a fost superba relansarea...si ma bucur ca am apucat sa merg si io!!!!! a fost prea marfa!!!!inafara d brigada rima grea care stricase ABSOLUT TOATA atmosfera in sala, a fost superb..chiar ma mir cum putea sa mai scoata cineva toata viata din noi, EI AU PUTUT!!! in chestii party spoiler am ceva d invatat d la ei...da dupa aia a venit naighba si a refacut totu, c usurare!!!
acu nu stiu c mama dreacu la apucat p deceneu sa se duca in tecuci..o fii avut el ceva p acolo, dar o fi fost chiar atat d importante??? ma rog, nu zic nimic, nu dau parere ca sunt nestiutor...pacat a fost, normal!!! iam dus totusi lipsa..
da vreau sa zic ca raku a rupt p scena, evident...cum rupe si p cd!!!nam c zice, ca incep sa ma repet prea des cu -virgule- cuvantu 'superb'...
si maneaua a la prociectu verde e prea mare caterinca, p gustu meu, si cativa o sa ma contrazica p tema asta..da totusi a sarit lume la ea!!!
vreau alte pareri despre concert...
peace..
relansare cu generator propiu
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
- chantonbabylon
- Junior Member
da...
lasnsarea a fost chiar tare........tare de tot...nu am ce spune nimic de rau doar ca nu a fost deceneu si vexx.....si frate....stai asa...adevaru e ca nu au stricat brg atmosfera ea se stricase...aiurea...da dupa cate imi aduc aminte gnom a venit si a salvat atmosfera(super tare omu)...cand l-a prezentat pe raku....si a ridicast lumea...in rest pace de la raparta la da-hood...toti...geniali...... 

Got the *oint?
- tear`drop
- Junior Member
mama naibii ca n-am vazut lansarea...insa tot ce stiu este ca Deceneu n-a putut sa vina din cauza unor probleme familiiale, destul de serioase.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
-
muffinass - Junior Member
*s-a auzit bine bine la concert ,ceea ce este un lucru important...
*au fost cam 2 ore de hiphop de afara fffff bine venit(vremuri tot in martin cu sleek,cand deschidea serile cu blahzay blahzay-danger(when the east is in tha house ohh,my god danger))
*formatiile si-au facut treaba profesionist ,au fost la inaltime(doar erau pe scena:))))
*ceea ce zic eu ca a fost de apreciat au fost dj-ei:de la rusu , flore si invitatul lor,la waar & his girl,paul & undoo, dox
*ar mai fi de apreciat toate bannerele erau kiar bine realizate se vedea ca au muncit la ele (sau a muncit? kci erau semnate cateva : broke.... sau toate?) tari
rezumat: bbine concertul
*au fost cam 2 ore de hiphop de afara fffff bine venit(vremuri tot in martin cu sleek,cand deschidea serile cu blahzay blahzay-danger(when the east is in tha house ohh,my god danger))
*formatiile si-au facut treaba profesionist ,au fost la inaltime(doar erau pe scena:))))
*ceea ce zic eu ca a fost de apreciat au fost dj-ei:de la rusu , flore si invitatul lor,la waar & his girl,paul & undoo, dox
*ar mai fi de apreciat toate bannerele erau kiar bine realizate se vedea ca au muncit la ele (sau a muncit? kci erau semnate cateva : broke.... sau toate?) tari
rezumat: bbine concertul
- Endogen
- Junior Member
...shi stoe!
dintre cei de la urban a mai lipsit shi stoe toxic!super tare omu'!
- zosteru
- Junior Member
imi pare rau ca nu am ajuns...am avut examen a 2a zi dimineata...
si cand ma gandesc numai la CTC si Raparta... ce-am pierdut!
si cand ma gandesc numai la CTC si Raparta... ce-am pierdut!

Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Da mie ce rau imi pare ca nu pot sa fiu mai la nici un eveniment dinasta.Totusi sper ca pe viitor se se schimbe situatia....
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
- chantonbabylon
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1