C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
matinale, da intra si matale pe cemeu dupa ce iti iei bulinele alea colorate au le uitasi acasa?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, apropo de cerf, atz vazutara reclama aia la DC, "daca ai probleme cu hardu, tre` sa-tz iei o scula noo"?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
danon, prima varianta ie cea mai corecta: un cacat de otobus in care de cele mai multe ori, io nam loc. de lar scoate la pensie mai repede.
cubule, nush de durerea lu' salvarea, care nam auzit, nam vazut, abarnam. gata? aia a fost tot? pot sa plec acuma cu sufletu inpacat?
cubule, nush de durerea lu' salvarea, care nam auzit, nam vazut, abarnam. gata? aia a fost tot? pot sa plec acuma cu sufletu inpacat?
-

nocturna - Mesaje: 8725
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

neatza - Mesaje: 5820
tobare, team mintztit cu gugle ... fuck the jews, LOL breh ce ochi.
101 a zis 90, 102 stie tuata lumea ca ie dalmatzienii partea a doua cand se face big benun picatzele si un java specification request care il chiama 102 (jsr 102), orice copil stie asta, adeca JSR 102: JDOM 1.0.
101 a zis 90, 102 stie tuata lumea ca ie dalmatzienii partea a doua cand se face big benun picatzele si un java specification request care il chiama 102 (jsr 102), orice copil stie asta, adeca JSR 102: JDOM 1.0.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eo am revenit de pe unte-am unblat! voi?
-

io mi-am revenit si io, mie somn cacamash pe leonard cohen.
neatzo, am intrebat pe un om ce ie cu 102 si mi-a zis ca se mira ca nu stii ca 20/04/04 עודכן, חדשות 102, ... יומן בילויים ותרבות, צ'אט, חדשות 102, חדשות מהארץ והעולם , בדיחות, ...
neatzo, am intrebat pe un om ce ie cu 102 si mi-a zis ca se mira ca nu stii ca 20/04/04 עודכן, חדשות 102, ... יומן בילויים ותרבות, צ'אט, חדשות 102, חדשות מהארץ והעולם , בדיחות, ...
- gaga
noi buna pace si de no fi cu banat sau avert domnu nostru ar vrea sa vaza frun volum doo asa ...mai penserat
-

bre, miam bagat care este in iele de trebi shi mam shutit la masa.
odat ajuns in fatza penuriri de oferta de la cantina, nu jtiam ce sa aleg intre carnatz shi mici. asha ca lam intrebat pe ober: "daca ar fi sa pleci pe o insula pustie, ce ai loa cu tine: carnatzii sau micii?"
raspunsul ma facut sa aleg micii. nu chiar pe totz, duar 10 dintre iei. fuarte bun.
odat ajuns in fatza penuriri de oferta de la cantina, nu jtiam ce sa aleg intre carnatz shi mici. asha ca lam intrebat pe ober: "daca ar fi sa pleci pe o insula pustie, ce ai loa cu tine: carnatzii sau micii?"
raspunsul ma facut sa aleg micii. nu chiar pe totz, duar 10 dintre iei. fuarte bun.
-

bre aiule da domnu ala nu putea sa vrea si iel maine niste volume? ca la mine azi e zi de Patimi (stiu ca nutentereseaza dar tzam zis oricum)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
eyewitness scrie:noi buna pace si de no fi cu banat sau avert domnu nostru ar vrea sa vaza frun volum doo asa ...mai penserat
aiu este pentru noi
Eminovici shi big brazar 2!
-

cuacavete maine e alta zi , noi vorbim de azi
file, io sunt liantu bre
file, io sunt liantu bre

-

io sunt liantu bre
ash putea spuna CA chiar scotchu'
avert domnu nostru ar vrea sa vaza frun volum doo asa ...mai penserat
tradu sa stim si noi cu cine vorbeshti
neatza, de ce nai ales bere strong? fo 10?
- gaga
techila bre ce scoici , matinalui cu scoiciu
vorbeam si io asa adica bate shaua sa priceapa iapa
vorbeam si io asa adica bate shaua sa priceapa iapa
-

deci tre sa va spun ca ce facetz voi aicea ie teoria formelor fara fond, dupe cum spunea marele prieten a lu eminoviciu ala, titu.
-

-

נהרג כפיר אוחיון ז"ל
מפכ"ל המשטרה, רב ניצב שלמה אהרונישקי, הגיע אתמול לאילת לביקור תנחומים בבית משפחתו של סמל ראשון, כפיר אוחיון, זכרונו לברכה, לוחם משמר הגבול שנהרג בפיגוע בשבת.
אלי לנקרי, סגן ראש העיר וממלא מקומו החליט להאריך את חופשתו מחברת "צים" בחודש ימים נוסף ולהמשיך בתפקידו בעירייה.
"במשך 18 שנים סבלתי טיפול ברברי על ידי סוכני המוסד והשב"כ.
adica ai dreptate
מפכ"ל המשטרה, רב ניצב שלמה אהרונישקי, הגיע אתמול לאילת לביקור תנחומים בבית משפחתו של סמל ראשון, כפיר אוחיון, זכרונו לברכה, לוחם משמר הגבול שנהרג בפיגוע בשבת.
אלי לנקרי, סגן ראש העיר וממלא מקומו החליט להאריך את חופשתו מחברת "צים" בחודש ימים נוסף ולהמשיך בתפקידו בעירייה.
"במשך 18 שנים סבלתי טיפול ברברי על ידי סוכני המוסד והשב"כ.
adica ai dreptate
- gaga
bre danone, tu ai citit ce-ai pictat mai sus?
vezi ca sunt chestii care nu-shi au locul aici, acolo fiind descris in amanuntenariul de asasinare a lu shefu Hamas de-l lichidara israelienii deunazi!:)
vezi ca sunt chestii care nu-shi au locul aici, acolo fiind descris in amanuntenariul de asasinare a lu shefu Hamas de-l lichidara israelienii deunazi!:)
-

nu ie bre file, scrie de ala care viola pe una de 18 ani in parcu virginelor din tel aviv
במשך 18 שנים סבלתי
uite na, rashela de 18 ani bla,bla...
במשך 18 שנים סבלתי
uite na, rashela de 18 ani bla,bla...
-

...aiule, poi shi aia inseamna, depinde din ce parte incepi sa citejti!
-

file io citii in saritura calului
iote bre , muare tobosaru ca no vede pe chrisila guala LOOOOOL
danone, io tara libera, te mictionezi pe ce vrei, unde vrei, cand vrei si cat vrei
iote bre , muare tobosaru ca no vede pe chrisila guala LOOOOOL
Eu nu vad nici atasamentele noi. Care e faza?
shdslkjd: ma refer la jpg, bmp, etc. mepetreuirile le vad.
danone, io tara libera, te mictionezi pe ce vrei, unde vrei, cand vrei si cat vrei
-

auz, da cum o vedea asta empetreiurile? ai oichii audiofilului?
bre, da nu se mai face odat 16.30 sa plec shi eo la cinci.
bre, da nu se mai face odat 16.30 sa plec shi eo la cinci.
-

ba najpa e sa vezi mepe3iuri si sa nu vezi tzatze crisgolace...najpa de tat
in alta ordine de idei si io ma ce se danone pe careu...
in alta ordine de idei si io ma ce se danone pe careu...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
Si ce ba, si ce? Decat sa radeti de rau altuia mai bine faceti si voi un pustiu de bine, faceti-mi si mie un desen, in tempera, guase, ulei, ca mor de curiozitate...
kiejhediheiqodh: ce stiti voi be, le vad cu ochii mintii. Care e niste ochi mici microscopici, care are atasate si niste ciocanei si niste nicovale minimicroscopice, lipite intre ele, care vibreaza dupe intensitatea luminii...
kiejhediheiqodh: ce stiti voi be, le vad cu ochii mintii. Care e niste ochi mici microscopici, care are atasate si niste ciocanei si niste nicovale minimicroscopice, lipite intre ele, care vibreaza dupe intensitatea luminii...
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237