Ce zicetzi de System of a Down?
Ce-ar fi sa facem o trupa in genul asteia, cu ceva influente industrial si d'n'b???
Eu ma ofer ca vocal (phara mishto!)
bagati!!!
System Of A Down!!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ar fii fain, doar...
Initial trimis de nomaduzzu
Ce zicetzi de System of a Down?
Ce-ar fi sa facem o trupa in genul asteia, cu ceva influente industrial si d'n'b???
Eu ma ofer ca vocal (phara mishto!)
bagati!!!
E o buna idee, numai sa nu devina intr-o magalmatie Limp Bizkit, ceea ce Vita de Vie a devenit dupa ce primul album a avut muzica oarecum originala. Poate Basul si cu Toba Mare au copiat basul de la Korn, dar in general, albumul avea sunete originale.
-----------------------------------------------------------------------------------f you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
-
Aurolacul - Junior Member
nope
Influente pentru ca mi se pare c-ar suna bine (vedetzi ce-a facut samplingul la White Zombie...). Ofcourse ca Limp-ii nu prea (mai) sunt un model de urmat, nici Korn. Cred ca ar ieshi ceva foarte mishto, si nu doar de sitractie. Ideea este ca ma cam oftica, sa zic asha "hardcore"ul romanesc, cat se poate vorbi de el, shi as vrea sa facem ceva adevarat.
OFERTE???
OFERTE???
- nomaduzzu
....system of a down...
E System of a Down nu Dawn,si eu cred ca sunt foarte buni.E o formatie interesanta ,care au ceva de zis ,au un stil mai aparte(nu original ,dar incearca sa fie).Pentru cei care nu stiu ei sunt de origine armeana (parintii lor ,parca ,s-au mutat in state).Si eu cred ca nu vor trece pe comercial(precum limp-de cand a ajuns fred durst vice la interscop ,numai la vandut albume se gandeste).
In concluzie :THEY ROCK!:o
In concluzie :THEY ROCK!:o
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
- catharsis
Re: ....system of a down...
Initial trimis de shmack
Si eu cred ca nu vor trece pe comercial
Eu inteleg la ce te referi dar te exprimi gresit. Ei au contract cu Sony !!!! Cum adica sa treaca pe comercial ???
Iar revenim la vechea discutie de comercial, underground si independent....
- Unregistered
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii