C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
tzam zis ca ma mut de la munci?
si acu stau sa ma rog sa nu cumva sa fiu personagiu prencepal din ultima melodia alu casa loco
si acu stau sa ma rog sa nu cumva sa fiu personagiu prencepal din ultima melodia alu casa loco
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, cum spunea un antevorbitor: ejtia care nu sunt unde sunt? duarme? cetejte?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Poi mai nae satz zic io cum e:
SOD - regleaza tachetzii
Aiu - cauta airbuse
danone - monteaza steguletze pt. avioane
nocturna creca a shi plecat,cum obishnuieshte de la un timp incoa
Baixu - ishi vopseshte lada de net
Restu sunt p-acilea.
SOD - regleaza tachetzii
Aiu - cauta airbuse
danone - monteaza steguletze pt. avioane
nocturna creca a shi plecat,cum obishnuieshte de la un timp incoa
Baixu - ishi vopseshte lada de net
Restu sunt p-acilea.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
buna ziua de la Baia Mare !
hotel de cacat. stop. mancare de cacat. stop. stau pana duminica. stop. cred ca o sa inebunesc de nervi. stop.
jhdsjfjksdfh : danone, da-mi si mie un telefon, ca eu nu mai am nr tau de cand cu perdutu molecularului.
hotel de cacat. stop. mancare de cacat. stop. stau pana duminica. stop. cred ca o sa inebunesc de nervi. stop.
jhdsjfjksdfh : danone, da-mi si mie un telefon, ca eu nu mai am nr tau de cand cu perdutu molecularului.
-

SOD - Mesaje: 6035
cine ie bitzah?
SOD, najpa de tine! Stop!
paiacec, merci de info
eo cetesc nejte zieare!
revin
SOD, najpa de tine! Stop!
paiacec, merci de info
eo cetesc nejte zieare!
revin
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

deci am revenit de unte am fost plecat
aiu ie aptsent motivat. de ceilanti ienumerati mai sus nu jtu nimic, cu esceptia lu SODilicutzilicu care ie la Baia foarte Mare. o fi fun cazan de dimensiuni impresionabile, calfel nu pricep.
aiu ie aptsent motivat. de ceilanti ienumerati mai sus nu jtu nimic, cu esceptia lu SODilicutzilicu care ie la Baia foarte Mare. o fi fun cazan de dimensiuni impresionabile, calfel nu pricep.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
las bre, ca-i faina Baia Mare! pacat numa de drumu pan=acolo, ca tare najpa ie!
SODule, amu cateva zile auzii un zvon ca cica mai epsista Sailer, cartzile alea de se faceau la Baia Mare. cica se mai face shi ie chear buna! daca n-ai ce face , fa pe cobaiu shi zi-ne shi noo rezultatu!
SODule, amu cateva zile auzii un zvon ca cica mai epsista Sailer, cartzile alea de se faceau la Baia Mare. cica se mai face shi ie chear buna! daca n-ai ce face , fa pe cobaiu shi zi-ne shi noo rezultatu!
-

animaloo, acu sa nutz imaginez co sa astept sa mai postezi tu de sapte ori sa te trec la threadu adresat.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ba mie bierea sailar nu-mi placea la ora cand iegzista. mi se parea exagerat de amara...dar poate ca ieram io ma inceparetz...
baixule: what? :con:
baixule: what? :con:
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

cuacavete, ai rezon, da` aiai bruna ierea de eshceptzie!
-

-

neatza - Mesaje: 5820
Animal bulanjiu care ejti!Tocmai ce savuram linishtit somnul de dupa-amiezile cand e shefu plecat shi vii tu cu ecoaiele tale sa ma trezeshti!
Una peste alta am oichii roshii ca abea m-am trezit.Cu toate ca afara e soare creca o sa ploo ca prea imi vine sa ma culc la loc!
Una peste alta am oichii roshii ca abea m-am trezit.Cu toate ca afara e soare creca o sa ploo ca prea imi vine sa ma culc la loc!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ba ce vina am io ca voi aveti problemele cu ecoaile? io n-am nicio broblem cu ecoaie.
ba mi-e o lene de ma duare..nanana
ba mi-e o lene de ma duare..nanana
-

"baixinho © 19-07-2003 18:44
2454
Citat:
Initial trimis de Portnoy
Si ce daca? Eu si Nicu suntem pregatiti!!!
deci Portnoy stie cine ie Nicu, altfel nu ar avea de unde sa stie ca si iel ie pregatit. parerea mea (copirait baicsu, adica eu)"
deci da! urmeaza modificarea de rigoare!
2454
Citat:
Initial trimis de Portnoy
Si ce daca? Eu si Nicu suntem pregatiti!!!
deci Portnoy stie cine ie Nicu, altfel nu ar avea de unde sa stie ca si iel ie pregatit. parerea mea (copirait baicsu, adica eu)"
deci da! urmeaza modificarea de rigoare!
-

ba ce le stie tarantulele astea ca un om mare...
bre da tu ce ai cu eurile de lainceputu lu ecoaie? une ecoi doi ecoaie... (deci e masculin)
byzauei ba tarantula: cand dai o bere rece?
bre da tu ce ai cu eurile de lainceputu lu ecoaie? une ecoi doi ecoaie... (deci e masculin)
byzauei ba tarantula: cand dai o bere rece?
-

paralelipipedicu(?!?!?!): ierea vorba de apartzinatoru legal al drepturilor de copirait(c.Divertis) pentru espresia respectiva! deci tu egzishti intamplator shi acolo!:)
deci eo ma duc sa mananc, lucru ce se va intampla acasa, deci ma duc acasa!
s-avetz o zi de miercuri ca una de sambata/duminica!
deci eo ma duc sa mananc, lucru ce se va intampla acasa, deci ma duc acasa!
s-avetz o zi de miercuri ca una de sambata/duminica!
-

ba daca nu aveam servici si a doua zi cursuri si tu n-ai sta la dracu o consideram o invitatie
pese: ba asta fu al treimiilea post al meu pe feceu (ie f nu dublu v). cu aceasta ocazie as vrea sa multumesc lu sefu care fu atat de caindcu mine ca mi-a platit tot timpu asta...multumesc sefu
pese: ba asta fu al treimiilea post al meu pe feceu (ie f nu dublu v). cu aceasta ocazie as vrea sa multumesc lu sefu care fu atat de caindcu mine ca mi-a platit tot timpu asta...multumesc sefu
-