La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
aaaaaa, poi bre tarantulosule, sh-aicia tre sa-tz scriu ca la multz ani? noroc ca-i zua ta shi te iert, ca alfel nu-tz scrieam nimik, sa mori de ciuda!
deci, ashea cum zic mai totz antepostatorii mei, La Multz Ani shi tot ce mai vrea estremitatzile tale!
peseu: ai de grija cum shi cat cetejti cu ocazia zile de az care este(c.n.)!
deci, ashea cum zic mai totz antepostatorii mei, La Multz Ani shi tot ce mai vrea estremitatzile tale!
peseu: ai de grija cum shi cat cetejti cu ocazia zile de az care este(c.n.)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Era cat pe ce sa scap ocazia sa iti urez toate cele ce vrei sa ti se indeplineasca Spidere (pt mine asa ai ramas...):)... Domnu ` sa-ti dea tot ce te bucura...
Vezi de tzuica ceea.... si s-auzim numa si numa de bine despre tine!
La multi multi sanatosi si frumosi ani!
Vezi de tzuica ceea.... si s-auzim numa si numa de bine despre tine!
La multi multi sanatosi si frumosi ani!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Mamifera acvatica tzie tzin sa-tz multzumesc in mod special!M-au podidit melancoliile!Ashadar multzam!Nu-sh de ce,poate din cauza lu jurnalu ala!
Idem shi pentru ceilaltzi care mi-au urat ce miau urat!
Idem shi pentru ceilaltzi care mi-au urat ce miau urat!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
bah...la multi ani si lu' Hades...pe care il cheama si George. Interesant ca pe langa celelalte nume ale sale (Shmulik David) i-au pus si un nume romanesc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
First of all... La Multi Ani Hades !!! :yD Sa fii fericit shi iubit! ;-)
La Multi Ani shi celorlalti care isi mai serbeaza azi ziua...

La Multi Ani shi celorlalti care isi mai serbeaza azi ziua...

...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
la multi ani ba ... la hades ma refer ... desi esti evreu si am vazut filmul ala a lu nea bruks .. promit ca nu o sa te bat 

-
monk - Mesaje: 2747
La multi ani HADES!!!!!!La multi ani si celor cu numele de Gheorghe,George,Georgiana,gigi.
La multi ani si multa sanatate!!!
La multi ani si multa sanatate!!!
- Catzelusha
Permiteti-mi sa-i adresez lui dj_jaxxx un calduros La multi ani cu ocazia zilei sale de nastere.
Multa sanatate, bucurii, victorii pentru Toronto Raptors si Toronto Maple Leafs. Si sa organizeze in continuare concursuri atractive. :p
Multa sanatate, bucurii, victorii pentru Toronto Raptors si Toronto Maple Leafs. Si sa organizeze in continuare concursuri atractive. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani, cu putintica intarziere, pt dj si azi, la multi ani pentru cypress, raven si care mai sunteti!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Hey, abia acu am observat... azi e ziua lui SRalu, fan Shakira, daca nu ma insel! La multi ani, SRalu, te pupic si eu de ziua ta, si sper sa te mai vedem pe fanclub Shakira.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
La multi ani, Dj si tot ce-ti doresti! scuze pentru intirziere.
Paiacecule, a fost ziua ta si n-am stiut. La multi ani, sa fii fericit si norocos si sanatos !
Aurolace, cum mai, si ziua ta a fost? parca as fi lipsit un an cel putin. La multi ani si tie si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
Mai e careva? cypress, raven, SRalu... daca da, atunci la multi ani tuturor si scuze pentru intirziere!
Paiacecule, a fost ziua ta si n-am stiut. La multi ani, sa fii fericit si norocos si sanatos !
Aurolace, cum mai, si ziua ta a fost? parca as fi lipsit un an cel putin. La multi ani si tie si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
Mai e careva? cypress, raven, SRalu... daca da, atunci la multi ani tuturor si scuze pentru intirziere!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
La multzi ani useritzei Alexxa care face azi 17 ani :kiss:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
the_big, sa traiesti. la multzi ani. succes la concursul la care participi! 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
uda uda scrie: Happy Birthday hun ! je t'aime !:kiss:
la Multi Ani ostrogot ! Te iubesc ! :kiss:
anytime, uda...anytime...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Weet-weet, e ziua lui Yann? Spune-i te rog, la multi ani, sa fie sanatos, ca norocos este deja pentru ca te are pe tine, iar eu va doresc sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca si azi!
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
GIO, sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta.
LMA.
LMA.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma