Vreau sa ma angajez!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vreau sa ma angajez!!

Mesajde Wanted » Dum Apr 25, 2004 9:41 am

Care vrea sa se angajeze sa castige un ban in plus ca nu strica... lasati anuntz si care sunteti patroni de pe forumu` asta ... poate ne luati si pe noi!!
expect me `nigga/like you Jesus to come back/expect me!!/i'm comin'!!
Wanted
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Apr 27, 2004 7:07 am

Wanted scrie:... poate ne luati si pe noi!!

daca tii neaparat io te iau o data. mai ie unu sod care te-ar putea lua si el de fro doo ori deci nu despera ca amatori sa va ia se gasesc.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 28, 2004 11:12 am

hai mah aiule, ce eshti rau? ideea omului nu erea de lepadat! acuma ca sh-a cerut-o, sh-a cerut-o shi vad ca sh-o primeshte, dar ar fi interesanta o bursa a joburilor(nu, nu a blow-joburilor)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Mie Apr 28, 2004 11:16 am

auz aiule, da nu ar trebui sa pui tu aici faza ca te angajezi sa nu mai consumi alcol ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde piskeshu » Mie Apr 28, 2004 12:08 pm

Vreau sa ma angajez in Bucuresti. Eventualii patroni de pe FC sunt rugatzi sa ma contacteze pe p.m.
Multumesc!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mie Apr 28, 2004 12:12 pm

aia care vrea casa se angajeze: 10 mii de lei minutu de meditatie, duar se stie canultimu timp io numa pe la interviuri stau :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Apr 28, 2004 12:23 pm

zi-mi cu cine ai facut interviuri, ca poate bag maine unu in pagina, si-asa n-am ce sa dau. da sa fie un nume cunoscut (sportiv, antrenor, presedinte de club, impresar, ceva de genul asta).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Apr 28, 2004 12:37 pm

ba pai crezi ca io's ca tine sa pun io intrebari...
nope. io sunt personajul personal al interviurilor, mai multi diversi chestionandu-ma pi mini nu io pe ei.
Incultule, stai jos :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Apr 28, 2004 12:51 pm

in afara de alergatu spre biblioteci si prestatia din respectivele locatii mai faci vreun sport? ca poate apari in ziaru de maine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Apr 28, 2004 12:53 pm

io normal:
deci pe langa ridicatul de halbere, 100 ml viteza (proba de care m-am lasat) si aruncatu piscinei am mai bagat sala (2 luni de sport) si in curand bazine.... :D
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Apr 28, 2004 12:55 pm

animaloo scrie:io normal

tu anormal si am si martori care sa confirme.
ANTI

baixinho©

Mesajde tre » Joi Apr 29, 2004 11:08 pm

daca se puate as vrea sa ma angajez patron la o firma d-asta mai bunicica asa, ieventual isepe, nu conteaza locatia, da' sa fie resedinta de judetz.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii