Lesbianism

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Sunteti de-acord cu lesbianismul?

Da
68
54%
Nu
18
14%
Mi-e indiferent
41
32%

Voturi totale : 127

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 25, 2003 10:18 am

Ahaaa...si zice religia (biblia?!?), ca nu ai voie sa o pui cu alta femeie? Scuza-ma, dar la capitolul asta nu sint pregatit. De exemplu, maninc carne de porc de sarbatori, cu toate ca este interzis.

Oricum ai zis ca pe tine nu te atrag femeile, deci discutia este deja banala, dar sint curios daca intradevar zice ceva de asta in biblie...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Sâm Sep 27, 2003 3:00 pm

Nu scrie niciunde ca n`ai voie sa mananci carne de porc...e valabil doar pentru evrei...
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Lärägë » Sâm Sep 27, 2003 3:42 pm

lol, ce efect a avut tatu,sa-mi bag .. lol
pace
Lärägë

:)

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Sep 27, 2003 6:44 pm

Sincer,nu prea mai stiu,ca am citit mai demult...dar imi amintesc ca baietii au inceput primii. In general,incerc sa fiu o buna crestina :a dar nu imi place sa fiu calcata in picioare...pur si simplu nu suport. ru-si-ni-caaa mie! :)
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 29, 2003 11:44 am

Initial trimis de Chrysilla
Nu scrie niciunde ca n`ai voie sa mananci carne de porc...e valabil doar pentru evrei...

Hmm..esti sigura? Pe mine nu ma lasa mama sa maninc sorici de porc de Craciun, cica fac pacat, ca-l maninc crud, si necuratat de singe..de mie asa imi placea. Mincam numai curcan cu galuste..:(...da de Inviere ne cumpara miel, de la un turc din Ovidiu, si nu stiu ce momitze...am uitat ce erau alea...

Dar daca stau bine sa ma gindesc, cred ca noi sintem evrei..sau turci, nu sint sigur...

Dee-dee...ce au inceput baietii primii? Sa faca sex intre ei, sau ce? Nu prea am inteles...:con:
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Joi Oct 02, 2003 4:26 pm

Totusi,subiectul de discutie era lesbianismul....:mad: sa revenim la el pls...ok,Nicholas_Alex?
Chrysilla
Junior Member

...

Mesajde proXtu » Mie Oct 08, 2003 10:41 am

mda, lesbianismul este OK, singura mea ingrijorare este sa nu ajunga sa "corupa" tot mai multe adepte, ca atunci noi ashtialaltzi ramanem fara obectu' muncii :D shi dupa cum se observa, numarul de fete straight care ar incerca un sex cu o fata este muult mai mare decat numarul de baietzi straight care ar incerca un sex cu un baiat ... deci ne cam ducem de rapa ;P
parerea lui ...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Mar 20, 2004 10:44 am

Dee-dee...ce au inceput baietii primii? Sa faca sex intre ei, sau ce? Nu prea am inteles...:con:

asa scrie in Biblie,ca ei au inceput sa fie pe invers primii,compensand faza in care femeia a fost prima care a pacatuit (Eva)
cand eram mica mai mult imi placeau fetele si nu prea eram sigura de orientarea mea sexuala,dar cand am vazut cat de antipatice sunt de fapt majoritatea, mi-am dat seama cum stau lucrurile :hehe:
Dee-Dee71

Mesajde Malko » Sâm Mar 20, 2004 5:36 pm

Personal nu am nimic cu fetele. Chiar as participa la un show cu lesbiene. Este excitant sa vezi doua fete la treaba. Toata chestia tine de prejudecati.
Malko
Junior Member

!!!

Mesajde Godisagirl » Lun Mar 22, 2004 10:28 pm

...eu cred ca exista anumite imprejurari care favorizeaza anumite lucruri ca de exemplu lesbianismul si mai cred ca nimeni nu se naste "asa", ca este o optiune favorizata de structura interioara, mai ales de slabiciunea interioara. Locuiesc la camin impreuna cu alte 3 fete si nu m-a "tentat" niciodata colega mea.Dragostea e asa de frumoasa si e un lucru asa de firesc, de ce sa aleg sa fiu lesbiana, chiar daca risc sa fiu ranita si umilita de barbatul de langa mine. Mai bine sa incercam sa ne autocunoastem si sa gasim cauza...
Godisagirl
Junior Member

Mesajde kriminel » Lun Mar 22, 2004 11:07 pm

Cruela scrie:...NORMALITATEA E RELATIVA LA PERSOANA!!!

Nu pot fi de acord cu tine : normaliatea e data de majoritate. ( nu ca ar avea vreo legatura cu topicul, dar nu puteam sa trec peste...)

