Marilyn Manson
Din pacate nici tu nu te dezminti! Esti la liceu shi esti fan M.M. , nu? Iute ai sarit cu creieru ala steril. Io n-am spus nimic pt. ca n-am mare lucru de spus, dar daca nici aia care a deschis subiectu n-avea nimic de spus, putea s-o lase moarta.
Esti fericit c-ai mai facut un post? Inca o intrebare? Ai mufe de alea la gat shi cercei in limba? Da spini de aia la mana?
Esti fericit c-ai mai facut un post? Inca o intrebare? Ai mufe de alea la gat shi cercei in limba? Da spini de aia la mana?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
yey
Manson it`s my favourite...da` e cam GROTESC omu` si cred k asta le place multora la el that`s my opinion 

- devil_oana
- Junior Member
Initial trimis de piskeshu
Din pacate nici tu nu te dezminti! Esti la liceu shi esti fan M.M. , nu? Iute ai sarit cu creieru ala steril. Io n-am spus nimic pt. ca n-am mare lucru de spus, dar daca nici aia care a deschis subiectu n-avea nimic de spus, putea s-o lase moarta.
1. sunt FATA(imbecilule...)
2.sunt fan marilyn manson..care-i problema ta?safie clar: nu toata lumea asc manele ...
3. nu te intereseaza pe tine varsta mea...
4. da,am mai multi cercei..7 in urechi shi unul in limba..care e problema ta?
5.creierul meu e steril..creierul tau e lezat..
6. dak n-ai mare lucru despus,poti f.bine sa taci...da` nah..e un post in plus,ce naiba...
beautiful faces hide witches
-
^mistique - Junior Member
I love Marilyn Manson
, dar daca este vorba de albume, eu prefer Mechanical Animals.Cat despre cel nou, e super mishto, ceva lipsuri la mesaj, dar merge.

Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
manson nu e grotesc e doar excentric shi uneori pueril... dar pt. ca e manson... il scuzam ... e oarecum prototipul de rock star din mil. 3 shi poate sa-shi permita fitze... am citit asta vara un interviu cu el shi intr-un fel mi-am schimbat parerea dar asta nu insemana ca imi place ce canta... una peste alta are ceva iq omu deshi i-am considerat muzica doar un kitch american...
-
wednesday - Mesaje: 864
Initial trimis de devil_oana
Manson it`s my favourite...da` e cam GROTESC omu` si cred k asta le place multora la el that`s my opinion![]()
La modul in care te exprimi cred ca mai degraba ar trebui sa asculti Britney Spears. Stupid BIATCH...
- Cabal Drake
- Junior Member
Ascultabilitatea nu e cea mai importanta calitate a unui album!
Normal ca nu e...! Conteaza cum arata coperta, nu-i asa?
- Cabal Drake
- Junior Member
Mie mila de voi...
Ascultati Manson si va autointitulati fani. Ati auzit de ultimul album si criticati ca nu are mesaje. Pe intelesul vostru. Nu-i asa ca ati inteles tot de pe celelalte albume, mai ales de pe "Mechanical Animals".
Nici mancare nu meritati.
Leprelor...
Ascultati Manson si va autointitulati fani. Ati auzit de ultimul album si criticati ca nu are mesaje. Pe intelesul vostru. Nu-i asa ca ati inteles tot de pe celelalte albume, mai ales de pe "Mechanical Animals".
Nici mancare nu meritati.
Leprelor...
- Cabal Drake
- Junior Member
Dupa cum am mai spus pe undeva, exista o multime de imbecili care sunt fani MM! Nu stiu de ce are asa mare priza la prosti, da un lucru e cert: ca are.
-
piskeshu - banned
Dupa cum am mai spus pe undeva, exista o multime de imbecili care sunt fani MM! Nu stiu de ce are asa mare priza la prosti, da un lucru e cert: ca are.
Ma bucur ca recunosti. Este primul pas in lungul drum spre acceptarea a ceea ce esti cu adevarat. Continua tot asa. Poate intr-o zi vei putea spune ceva interesant... poate chiar despre tine...
- Cabal Drake
- Junior Member
Ce se mai spune de marilyn manson?
Cik ar scoate un best of anu asta, cu un clip "special" la (s)aint
Apropo, a vazut cineva filmuletul "Doppelherz"?, eu l-am vazut.Super meserias, el fiind si producatorul lui.
Cik ar scoate un best of anu asta, cu un clip "special" la (s)aint

Apropo, a vazut cineva filmuletul "Doppelherz"?, eu l-am vazut.Super meserias, el fiind si producatorul lui.

www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Mah...
Ce discutii inteligente si totodata academice se poarta pe threadu asta!
Ca sa va mai luminez, Manson are priza la oameni prosti nu pentru ca ar fi unul ci pentru ca se comporta ca unul pe scena. In anumite stari cand sunt epuizat intelectual il mai ascult si eu, dar in rest imi dau seama usor ca este doar o marioneta comerciala.
Poate ca anumite piese sunt cat de cat interesante, dar majoritatea nu sunt cine stie ce.
Multa lume spune despre el ca e un tip grotesc si dur. In primul rand tenta lui spre satanism este dea dreptul puerila (nu se compara de exemplu cu genul Black Metal, ex: Dimmu Borgir), iar in al doilea rand daca il punem pe domnul Manson intr-o situatie dificila o sa-i vedem pe loc duritatea. Aceasta necesita in primul rand tarie de caracte si el duce lipsa de asa ceva. X-(
Ca sa va mai luminez, Manson are priza la oameni prosti nu pentru ca ar fi unul ci pentru ca se comporta ca unul pe scena. In anumite stari cand sunt epuizat intelectual il mai ascult si eu, dar in rest imi dau seama usor ca este doar o marioneta comerciala.
Poate ca anumite piese sunt cat de cat interesante, dar majoritatea nu sunt cine stie ce.
Multa lume spune despre el ca e un tip grotesc si dur. In primul rand tenta lui spre satanism este dea dreptul puerila (nu se compara de exemplu cu genul Black Metal, ex: Dimmu Borgir), iar in al doilea rand daca il punem pe domnul Manson intr-o situatie dificila o sa-i vedem pe loc duritatea. Aceasta necesita in primul rand tarie de caracte si el duce lipsa de asa ceva. X-(
-
The_FrozenLord - Junior Member
Mistique muc cel mic,
In afara faptului de a te adresa in fata unei persoane cu jigniri, ai altceva interesant de spus in Leg. cu Maryln Manson??? nu de alta dar nu vad nimic postat de manutzele tale din care reiese ca esti o adevarata fana al acestuia, doar ca porti 7 cercei si ai cercel in limba..partz....
In afara faptului de a te adresa in fata unei persoane cu jigniri, ai altceva interesant de spus in Leg. cu Maryln Manson??? nu de alta dar nu vad nimic postat de manutzele tale din care reiese ca esti o adevarata fana al acestuia, doar ca porti 7 cercei si ai cercel in limba..partz....
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
M-a amuzat teribil faptul sa aud ca acest asa numit "satanist" nu stia sa fumeze in timpul unei fimari la un videoclip...Cica s-a inecat rau de tot si oamenii il invatau cum sa traga din trabuc si sa dea fumu afara...
Ma rog e bussinessul lui si e de admirat...stie sa faca bani cu fraierii care-l iau in serios....e tragic totusi ca sunt multi care s-au sinucis ascultandu-i versurile...nasol...
Ma rog e bussinessul lui si e de admirat...stie sa faca bani cu fraierii care-l iau in serios....e tragic totusi ca sunt multi care s-au sinucis ascultandu-i versurile...nasol...
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
da mah doamna nuca, ca shi pieile roshii, vorba aia, shtia sa fumeze pipa pacii fara poticneli shi fara sa se inverzeasca. ce mama ma-sii de satanist o mai fi sh-asta? io am auzit ca fumeaza numa' d'alea mentolate, cat trei odata, ce-i drept.
intrebare: nanukytzuchitzikyplici, de cand eshti matale mod pe rock strain? :con:
intrebare: nanukytzuchitzikyplici, de cand eshti matale mod pe rock strain? :con:
-
nocturna - Mesaje: 8725
Stupid people
) Unii chiar nu inteleg ce vrea sa faca marilyn manson, si ce e satanismul.Ce adunatura de idioti.Dimu borgir, ratati, aia nu sunt satanisti.Satanismul nu inseamna viulenta si ura.Dar prostimea de la noi asa o percepe.Daca nu ii intelegeti versurile, nu ma intereseaza.Dovada, ca nu aveti destula materie cenusie.Priviti superficial mai tot, sunteti superficiali.Nu aveti pic de esenta.Asa ca pana deschideti gurile voastre amarate, mai bine studiati-va "victima" daca asta vreti cu adevarat...nu dati dovada decat de penibilism, nestiind nici macar ce inseamna satanismul.Sa cititi biblia satanista dupa Le Vay, si mai vorbim.

www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Mai Floriris, desteptu lu tata, poate explici si tu aicisa la stupid people, pui de Brucan ce esti... Lumineaza-ne pre noi si spune-ne ce vrea sa faca Marylin Monroe asta, ca eu credeam doar cacastiga si el un ban cinstit de pe urma fraierilor... Eu ma intreb daca asta a citit vreodata povesti nemuritoare, d-apoi biblia aia satanista pe care o lauzi atat. Eu te sfatuiesc sa iei BIBLIA si citesti acolo despre ispita. Care te converteste aratandu-ti numai lucuri frumoase. Deschide ochii si sa nu pune botu la tot felul de rahaturi invelite in ambalaje frumoase. Si stai linistit, nu esti primul inteligent pe care il aud ca lauda scrierile lui Le Vay...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Floriris, tu eshti un fel de brucan al forumului? hai stai jos profesore.
ntz, ntz, ntz...
deci, cubule, d'acord cu matale, manson ie comercial pana in tona de pudra cu care se tencuieshte shi creonu' colorat cu care se zmangaleshte pe uochi. deci da, shocu' ie puternic - publicu' se extaziaza - ie bine, shocu' ie fuarte puternic - publicul ie in delir - ie excelent! daca n-ar fi asha ma indoiesc ca muzica lui ar fi atat de promovata. dar, sa-i dam cezarului ce-i al cezarului, de la comercial pana la a spune ca manson ie asha, un uarecare incult, cum am intzeles io din ce ai zis tu (scuzele mele daca am intzeles greshit) ie cam cale lunga. apoi manson ie un tip citit shi fuarte deshtept, chiar daca poate uneori nu pare, shi este un artist, fie ca ne place cum se prezinta sau nu. io personal nu agreez muzica lui in mod deosebit, mai ascult din cand shi cand shi pot spune ca fatza de ashtialantzi nu-metalishti promovatzi la greu (gen linchinparc, korn shi pana de corb...) manson ii net superior shi le da clasa de undeva de fuarte sus.
atz auzit ca se casatoreshte?
ntz, ntz, ntz...
cubu scrie:Eu ma intreb daca asta a citit vreodata povesti nemuritoare, d-apoi biblia aia satanista pe care o lauzi atat.
deci, cubule, d'acord cu matale, manson ie comercial pana in tona de pudra cu care se tencuieshte shi creonu' colorat cu care se zmangaleshte pe uochi. deci da, shocu' ie puternic - publicu' se extaziaza - ie bine, shocu' ie fuarte puternic - publicul ie in delir - ie excelent! daca n-ar fi asha ma indoiesc ca muzica lui ar fi atat de promovata. dar, sa-i dam cezarului ce-i al cezarului, de la comercial pana la a spune ca manson ie asha, un uarecare incult, cum am intzeles io din ce ai zis tu (scuzele mele daca am intzeles greshit) ie cam cale lunga. apoi manson ie un tip citit shi fuarte deshtept, chiar daca poate uneori nu pare, shi este un artist, fie ca ne place cum se prezinta sau nu. io personal nu agreez muzica lui in mod deosebit, mai ascult din cand shi cand shi pot spune ca fatza de ashtialantzi nu-metalishti promovatzi la greu (gen linchinparc, korn shi pana de corb...) manson ii net superior shi le da clasa de undeva de fuarte sus.
atz auzit ca se casatoreshte?

-
vi shi eo co rugaminte la iuzeru floriris, atat de serioasa pe cat pot eo sa fiu:
uite cum sta treaba: n-am citit treaba aia a lu levai shi nici alta litaratura de esplicare a satanismului pentru ca nu m-a pasionat deloc subiectu. Asha ca fii bun shi deslusheshte shi mie cateva din tainele respectivului cult.
te intreb tocmai pe tine shi nu pe altu pentru ca am dedus din scurtul tau expozeu ca te pricepi binishor la trebshoara asta, spre deosebire de restu care ie superficiali.
uite cum sta treaba: n-am citit treaba aia a lu levai shi nici alta litaratura de esplicare a satanismului pentru ca nu m-a pasionat deloc subiectu. Asha ca fii bun shi deslusheshte shi mie cateva din tainele respectivului cult.
te intreb tocmai pe tine shi nu pe altu pentru ca am dedus din scurtul tau expozeu ca te pricepi binishor la trebshoara asta, spre deosebire de restu care ie superficiali.
-
neatza - Mesaje: 5820
NOCT scrie:shi pot spune ca fatza de ashtialantzi nu-metalishti promovatzi la greu (gen linchinparc, korn shi pana de corb...) manson ii net superior shi le da clasa de undeva de fuarte sus.
Subscriu! Cat despre faptu ca e un artizt, a se vedea clipurile lui!
-
piskeshu - banned
shi jiji ie filosof, asha sa shtii!
cubule cu multe fete (sau o fi vrut sa zica fetze?) shi cum ar veni sa puna in practica? tu crezi ca pe publicul larg teribilist ascultator de manson il intereseaza asta? il intereseaza asha cum il intereseaza pe pitzurca filosofia lu' jiji platon.

-
Evident, cu multe fete... Mai exact sase...
Mei, din cate spui mata acilea, reiese ca mai intai a aparut publicu lu Monroe asta si dupe aia el... Ceea ce e gresit de eronat. Din cate stiu eu, el a creat rasa asta de monstruleti mutanti care apare pe forumuri sa dea lectii la stupids.
Mei, din cate spui mata acilea, reiese ca mai intai a aparut publicu lu Monroe asta si dupe aia el... Ceea ce e gresit de eronat. Din cate stiu eu, el a creat rasa asta de monstruleti mutanti care apare pe forumuri sa dea lectii la stupids.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237