C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
saru mana inserat-o. eicibií£u n-am nefoe ca n-am acasa postu, d-aia si dau programu la schinb.
filule, sa sti ca nici nu mai am nefoe de pro cinemau ala cu care ma ameninti de doo luni ca mil dai, da?
filule, sa sti ca nici nu mai am nefoe de pro cinemau ala cu care ma ameninti de doo luni ca mil dai, da?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bah tobosare de unde pln vine cubu ? mai binetzi puneai cinel
merluciu: cecaiape, daca nu vezi atasamentele dami pemeu cu mailu tau sati bag careul pe email cand il bag si pe forum
merluciu: cecaiape, daca nu vezi atasamentele dami pemeu cu mailu tau sati bag careul pe email cand il bag si pe forum
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cubule, shi io, da' zau ca n-am norocu' tau.
shi daca acuma ie cub nar trebui sash mai zica toboshar. poate rubik.
deci creca am plecat, care azi a fost prima zi dupa indelugna pauza shi e posibil sa se deranjeze ceva daca fortzam nota. aipa!
shi daca acuma ie cub nar trebui sash mai zica toboshar. poate rubik.
deci creca am plecat, care azi a fost prima zi dupa indelugna pauza shi e posibil sa se deranjeze ceva daca fortzam nota. aipa!
-

nocturna - Mesaje: 8725
paienjene, ves ca or itz da fun careu de 8 pe 9 cu 50 de puncte negre or itz da careu bun, da la o saptamana dupe ce s-a incheiat concursu. asa ca ai de grija.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
tardiv: aiu, am avut onoarea de a vorbi pin viu grai la telefon cu neatza o data, dar s-a dovedit a fi un genteleman ca florile sh-a vorbit atat corect, cat shi fara pulalui!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file, teapa, nu ierea el iti zic io in plus iel are doo limbaje unu de societate cu caresi negociaza salariu cu conducerea care e de gentleman ca florile ofilite si cel elevat de biblioteca ,parabolic si metaforic, unde abunda plm ca o nota cel putin academica daca nu literara.
totbosare, lungimea egala cu inaltimea la ce?
totbosare, lungimea egala cu inaltimea la ce?
-

Naituso, mai bine Kubrik. M-as simti si eu bine. Asta in caz ca va interesa.
Ce e cu beculetele alea de s-a aprins aciisa? Uite asa deodata m-a lovit lumina peste oculari (nici o aluzie) si am zis ca gata.
jwhsjdghw: oculare, la fizicu.
jwhsjdghw2: aoleu, ala e Kubrick, nu Kubrik. Chiar ca am emotii azi...
Ce e cu beculetele alea de s-a aprins aciisa? Uite asa deodata m-a lovit lumina peste oculari (nici o aluzie) si am zis ca gata.
jwhsjdghw: oculare, la fizicu.
jwhsjdghw2: aoleu, ala e Kubrick, nu Kubrik. Chiar ca am emotii azi...
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
haoleo ceatz mai scris de cant n-am mai fost!
deci baixu, bag sama ca te-ai scos cu programu! oricum n-aveam nevoide de ala de la ecibio intrucat io sunt unu ndin aia 10 abonatz legal la iei sh-am programu oficieal!
cubu, vez numa sa nu devii sfera, ca-i bai la shtreck!
deci io acuma plec sa mananc, dupe care am fost convocat oficial, pin telefon shi cu shefii de fatza, in primarie, la o shedintza urgenta cu privire la o licitatzie!
peseu: chioshcu ala cu bexurile de dinainte de folbal e in primarie, deci...
tzapaaa:)
peseu2: cuacavete, deci tz-a meritat interviurile alea! brava mah shi da` de n-ai net 24/7 unte merji amu!:)
peseu3: v-am zis pa? nu? pa!
deci baixu, bag sama ca te-ai scos cu programu! oricum n-aveam nevoide de ala de la ecibio intrucat io sunt unu ndin aia 10 abonatz legal la iei sh-am programu oficieal!
cubu, vez numa sa nu devii sfera, ca-i bai la shtreck!
deci io acuma plec sa mananc, dupe care am fost convocat oficial, pin telefon shi cu shefii de fatza, in primarie, la o shedintza urgenta cu privire la o licitatzie!
peseu: chioshcu ala cu bexurile de dinainte de folbal e in primarie, deci...
tzapaaa:)
peseu2: cuacavete, deci tz-a meritat interviurile alea! brava mah shi da` de n-ai net 24/7 unte merji amu!:)
peseu3: v-am zis pa? nu? pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
loooool bre, pe vremea lu ceasca patratzel spuneam la taxiu
matinalu ie la seinfild, danone inveleste ciocalata sau ie lupu si mananca iarba, sod ie la baia mare , nocturna o duare in pitpalac de munci, filu ie la adapat ,asa cam ramas numai lumea buna
matinalu ie la seinfild, danone inveleste ciocalata sau ie lupu si mananca iarba, sod ie la baia mare , nocturna o duare in pitpalac de munci, filu ie la adapat ,asa cam ramas numai lumea buna
-

stie careva din botonarii de fatza fun dictionar roman englez englez roman on line? (sa nu fie nevoie de daunload)
aiule, ti-a mai zis cineva ca umoru tau ie pe cale de disparitzie? :j
aiule, ti-a mai zis cineva ca umoru tau ie pe cale de disparitzie? :j
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eyewitness scrie:sod ie la baia mare
Acolo nu e nevoie s-o invelesti in staniol, cacurge rauri de ciucalata...
Nino-Danonino, cum poti sa nu zici nimic? Asta e calomnie, zau asa...
kjhdiwdji: Mata n-ai gugau d-ala? Ia de-aci: http://dictionar.info.uvt.ro/
indescifrabil
-

bre danone de ce te oftici?
in 5 minute rebusu
in 5 minute rebusu
-

Stai asa ca ii facui o proba si nu mere decat ala Roman-Englez. Uite aici unu mai bun: http://www.cuvant.ro/dict_gen.html
indescifrabil
-

gata mah, mercic, opriti-va, tuvan tzatze
http://www.suegregg.com/recipes/soups/blackbeanchowder/blackbeanchowder640X480.htm
cemi plac site-urile astea pt bucatari handicapatzi
http://www.suegregg.com/recipes/soups/blackbeanchowder/blackbeanchowder640X480.htm
cemi plac site-urile astea pt bucatari handicapatzi
- gaga
pai bre danone, pentru restaurantele de mare rafinament si inalta clasa special amenajate prin piata sf gheorghe si titan pentru marii domni si marile doamne cu sutiene negre , trebe si bucatari dintr-astia mai suprem handicapati. nu crezi?
-

-

neatza - Mesaje: 5820
bre matinale, ai grije sa nu iei dracu fro ciuperca ceva ca io unu nu te mai duc la dermato venerice
-

lasa bre ca mergem de manutza. ca tot am promis co facem shi pasta.
cu conditzia sa nu avem alte treburi mai inportante in zioa aia.
cu conditzia sa nu avem alte treburi mai inportante in zioa aia.
-

neatza - Mesaje: 5820
deci si io o voiu lua incet spre alte zari, asa ca urez o seara de esceptzie la forumijtii carcotashi, cu sau fara sculament, in printzip guzbai
dfasdas: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, CarmenA, paiacec
uite-o si pe carmena
dfasdas: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, CarmenA, paiacec
uite-o si pe carmena

- gaga