Cat despre lesbianism, nu problem. Sunt pro.
Too weird to live, too rare too die...
kriminel
Junior Member

Mesajde tester » Vin Apr 23, 2004 1:24 pm

Zici ca normalitatea e data de majoritate? Pai totul e relativ, ce azi e normal maine nu mai e.
Acum cativa zeci de ani a aparut pe ecrane primul french kiss, "splendoare in iarba", 1961(pt data exact am dat search). Acum nu cred ca mai intereseaza pe nimeni cand vede asa ceva pe ecran, oricum nu mai socheaza.
Tot ce facem este sa stabilim etaloane efemere care se schimba in pas cu evolutia societatii. Vorbe ca " pe vremea mea asa ceva.." provoaca doar rasete in randul adolescentilor.

De ce s-ar stabili arbitrar starea de "normalitate", si, tot ce este in afara ei sa fie considerat gresit, anormal , obscen , anormal intr-un cuvant. Eh ai fi surprins sa afli ca majoritatea nu este asa de mare.

Nu cred ca lesbianismul trebuie banalizat in fraze de genul " eh niste pustoaice influentate de TATU ". Comunitatile "gay" au existat de foarte mult timp, cresc in numar nu deoarece oamenii schimba partea, ci pur si simplu pentru ca tot mai multi ies la lumina.

Curiozitate este perfect normala, dovada si deschiderea topicului acesta.

Inclinatiile sexuale sunt greu de schimbat, si nu cred ca ar trebui incercat sa fie schimbate.
Faptul ca nu fiecare agreeaza sa vada doi tipi sarutandu-se de exemplu, nu inseamna ca acel lucru este gresit, chiar daca multora le pare repulsiv.

Daca unei fete ii place de alta fata, se simt bine impreuna, poate se si iubesc nu face ca stare lor sa fie gresita(mai ales ca multora le-ar place sa le si priveasca in timp ce fac sex, interesant nu?)

Multi isi pot aminti cand prima oara au placut, s-au indragostit chiar de o alta persoana, de sex opus. Ce raspuns ar fi avut la intrebarea, "de ce iti place de x ? "
sunt curios daca au avut o explicatie mai buna decat faptul ca pur si simplu le place de acea persoana.
Sigur ca apoi iti plac diverse lucruri, dar vorbesc doar de impulsul initital , de mecasnismul care ne face sa ne placa sau sa ne fie antipatic cineva.

Chrysilla, tu ziceai ca ai/avut prieten, mascul, si aici zici ca esti lesbiana. Prin definitie poti fi eventual bi, adica iti plac si femeile si barbatii, poate ne lamuresti.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Apr 23, 2004 2:05 pm

Normalitatea se calculeaza in felul urmator: situatia x, generalizata, ar asigura supravietuirea speciei? Daca nu, inseamna ca e anormala.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Apr 23, 2004 2:32 pm

si in ce se masuara? in normali/om patrat ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Apr 23, 2004 2:46 pm

La cub ma, ca omu e in trei disensiuni...
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde tester » Vin Apr 23, 2004 2:54 pm

Nu baga matematici ca da cu virgula.
De unde si pana unde se masoara asa normalitatea? Nu vezi ca-l bagi in ceata pe animaloo.
Daca incerci sa spui ceva cu tangente la selectia naturala, sau te intrebi cum se va propaga homo sapiens sunt sigur ca sunt solutii destule.

As putea aminti doar de inseminari artificiale pentru cupluri de acceasi culoare, banci de sperma, care exista de mult timp si altele ce vor mai veni.

Oricum nu m-as ingrijora prea mult, societatea a atins un grad de dezvoltare cel putin tehnica, care poate rezolva foarte usor probleme ca supravietuirea speciei , multiplicarea ei.
Daca de maine ar fi numai cupluri gagiga/gacica si mascul /mascul tot tot am supravietui.
Oricum e bine ca se vede mai departe de o abordare gen "tatu duce la lesbianism".
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Apr 23, 2004 3:09 pm

Io unu asa stiu, cred ca am auzit in mai multe locuri, incepind cu liceul... Adica daca am fi toti bulangii ne-am mai inmulti? Si mi se pare un rationament care sta in picioare. Intr-adevar normalitatea nu e data de majoritate, dar atunci, daca nici cum am zis io nu merge, care mai e metoda de aflare a normalitatii? Ma refer la chestiuni importante, vitale, nu ca e normal sa platesti cu carte de credit sau cu bani, sau sa apara french kiss pe ecrane sau nu. Cum nu e normal nici sa furi, sau sa iti omori copiii (Doamne-fereste!).

