Yahoo Messenger

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Hera » Dum Sep 15, 2002 10:04 pm

aham, i got it. so, mai bine reinstalez pe alta partitzie. oricum a fost un mister ce mi-a cam dat bataie de cap! thx :)
Hera
Junior Member

ce ma fac?

Mesajde Gabryel_ » Mie Sep 18, 2002 12:54 am

Ba YM asta e incredibil,de cate ori ma conectez ma avertizeaza ca am un mail nou...intru sa vad ce mail am primit si constat ca nu am absolut nici un mail ! poate ma lamureste si pe mine ce are de face asa
Gabryel_

Mesajde Hera » Mie Sep 18, 2002 1:05 am

cateodata un mail ramane ca necitit si ym-ul il vede ca nou. am o idee si sper ca va merge ,daca intr-adevar cauza expusa de mine mai sus este cea reala. cand te duci sa verifici mail-ul, dupa ce ai citit toate mailurile, bifeaza tu acolo "make as read" . incearca ,poate merge.
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 18, 2002 1:17 am

La aceasta ora sunt trist...deoarce nu pot lega cateva vorbe pe YM..cu unul dintre userii mei preferatzi. Nu va spun cine ! Va dau doar un indiciu : are nick de zeitza (nevasta lu' Zeus) ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Sep 18, 2002 2:57 pm

moshule aseara a fost pana de curent la mine .:((. m-a lasat cu okii in bezna. ;P si, deci asa ,a? unul dintre preferatzi? :D nu imi dai si mie nici un premiu,ceva? :D
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 18, 2002 3:21 pm

Iar mie nu mi s-a conectat toata seara. Credeam ca e conecat YM-ul si scriam mesaje..pe care nu le vedea nimeni ! :cry:

Premiu ? Pai..o bombonica :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Sep 18, 2002 9:09 pm

o bombonica, moshule? de-aia de ciocolata cu crema la mijloc ? sau de-aia tare de fructe sau menta, ca sa-mi sparg dintzishorii in ea?
apropo de deconectari, pe mine nu ma deconecteaza ,ci imi sare peste randuri, scrie numai ce vrea el si datorita lui ( ym-ului) sunt acuzata, pe nedrept , ca nu raspund . ;P
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 11:31 am

Intodeauna am fost acuzat ca stau invisible pe YM. Si nu avetzi dreptate pentru ca nu stau invisible. Voi statzi asa.

Ca dovada...am facut o mica captura. Din 20 de useri...doar eu sunt avaliable...dupa cum se observa.
(decret...asta e o replica la captura ta de data trecuta)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mai 13, 2003 1:17 am

Mai nou vad ca atunci cand inchizi ym ul din invisible mode te arata online pt o anumite perioada te timp.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cubu » Mar Mai 13, 2003 10:56 am

Da, se mai intampla... Sau il vezi pe unu' online, intre timp aluia ii moare calcu', il restarteaza, dar tu vezi ca e online. Ii trmiti mesaje in draci, vezi ca nu raspunde, si deodata apare scris cu verde: "Cutare has logged back in"... Sa nu-ti dai pumni si palme cu piciorul?
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 26, 2003 11:41 pm

cateodata mai are si YM-ul scapari si se mai intampla diverse anomalii. daca stiti ce s-a intamplat....va rog sa spuneti !

a se vedea atasamentul !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iun 26, 2003 11:48 pm

Mosule, de vreo doua saptamani se intampla chestii ciudate cu YM... Credeam la inceput ca numai aici in LAN e asa, dar am vb si cu oameni de prin tara si de prin strainatate, si tot asa prost merge... De exemplu, daca ma loghez dupa oricare coleg de-al meu de camera, il vad pe ala on line in lista mea ore intregi...
indescifrabil
cubu

Mesajde Dia » Vin Iun 27, 2003 12:15 am

numai la mine se putea intampla o asemenea anomalie...;) moshule nu cauta explicatii...:D nu supara divinitatile... e de domeniul paranormalului ;) !!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde AMDme » Vin Iun 27, 2003 1:33 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
cateodata mai are si YM-ul scapari si se mai intampla diverse anomalii. daca stiti ce s-a intamplat....va rog sa spuneti !
a se vedea atasamentul !

Ce anomalie? Faptul ca deep_red_baby a vazut lumina la geam desi era miezul noptii sau ce? probabil sa fi fost unu' ce nu reusea sa adoarma si se juca cu lanterna...

Se mai intampla... nu numai MS face gafe de genu'...
AMDme
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iun 27, 2003 10:10 am

Mie mi se intampla sa vad pe forum ca cineva e online pe YM, si cand ma uit sa nu fie... ma dec., si iar nu e... hmmmmm :con:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sydney » Dum Iun 29, 2003 9:16 pm

Ma uitam azi la "wwwprimatv" si spuneau nush ce dreacu de YM.Si arata o imagine cu nume de useri dupa contu la unu de acolo.Si un user era calin_catalin2001. :)
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 25, 2003 9:21 pm

In ultimele 3 zile cred ca am primit de 50 de ori mesajul ca se desfiintzeaza Yahoo Messenger. nu mai fitzi copii...ca nu se desfiintzeaza nimic. asa ca nu tre' sa datzi mai departe mesajul cu pricina.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 28, 2004 1:16 pm

Pe siteul yahoo e disponibil Yahoo Messenger 6 , varianta beta. Tocmai l-am instalat si mi se pare bun. Un look si design complet nou, cateva optiuni noi.
Era timpul pentru o schimbare.
Sa-l incercati si voi.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Apr 28, 2004 1:39 pm

Mosule, mesaje din alea vin de vreo doi ani incoace... Din ce stiu eu, ca poate or fi de mai mult timp. Tepe facute de tristi care se plictisesc.
indescifrabil
cubu

Mesajde ciuc » Mie Apr 28, 2004 2:14 pm

s-au gandit aia de la yahoo ce s-au gandit si si-au dat seama ca MSN-ul e mai colorat si ca poti sa iti pui poza. Si au facut si ei la fel.
Eu am ambitia sa nu imi pun Yahoo 6 nici cand va fi varianta finala decat atunci cand o sa ma innebuneasca ferestrele alea cu "exista o versiune mai noua".

Sa spunem un NU hotarat lui Yahoo6!!

:eat: - ce smiley violent...

c
MEDIIIIIC!!!! astaaaa.... NUUURSE!!!!!!!
ciuc
Junior Member

Mesajde I`m With You » Joi Apr 29, 2004 11:33 am

andreea_emin3m e my id
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Vin Apr 30, 2004 11:00 pm

Mi-am luat si eu varianta beta. E destul de ciudata, si m-am obisnuit destul de greu cu noul format. Ma rog, la inceput eram super incantata, imi placea foarte mult. Acum, vad ca nu e mare chestie; au introdus avatar-uri si niste smiley-uri noi. In rest...nika. Oricum, presimt ca in scurt timp ma voi plictisi de el, si voi reveni la varianta normala.
Problema mea cu YM este ca se deconecteaza. Nu imi pica netul, deoarece si kazaa, si internet explorer-ul, dc++ etc...toate imi merg, in schimb yahoo-ul nu vrea sa se mai conecteaze. Asta se intampla de vreo cateva saptamani; partea frumoasa e ca se deconecteaZa doar cand are el chef, si se intampla chiar atunci cand tre` sa vb eu cu cineva important, sau trimit vreun fisier.;)
Au ajuns pana si programele sa aiba fitze! :D
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 30, 2004 11:19 pm

YM 6 are o gramada de features noi. de exemplu potzi seta sa te vada online doar anumitzi useri din lista. foarte util. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Mai 01, 2004 12:11 am

[quote="Black Eyes"]
Problema mea cu YM este ca se deconecteaza. Nu imi pica netul, deoarece si kazaa, si internet explorer-ul, dc++ etc...toate imi merg, in schimb yahoo-ul nu vrea sa se mai conecteaze. Asta se intampla de vreo cateva saptamani]

Asta poate fi de la net .. pt ca refesh rateul de la YM este mult mai des decat la kazaa sau DC++ ..

am luat si io noua versiune .. cam derutanta ..da e marfa
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 01, 2004 8:52 am

mi-am tras aseara una dintre versiuni. nu stiu cat este de noua, dar se numeste BETA (nu ma pricep la treburi d-astea, asa ca nu-mi sariti in cap daca BETA o fi vreun termen de la ceva). ce ma entuziasmeaza este ca pot sa-mi pun poza (evident ca nu am pus poza mea) si ca am optiunea de a atasa avatar. aici mi-am prins urechile.
si mai este marfa chestia cu ctrl G ca-l ai intr-un "buton".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Sâm Mai 01, 2004 10:11 am

cum dracu editezi ma avatarul ala ca io am reusit doar sa pun imagine ... dar avarat .. kanci
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 01, 2004 10:21 am

pai am si spus ca mi-am prins urechile, deci nu am reusit sa editez avatarul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 11, 2004 6:58 pm

Astazi am descoperit LAUNCHcast Radio prin intermediul Yahoo Messenger 6 Beta. Niste posturi de radio (de fapt nu cred ca sunt posturi de radio..ci melodii de pe un server) extraordinare. Mi-am gasit un post de oldies...si ma delectez cu The Beatles, Elvis, Paul Anka si alte mare legende. Se aud perfect.
Excelenta treaba facuta de baietzii de la Yahoo ! Nota 10 !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Lun Mai 17, 2004 9:53 pm

Yahoo Messenger beta 6.0 e super...L-am vazut la cineva cat timp am avut probl cu calculatorul si pot spune ca e de nspe' ori mai atragator ca celelalte versiuni.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde jiji » Dum Iun 06, 2004 8:13 pm

nu mai e demult beta
si intr-adevar e mult mai fain decat versiunile mai vechi
..., părerea mea, ...
jiji
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma