce trebuie sa fac trei pasi ca sa ma deloghez o singura data? pasii ar fi ca fac click pe Logout, dupa aia pe OK cand ma intreaba daca sunt sigur, iar al treilea pas este ca ma mai deloghez inca o data deoarece nu pricep prea bine de ce nu vrea sa ma delogheze de la inceput. treaba nasoala este ca daca nu faci si ultimul pas ramai online si daca de exemplu se scrie ceva pe un subiect, dupa un interval de timp nu mai apare ca si cum ar fi post nou pe threadul respectiv.
ANTI
-
Iar eu nu vad nici un fel de fata schimbata la forum. La mine arata ca si acum o luna, cu 2 exceptii: atasamentele sunt afisate thumbnail, nu doar link, si s-au schimbat iconurile care arata daca sunt sau nu mesaje noi in forum...
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
deci io am o intrebare, referitor la treadu cu 'filmele bune pe care le-am mai vazut', sh-anume acesta: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=432&page=1&pp=20, deschis prin 2001 toamna, foarte populat shi de mare angajament, care daca te uitzi mai atent la el zici ca-i zona crepusculara, cel putzin primele 41-42 de pagini unde fiecare post este urmat imediat de clona sa, astfel incat toate posturile sunt consecutive shi in dublu exemplar, de nu pot sa cred ca s-a balbait atata amar de lume de a trecut p'acolo. deci eram curioasa ce epidemie a lovit tredu, la inceputurile lui, de a ajuns in asha hal?
-
nocturna - Mesaje: 8725
eyewitness scrie:vali , pe tredu cu concursul de rebus s-au sters toate atasamentele care contineau careurile, in total 52. nu are importanta ca oricum stergem tot thredu la sfarsitul concursului , iti zic numai ca sa stii.
Nu e nevoie sa-l shtergeti .. puteti sa-l inchideti (adica bagare la pastrare

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
nu. nu ar fi corect in economia numarului de posturi al userilor...stiind faptul ca pe acel subiect se dau n posturi consecutive ce contin un singur cuvant.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bre jidane
, explica-mi si mie o cheste....
care e treaba cu economia asta? la finalu anului se da vrun premiu special daca ai mai multe posturi?

care e treaba cu economia asta? la finalu anului se da vrun premiu special daca ai mai multe posturi?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Înapoi la Sugestii si reclamatii