Progresu de acu ne poate asigura supravietuirea, dar nu poate fi luat in calcul. In mod natural, societatea poponautica e nefireasca, nu cred ca cineva poate vedea altfel lucrurile. Asa, ne putem toti lega la o sursa de potol plus o masina de vise si traim ca'n Matrix, fara sa facem nimic. Cu exagerarile progresului putem ajunge departe.

Sau putem despica firu'n patru, da cred ca e treaba filosofilor. Pentru ca societatea se schimba, chiar mult mai repede decit se schimba fiziologia si instinctele omului. Poate se va ajunge sa traim 500, sau chiar 5000 ani (hai, 4999). Toate astea ar ridica niste probleme de natura morala si filosofica pe care nu pot sa le discut, ca nu le am...

Iar tatu cred ca duce la lesbianism, dupa cum zicea si o tanti pe la inceput, si care n-a mai raspuns la intrebarea daca si-ar fi dat seama ca este lesbiana fara tatu. Insa cred in puterea de influentare, pentru ca din cite stiu sunt mai multi homosexuali (lung cuvint minca') in tarile tolerante decit in cele ne-, unde se limiteaza la numarul natural, nascuti. Dar modul de viata vestic, spre care ne indreptam, cu fuga asta a poporului spre 'extrem': distractii extreme, sporturi extreme, aoleu, suntem stresati, hai sa ne extremizam... influenteaza.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde tester » Vin Apr 23, 2004 3:59 pm

"In mod natural, societatea poponautica e nefireasca, nu cred ca cineva poate vedea altfel lucrurile", in afara de ei nu?
La fel noi putem fi acuzati de anormalitate de catre cuplurile gay.

Eu cred ca in timp va fi tot mai greu sa definesti clar o stare de normalitate, facandu-se tot mai multe compromisuri. Acum zicem ca french kissul este prostie de copii, mai demult era privit ca o stare de anormalitate.

Dar sa vorbim doar de inclinatiile sexuale. Tinerele sunt influentate de multe lucruri, cum bine zici, chiar si de tatu, de curiozitate si multe altele. Insa trebuie abordat fara prejudecati, indiferent daca ne place sau nu.

Nu vorbesc doar de tinere de liceu ci de oameni maturi, care pot lua decizii in deplina informare, nu influentati de vreun videoclip facut in scopuri comerciale.
Da sunt multi in statele "tolerante", informarea este mult mai buna si nu ascunsa in obscur.

Inainte sa sarim cu acuzele sa mai vedem ce zic si lesbianele de pe forum.De ce o fac?, pur si simplu le plac persoanele de acelasi sex, teribilism, mod de a se revolta, sau altele.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Heavystone » Vin Apr 23, 2004 9:50 pm

Buey, opinia mea simpla si fireasca e ca fiecare cu ce-i place... nu-i treaba mea, sau a ta sau a nustiu-cui cu cine se f.oote cutarescu sau cutareasca.. daca fiecare ne-am vedea de treburile noastre, am fi mai fericiti in viata...

Parerea mea e ca tre sa traiesti o viata destul de plictisitoare ca sa ai timp sa-ti faci griji in legatura cu sexualitatea altora... ce-aveti bah, n-aveti nimic mai bun de facut?

Perosonal, mie imi plac lesbienele... mai ales alea bisexuale..:D care ma invita la un "menage... a trois" ;h

Pace! :U
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
Heavystone
Junior Member

Mesajde tester » Vin Apr 23, 2004 11:23 pm

Mie mi s-a parut ca le-am luat apararea un pic, dar acuma astept sa vad daca "adevaratele" lesbiene mai dau cate un raspuns.
Pana atunci oricum sunt confuz in legatura cu ele, ba is lesbiene ba is moarte dupa nu stiu ce tip.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Apr 24, 2004 8:50 pm

in primul rand, ce face fiecare cu propriul trup e treaba sa shi numai a sa, atata timp cat nu fortzeaza pe nimeni la nimic...
In ce priveshte bisexualitatea- the InternationalJournal of medicine dzacea la un moment dat ca cel putzin 80% din femei au tendintze bisexuale, whether they realise it or not.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Dum Apr 25, 2004 10:20 am

sunt de acord cu |darken| si despre tatu am auzit (de vreo'nspe ori) ca nu sunt lesbine (daca au declarat ca ele citesc Biblia...no comment)
Dee-Dee71

Mesajde Crazy Babe » Lun Apr 26, 2004 2:59 am

nu-s lesbiana si nici nu voi fi niciodata...dar parerea mea e ca fiecare are dreptul sa-i placa de cine vrea.. asa ca nu tot sariti unu pe altul... ca unu e straight si altu nu...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde zircon » Lun Mai 03, 2004 4:34 pm

Sincer sa fiu, eu as imparti viata cu o bisexuala daca m-ar accepta numa' pe mine ca barbat. Avantajul e ca o bisexuala (hi hi hi) poate nu-ti va pune niciodata coarne cu vreun altul! Nu?
zircon
Junior Member

Mesajde tester » Sâm Mai 15, 2004 4:43 pm

darken scrie:80% din femei au tendintze bisexuale, whether they realise it or not.

Lasand la o parte romgleza, cum scria la jurnalul ala, reiese ca 8 din 10 femei sunt bisexuale, chiar daca nu stiu. Ceea ce ma duce cu gandul la cum s-a aflat atunci?

Si nimeni nu sare pe nimeni din cate vad, se discuta pe marginea topicului, poate se face si un pic de informare in domeniu, permanenta hetero`:).
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Da, sunt de acord

Mesajde Mariner101 » Sâm Mai 15, 2004 11:57 pm

Da, sunt de acord. Motto-ul meu este fiecare face ce vrea dar sa nu-l deranjeze pe celalalt. Lesbiene in adevaratul sens al cuvantului inseamna ca nu au relatii de loc cu barbatii, dar ca una uraste barbatii inseamna ca este misandra nu lesbi. Si nu inteleg de ce lumea isi face asa de multe probleme. De fapt nu lumea ci romanii care au foat tinuti departe de lumea civilizata. In Canada nimeni nu spune nimic si nici un muschi nu se misca pe fata nimanui atunci cind in autobuz doi barbati tineri se saruta. Ia sa faca gestul asta in Romania! Cred ca ar fi linsati pe loc sau ar fi chemata politia si ei arestati. Romanii care isi fac probleme de genul asta sunt niste ipocriti. Ca si la problema cand ea e mai mare ca el cu peste 5 ani. Ce conteaza varsta? Bun simt? Ai sa fim seriosi si nu ipocriti. Daca eu vreau sa o fac cu una cu 20 de ani mai mare si merg la un restaurant cu ea nu se uita nimeni la noi. Intr-o tara care a stiut doar adevarata democratie. In Ro toate lucrurile sunt pew dos si fiecare moare de grija vecinului. Nu va mai faceti atatea probleme si o sa traiti mai mult si mai linistiti. L-a vorbit cineva de rau pe Elton John care e homo? Si Lenin l-a avut pe Stalin sau invers. Cred ca ptr astia homo s-a si inventat chestia ca cica ar fi genetica de vina aici. Hai sa fim seriosi. De curand s-a realizat si primul copil fara tata, nu ma refer la clonare. Asa ca daca maine toata lumea ar fi homo tot ar fi mijloace de perpetuare a speciei.
Mariner101
Junior Member

Dar in Ro e o moda

Mesajde Mariner101 » Dum Mai 16, 2004 12:01 am

Dar in Ro e o moda acum ca 90% la suta dintre anunturile fetitelor vor fete, dar daca le iei la bani marunti vezi ca sunt de fapt bi si nu lesbi si ca o fac doar asa de fitze. Cred ca adevaratele lesbi sunt mult mai putine in Ro decat se crede. Adica una imi spune mie in Ro ca e maritata da e lesbi. Pai cum asa? Pai vine barbatul ei si ii trage o calareala de nu vede bine si chiar ii si place. Hai sa fim seriosi si realisti nu fitzoshi.
Mariner101
Junior Member

Mesajde vincent » Sâm Mai 22, 2004 8:21 am

Cred ca exista doua tipuri de lesbiene/homosexuali:
- cele/cei care sunt din nastere asa
- cele/care ajung asa din cauza ca au fost dezamagiti/dezamagite de cei/cele de sex opus.
vincent

Mesajde vincent » Sâm Mai 22, 2004 8:22 am

Si nu mai ziceti fetelor ca baietii sunt porci, ca destule fete si-au batut joc de sentimentele mele.
By the way, I ain't fagget.
vincent

Mesajde Dee-Dee71 » Dum Mai 23, 2004 3:49 pm

tester scrie:Lasand la o parte romgleza, cum scria la jurnalul ala, reiese ca 8 din 10 femei sunt bisexuale, chiar daca nu stiu. Ceea ce ma duce cu gandul la cum s-a aflat atunci? :)

poti afla multe despre psihicul unei persoane prin tot felul de teste si probe psihologice (supravegherea comportamentului, monitorizarea viselor,etc.)
Dee-Dee71

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex