remember?
mie cel putin mi-a marcat copilaria, aveam impresia ca Oblio si Yellow Submarine sunt desene animate pentru copii si, in scoala generala trimeteam scrisori la TV ca se dadeau desene la cerere. va dati seama ca n-au mai dat asa ceva
Point, The (1971) (TV) 1971 Color
Harry's 1971 animated special. The Point first aired as the "Movie of the Week" on ABC in January of 1971.
Produced by: Murakami-Wolf Productions / Nilsson House Music, Inc. Language: English Genre/keyword: Animation / Children's Sound Mix: Mono
Directed by Fred Wolf (I) Cast (in alphabetical order) Dustin Hoffman Narrator (voice) Mike Lookinland Oblio (voice) Ringo Starr Narrator (home video release) Alan Thicke Narrator (second airing)
Written by Harry Nilsson Music by Harry Nilsson
Oblio
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
sigur ca imi aduc aminte....
Remember?
Sigur ca da...Chiar azi m-am uitat pe internet in cautarea unui DVD cu " The Point" . Din pacate numai prin amazon.com se poate obtine un DVD, valabil numai pt.US si Canada. Ai idee unde as putea gasi DVD-ul?
Toate cele bune !
Daniela
Sigur ca da...Chiar azi m-am uitat pe internet in cautarea unui DVD cu " The Point" . Din pacate numai prin amazon.com se poate obtine un DVD, valabil numai pt.US si Canada. Ai idee unde as putea gasi DVD-ul?
Toate cele bune !
Daniela
- zitzanl
- Junior Member
Eu mi-aduc aminte cacand eram copil nu imi placeau desenele cu Oblio, ma speriau... Mai tarziu cand am fost in stare sa-mi dau seama care era mesajul, mi-au placut. Apropo, in Oblio si in Yellow Submarine nu e folosit acelasi desenator?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
5 mesaje
• Pagina 1 din 1