tyranny of evil men (talk-show cu shaki)
68 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
carturare poate macar un concubinaj , ceva. nici asta nu te tenteaza? vrei sa-mi strici scenariile ?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
- aphextwinz
- Junior Member
lacrimosa gen
Aceasta minunata telenovela intre shaki cea sensibila si stefan chopper de 2 bani m-a daterminat sa dau cu destele in tastatura aici.
Cu riscul de a repeta idei spuse deja in acest thread (n-am avut rabdare sa citesc prea multe posturi, in afara de ochila si "fane lasa-ma cu inginerule" care au exprimat idei pertinente si coerente mosul ar putea sa setarga toate posturile.
Ideea e :
DE CE FRANZELA MEA FACETI CIRC AICI PE TEMA RELATIEI VOASTRE? CREDETI CA E ASA INTERESANTA?
Povestea voastra e atat de romantica incat nu m-am putut abtine sa nu imi fac o laba cand am citit-o.
Stefane (Tachyonix) , iim place tare mult harley davinsonul tau, da unde i-o fi cazut V-ul respectivului chopperas ca i-au ramas doar 2 in linie? Imi place de tine ca esti biker adevarat, cred ca ai plimbat toate fetele de la tine de pe strada pana in colt si inapoi.
Cu riscul de a repeta idei spuse deja in acest thread (n-am avut rabdare sa citesc prea multe posturi, in afara de ochila si "fane lasa-ma cu inginerule" care au exprimat idei pertinente si coerente mosul ar putea sa setarga toate posturile.
Ideea e :
DE CE FRANZELA MEA FACETI CIRC AICI PE TEMA RELATIEI VOASTRE? CREDETI CA E ASA INTERESANTA?
Povestea voastra e atat de romantica incat nu m-am putut abtine sa nu imi fac o laba cand am citit-o.
Stefane (Tachyonix) , iim place tare mult harley davinsonul tau, da unde i-o fi cazut V-ul respectivului chopperas ca i-au ramas doar 2 in linie? Imi place de tine ca esti biker adevarat, cred ca ai plimbat toate fetele de la tine de pe strada pana in colt si inapoi.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Ha-ha!!! Nu e motocicleta lui...si habar n-ar sa mearga pe una...Cum sa nu fie interesanta relatia?!? e cea mai interesanta din cele mai interesante posibile (sper ca va dati seama ca scriu la plesneala)
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
acum ca a revenit si Tachyonix pe forum, putem continua acest talk show.
Buna ziua, Shaki Devil ! Buna ziua, Tachyonix ! Ce planuri de viitor avetzi ? Cum a decurs relatia voastra in ultima vreme...si cam ce asteptatzi ?
Buna ziua, Shaki Devil ! Buna ziua, Tachyonix ! Ce planuri de viitor avetzi ? Cum a decurs relatia voastra in ultima vreme...si cam ce asteptatzi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai, asa cum se vede, Tachyonix si-a dat seama ca nu sta prea bine la capitolul literatura SF, asa ca s-a apucat de cantat, iar eu, bineinteles il sprijin in tot ceea ce face 

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Some people need a life, dar asta chiar ca e culmea ridicolului....*ce mortzii ma-sii are serverul asta*...Shaki, tu chiar nu ai nici un pic de demnitate, suportzi un barbat care te minte...*Tech support....Yes, I understand....In the Acquisition menu the Q option does not work because there is no Q option there....Reception??Who the hell put this call through to me? ... This is server admin not the bleeding tech support*
Ia mai terminatzi cu prostiile, mai copii, ca noi ashtia batranii trebuie sa muncim shi sa ne cashtigam paycheckurile care platesc car loans, mortgageuri, bills shi alte de alea...
Ia mai terminatzi cu prostiile, mai copii, ca noi ashtia batranii trebuie sa muncim shi sa ne cashtigam paycheckurile care platesc car loans, mortgageuri, bills shi alte de alea...
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
68 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii