C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aoleooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
corcodushe, aiule, yaurta, nocturno, baicsu, saritz bre shi punetz mana ca uite ce face copii daca nu suntem cu oichi pe iei. maine/poimaine vrem sa intram la biuro shii gasim cu ushile inchise pa dinauntru ca stat tuata nuaptea la bagabontzeli.
cum o f sa pu i final -1?
corcodushe, aiule, yaurta, nocturno, baicsu, saritz bre shi punetz mana ca uite ce face copii daca nu suntem cu oichi pe iei. maine/poimaine vrem sa intram la biuro shii gasim cu ushile inchise pa dinauntru ca stat tuata nuaptea la bagabontzeli.
cum o f sa pu i final -1?
-

neatza - Mesaje: 5820
alaleo
da pe SODilicutzic il suna toti?
da pe SODilicutzic il suna toti?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buenos diaz la elitistii truditori
am revenit de la valuri, geamanduri si macarale care unduie in suare
inca ma pish pe mine de la pseudoanaliza literara a lu danone. ie diuretica bre va spui io
corcodusa, vazui mesaj azi de dimineata .perdui corentu in borne ieri pe la pranz
in rest , bine sanatosi?
am revenit de la valuri, geamanduri si macarale care unduie in suare
inca ma pish pe mine de la pseudoanaliza literara a lu danone. ie diuretica bre va spui io
corcodusa, vazui mesaj azi de dimineata .perdui corentu in borne ieri pe la pranz
in rest , bine sanatosi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cubu scrie:Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca eu sunt peste tot. Cel ce este in mai multe locuri deodata (c. Frank Herbert)
paralelipipedicule, nu mai jtiu, ejti jermele sau muad`ib atreides ala?
in rest, ser`is shi bine vatz revenit la cei ce vatz revenitara!
io am de lucru, ceia ce e najpa, mai ales ca az ie joi, da` poate ii raspunde cineva la uomu ala de posta pe "Comunism"!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
niatza la toti.
io mi-am inceput ziua bine, exact ca un brogramator adevarat ce sunt: am carat mobila. totu ar fi fost fuarte fain daca nu-mi intra o usa in cap si daca zona zoster tinta nu ar fi fost etaju 3.
aniuei: amere 7 zile lucrarete
io mi-am inceput ziua bine, exact ca un brogramator adevarat ce sunt: am carat mobila. totu ar fi fost fuarte fain daca nu-mi intra o usa in cap si daca zona zoster tinta nu ar fi fost etaju 3.
aniuei: amere 7 zile lucrarete
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
danone, tu suna-l, c-o sa vorbesti cu predator.
ayulicutzica, ceai ma cu fata de de i-ei mereu de e-a?
ayulicutzica, ceai ma cu fata de de i-ei mereu de e-a?
ANTI
-

pí£ienjene, treaba ai ie valabila pentru mine de azi pana miercuri imclusif.
haide-ti pa
haide-ti pa
ANTI
-

nam bre nica cu nimeni da voi cum credeti ca pot fi desteptaciunea pamantului fara a scoate in evidenta perlele naturale ?
baicsulicutzule, dami pemeu cu ce discutarati cu vali ieri ref concurs
nocturno ce sistem bre? osos sau muschiulos?
baicsulicutzule, dami pemeu cu ce discutarati cu vali ieri ref concurs
nocturno ce sistem bre? osos sau muschiulos?
-

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=4609&goto=newpost
mdeah..., intr-adevar, a greshit sa scrie! gresheala vietzii ei!(c.neatza:))
mdeah..., intr-adevar, a greshit sa scrie! gresheala vietzii ei!(c.neatza:))
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

...si io am mosh de multa treaba matinale
ce ziceai de berea aia?
ce ziceai de berea aia?
-

berea aia: deci trebe sa aranjez ceva cu nejte baietz, shi sunt mai mult decat pozitiv ca aranjamentu va avea loc intro crashma in jur de orele 5. (17)
shi nu! avand in vedere ca plec de la munca shi nu de acasa, de data asta trebe sa plec la 16.30 ca sa ajung la 17.00 in car...
shi nu! avand in vedere ca plec de la munca shi nu de acasa, de data asta trebe sa plec la 16.30 ca sa ajung la 17.00 in car...
-

aha, deci iel bea bere cu altzii persiflandune pe noi deci cand noi o sa merjem la bere o sal ignoram si noi la randu nostru. am inteles perfect.
-

cecaiape, aia nui nica, sa vezi femeile de serviciu de la mine de la bloc -neatza fa , - neatza ,normal.-fu bine? -mai intrebi?
-