C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
eyewitness scrie:sau pe rand?
pe sir, ma, pe sir.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre, la mine ie 5(17), deci pa!
ne-om videa shi maine zua, cand ie, atat la mine cat shi la voi, vineri!
ne-om videa shi maine zua, cand ie, atat la mine cat shi la voi, vineri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bah cuacavete matale nu stii ca rochia lunga de seara daca ie calcata pe cuada creaza panica?
ce bine ca veni si 4.30 ca sa plec si io la 6.30
azi o sami iau neshte mici de la machedonu de la rogojini ca mi se facu pofte
ce bine ca veni si 4.30 ca sa plec si io la 6.30
azi o sami iau neshte mici de la machedonu de la rogojini ca mi se facu pofte
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone, miciii ie langa rogojini, la curtea de-alaturi, ii zice "la matze fripte" ciorba de burta ie la rogojini.
-

danone ie si acu mici la mache da langa, la matze fripte is mai buni spre dementiali 

-

mai buni, iti zic io ca am luat din tuate locurile
-

ba deci nu era criogenice ci cris-golace, ce pln?
deci io va las cu mici vostri cu tat si ma car acasa unde ma asteapta haleu
deci io va las cu mici vostri cu tat si ma car acasa unde ma asteapta haleu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
plecati ratzaidracu de fomisti
da pe undeo fi poplaca ca se lauda ca la 5 sparje usa sau lor fi inchis colejiin biuro?
da pe undeo fi poplaca ca se lauda ca la 5 sparje usa sau lor fi inchis colejiin biuro?
-

punem punct aici unei zile plictisituare
haidipa
haidipa
-

holla carcotasi
iote bre io inchid ,io deschid, io centrez ,io dau cu capu , io dau in bara
LA MULTI ANI BAICSU si la toti jijeii care mai este daca nu este oricum azi se lasa cu lectura intensa
troiurz: danone, pute gura cand faci pe dura
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=255283&postcount=563
iote bre io inchid ,io deschid, io centrez ,io dau cu capu , io dau in bara
LA MULTI ANI BAICSU si la toti jijeii care mai este daca nu este oricum azi se lasa cu lectura intensa
troiurz: danone, pute gura cand faci pe dura
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=255283&postcount=563If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

ser`us shi LMA la tzaranii de-shi sarbatorejte zua azi!(nuj cum se scrie, da` umbla zvonu ca-n greaca georgeos inseamna tzaran)
am de lucru momental, da` revin!
aiu, me-ai loat-o inainte cu anuntzu pt iogurta!
am de lucru momental, da` revin!
aiu, me-ai loat-o inainte cu anuntzu pt iogurta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

alaleo si mersi
asa, filule, jicnejte-ma. nu tzar fi rusine. si azi, ma, si azi?
ASD;VFSWlvnvvAHFLakkaHDadjjglksjdkvjsdvk/sdkfnsbrgksdfg/sdklfk/dflbjdk (c.S.): a-ti vazut alu mai cue ziuoa as? paiacecu face doojtrei de ani. tomna az. LMA, nea.
asa, filule, jicnejte-ma. nu tzar fi rusine. si azi, ma, si azi?
ASD;VFSWlvnvvAHFLakkaHDadjjglksjdkvjsdvk/sdkfnsbrgksdfg/sdklfk/dflbjdk (c.S.): a-ti vazut alu mai cue ziuoa as? paiacecu face doojtrei de ani. tomna az. LMA, nea.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
astai postu 7000 pe care nu puteam sal pun decat pe cemeu chiar daca ma mancau dejtele so pun pe nanukulikulitza la gazeta de perete cu al iei Mark Farina sau Derek Carter este bine venit
cecaiape, tzuica sati fie tzuica si vinu vin, azi mai mult decat in tot restu anului. pacat ca la ploiesti nu ie biblioteci bine dotate
cecaiape, tzuica sati fie tzuica si vinu vin, azi mai mult decat in tot restu anului. pacat ca la ploiesti nu ie biblioteci bine dotate

-

paingule(c.eminovici?), sa traejti o mi-e(c.b.) de ani fara reparatzii capitale(c.?) shi nu baga in sama spusele lu aiu despre bibliotecile den ploejti! poate nu jtie iel chear totu, ca alfel, l-ar spurca shi pe iel fatuca aia de-i dadu iel lincu lu danone!
baixu, poi cum mah, ie jicnire sa fi tzaran? adica io-l jicnesc frecvent pe bunica-miu? huoooooo!
baixu, poi cum mah, ie jicnire sa fi tzaran? adica io-l jicnesc frecvent pe bunica-miu? huoooooo!
-

La multz ani Baixuleeee!La va multzumesc pt. urari la tatzi!
Ba da chiar io sunt singuru sarbatatorit de azi?Deja mi-e cam teama de ziua de azi,de cear putea sa se-ntample cu minunatele mele organe interne,de viteza cu care o sa mi se roteasca ochii-n cap,de babbe care nu ma lasa sa ascult muzica ce-m place la trei dimineatza,deeeeegeaba!
pa^s: azi pun la LOTO
Ba da chiar io sunt singuru sarbatatorit de azi?Deja mi-e cam teama de ziua de azi,de cear putea sa se-ntample cu minunatele mele organe interne,de viteza cu care o sa mi se roteasca ochii-n cap,de babbe care nu ma lasa sa ascult muzica ce-m place la trei dimineatza,deeeeegeaba!
pa^s: azi pun la LOTO
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
breh da az ie de beute seriuase carevaszica. baics, tzie nutz zic la multz ani ca miai zis ca nu te chiama jiji ci becali deci nula multz ani nasolule!!!!
asemeni si arahidei cu optpiciuare, sa aiba parte de ce mi-ash dori io mie daca ash fi de secs opus lui si domiciliat in localitatea din nordul bucureshtiului!
asemeni si arahidei cu optpiciuare, sa aiba parte de ce mi-ash dori io mie daca ash fi de secs opus lui si domiciliat in localitatea din nordul bucureshtiului!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga