dupa cum s-a vazut a fost totul de cacao..de la organizare pana la premii.faze dure si schimburi de replici...
astept comentarii..
de vazut faza cu gia:''pagina ta de web e html sau flash?''
bravo cassa loco...parazitii rules..
praf in ochi furati la drumu mare..
microfonul taiat de la zdob si zdub!
Premiile Mtv 2004 Sau Furaciune Pe Fatza!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Premiile Mtv 2004 Sau Furaciune Pe Fatza!
sunt un geniu neinteles de contemporanii mediocri !
- SHOWMASTER
- Junior Member
Foarte "interesant" ce s-a intamplat joi seara... Nu credeam ca o sa vad ziua in care Andra ia premiu pentru "cel mai bune videoclip" si Spicy "cel mai bun debut".. Dar la ce te poti astepta cand totul este aranjat? Nu s-au schimbat multe de anu' trecut pana acum.. Acelasi sistem infect de votare : fanii sunt incurajati sa voteze "pana'n ultima secunda" dar formatiile stiu cu 2-3-4 zile inainte cine va castiga... Formatiile nominalizate la o anumita categorie nici nu se mai oboseau sa stea in sala, stiau deja mult prea bine ca nu vor castiga (Cheloo nu parea prea fericit cu ce se intampla, a plecat din fata televizorului cand au castigat Mafia best hip hop).
Despot a reusit sa ma impresioneze..la faza cu Cheloo..
Multe premii (inclusiv Gia si Spicy si Andra etc) au fost cumparate...
Foarte misto a fost cand cei de la Zdob si Zdub nu doreau sa mai coboare de pe scena... Loredana intrase pe scena iar ei au inceput sa cante din nou... Din pacate, incapatanarea lor de a canta 3 piese (si mai vroiau...) in loc de una l'a enervat pe Anghel (director mtv) iar acesta le'a spus foarte clar ca orice relatie pe care o aveau cu MTV s-a terminat..cu alte cuvinte, la anu' nici un premiu.. Nu regret ca am fost acolo (a fost o experienta oarecum distractiva), nu pot spune ca mi-am pierdut timpu' privind spectacolul, insa sunt multe schimbari de facut..
Despot a reusit sa ma impresioneze..la faza cu Cheloo..
Multe premii (inclusiv Gia si Spicy si Andra etc) au fost cumparate...
Foarte misto a fost cand cei de la Zdob si Zdub nu doreau sa mai coboare de pe scena... Loredana intrase pe scena iar ei au inceput sa cante din nou... Din pacate, incapatanarea lor de a canta 3 piese (si mai vroiau...) in loc de una l'a enervat pe Anghel (director mtv) iar acesta le'a spus foarte clar ca orice relatie pe care o aveau cu MTV s-a terminat..cu alte cuvinte, la anu' nici un premiu.. Nu regret ca am fost acolo (a fost o experienta oarecum distractiva), nu pot spune ca mi-am pierdut timpu' privind spectacolul, insa sunt multe schimbari de facut..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Aveti dreptate, dar nu inteleg de ce va mira ? Nu se intampla doar la noi frate, si in SUA, la emisiunea TRL de pe MTV, casele de discuri platesc la greu pentru ca formatiile lor sa ramana in top, sau sa intre in top daca sunt noi, nu stiu daca premiile sunt cumparate, ma refer la VMA, dar in orice caz se invart multi bani in jurul MTV-ului in toata lumea.
Premiile MTV Europa sunt aproape la fel de crupte precum si ale noastre, asa ca stati linistiti, macar nu suntem singurii in kkt.
Premiile MTV Europa sunt aproape la fel de crupte precum si ale noastre, asa ca stati linistiti, macar nu suntem singurii in kkt.

- Philips
- Junior Member
cinstit, grupul "meu" - cargo - n a stiut ca va lua premiul. i adevarat ca cei de la mtv au insistat ca formatia sa vina la premii, dar n am stiu. am stat tot timpul cu senzatia ca va lua zdob si zdub, ca iris n a venit oricum...sau poate finca n a venit iris om fi luat nopi?
despre organizare, ce sa zic... am umblat cu igrisan - care are probleme cu piciorul,. dupa cum se stie - de a lungul si latul salii palatului, pana am nimerit covorul rosu...am intrat in sala, n aveam locuri...cand au fost matrasiti unii de pe locuri si si au pus astia fundurile pe scaune (adica abia le atinsesera) a venit unu sa zica ca n 2 minute tre sa fim pe scena. l am intreabt EXACT peste cat timp tre sa fim pe scena, ca nu putem ajunge foarte repede si ala m a intrebat "da ce, nu stii sa mergi"...etc... o sa va mai povestesc...
despre organizare, ce sa zic... am umblat cu igrisan - care are probleme cu piciorul,. dupa cum se stie - de a lungul si latul salii palatului, pana am nimerit covorul rosu...am intrat in sala, n aveam locuri...cand au fost matrasiti unii de pe locuri si si au pus astia fundurile pe scaune (adica abia le atinsesera) a venit unu sa zica ca n 2 minute tre sa fim pe scena. l am intreabt EXACT peste cat timp tre sa fim pe scena, ca nu putem ajunge foarte repede si ala m a intrebat "da ce, nu stii sa mergi"...etc... o sa va mai povestesc...
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
e o evolutie fata de anul trecut, dar tot jenant a ramas. oameni fara locuri, desi au platit 1.200.000....zdubii fara microfon, gia castigatoare, gia care n-a mai urcat pe scena...si cate si mai cate. sa nu mai zic de loredana si de faptul ca a imitat-o pe aguilera (EMA 2003) pana in cel mai mic detaliu...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
wildrose, pe cine vedeai castigatori la "debut"?
sincer, eu am ascultat mai multe albume noi, si spicy mi s-au parut de foarte bun simt. nu ma interes videoclipele si fazele lor jenante, muzica mi-a placut.
n-am inteles de ce a luat vita de vie...
si nici gia..."flash sau html" ?
sincer, eu am ascultat mai multe albume noi, si spicy mi s-au parut de foarte bun simt. nu ma interes videoclipele si fazele lor jenante, muzica mi-a placut.
n-am inteles de ce a luat vita de vie...
si nici gia..."flash sau html" ?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
mai vali, da ti-ai pus macar o singura data intrebarea daca pe fata aia o intereseaza ca site-ul ei este facut in flash, html sau este desenat cu culori colorate?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Oricum, cred ca aberati putin cu Andra.Chiar daca a fost aranjament a fost unul prost facut.Pai sa fim seriosi, Andra ia premiu pt. cel mai bun clip? Ha, si vocea ei a cedat in fata Loredanei? Tare... Nu zic ca nu au fost aranjamente, dar daca Space ar fi aranjat si pentru Andra, de ce nu ar fi aranjat pentru alta categorie?
- Nemi
- Junior Member
Mie chiar mi s-au parut mai reusite ca anul trecut, si primiile 4 premii, ca mai mult pe astea le-am urmarit au fost Cargo, Stefan Banica, Class, VDV - destul de corect zic eu, fata de Voltaj anul trecut la live si altele care au fost aiurea.
Intr-adevar Vita de Vie probabil ca a luat din greseala premiul pentru best live, mai ales dupa parerea lui zoso care la cate concerte (n-)a fost?
Zdob si zdub au zis de la inceput in culise ca au vreo 3 piese de cantat, si oricum au sunat bine, si chitaristul plin de energie, si Parazitii iar au ridicat sala in picioare, pe langa turcismele alea penibile, macar pentru asta sa fii cantat mai mult.
Cu Gia a fost cam aiurea ca a multumit echipei care a facut siteul, ca apoi dupa momentul penibil sa spuna ca le dedica de fapt premiul, eu tot nu am inteles ce cu nominalizarea la debut cand a aparut de multa vreme.
Intr-adevar Vita de Vie probabil ca a luat din greseala premiul pentru best live, mai ales dupa parerea lui zoso care la cate concerte (n-)a fost?
Zdob si zdub au zis de la inceput in culise ca au vreo 3 piese de cantat, si oricum au sunat bine, si chitaristul plin de energie, si Parazitii iar au ridicat sala in picioare, pe langa turcismele alea penibile, macar pentru asta sa fii cantat mai mult.
Cu Gia a fost cam aiurea ca a multumit echipei care a facut siteul, ca apoi dupa momentul penibil sa spuna ca le dedica de fapt premiul, eu tot nu am inteles ce cu nominalizarea la debut cand a aparut de multa vreme.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
A FOST FURT PE FATZA !!! nu mi se pare corect ca coptzii aia de bug mafia sa cistige atitea premii (2 parca ca nu prea m`a pasionat ! ) si Parazitzii sau cheloo sa zicem sa fie aruncatzi in spate ... jalnic .. puteau si ei sa fure macar asha un [pic sa nu se vada ..dar binentzeles cca rominul .. nu se stie simtzi .. dar noah . ... ce potzi cere de la o natzie condamnata la mizeri din ipocrizie ... dar .. soarta ! hay tay
[B]Si sti ca o lume fara culori viatza mea ar fi fost , de n`atzi fi fost .. va ador .. va respect..va tzuc[/B]
-
Gabrielle - Junior Member
nashpa ..toti romanii sau majoritatea lor au cantat live..
si megastarurile au facut un playback rusinos..
si megastarurile au facut un playback rusinos..
sunt un geniu neinteles de contemporanii mediocri !
- SHOWMASTER
- Junior Member
Ati vazut reclama de la Star Chips cu 3 Sud Est ? Cu toti aia care canta fals apoi vocea spune "vedeti dumneavoastra, nu oricine ajunge star"...
Dupa ce le-am vazut prestatia live, nu reusesc sa inteleg daca reclama e pe bune sau complet sarcastica.
Shinee, ai vreo legatura cu formatia Cargo ?
Dupa ce le-am vazut prestatia live, nu reusesc sa inteleg daca reclama e pe bune sau complet sarcastica.
Shinee, ai vreo legatura cu formatia Cargo ?
- Philips
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1