C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
tobare, tu-l asteptzi pe bassu in regie? io l-am asteptat la marginea sibiului si n-a venit. tocmai de-aia va reamintesc :
BASSPLAYER ESTE CEL MAI MARE CACANAR DE PE SUPRAFATZA TUTUROR CORPURILOR CERESTI CUNOSCUTE SI NECUNOSCUTE, PRECUM SI DIN JUDETZELE LIMITROFE
BASSPLAYER ESTE CEL MAI MARE CACANAR DE PE SUPRAFATZA TUTUROR CORPURILOR CERESTI CUNOSCUTE SI NECUNOSCUTE, PRECUM SI DIN JUDETZELE LIMITROFE
-

SOD - Mesaje: 6035
pai nai zis bre ca ai 6 fete? esti in fata dooa acu
zarzarica , lasa bre co sa iasa soarele si pe parcela ta. oricum pana atunci vezi ce mai vinzi din casa sati platesti datoriile la joc
zarzarica , lasa bre co sa iasa soarele si pe parcela ta. oricum pana atunci vezi ce mai vinzi din casa sati platesti datoriile la joc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
veri fani ochila, veri fani.
studiind caietu de yams, observ ca s-au disputat 41 de meciuri, iar tu ai un avantaj fragil de 481. dupa cum stii, cu doo maini bune avantajul tau se transforma in vazduh. asa ca pliscu mic si joc de glezne ca cine te aude te crede vreun dobrin al yamsului. si cand colo singura legatura dintre tine si dobrin e ca amandoi suntetzi decadentzi. daca ai fi asa de bun cum de dai, ar fi trebuit sa ai milioane de lei de luat. nu crezi?
vdfjherkfkr : hotaraste ora si vin. praf te fac !
studiind caietu de yams, observ ca s-au disputat 41 de meciuri, iar tu ai un avantaj fragil de 481. dupa cum stii, cu doo maini bune avantajul tau se transforma in vazduh. asa ca pliscu mic si joc de glezne ca cine te aude te crede vreun dobrin al yamsului. si cand colo singura legatura dintre tine si dobrin e ca amandoi suntetzi decadentzi. daca ai fi asa de bun cum de dai, ar fi trebuit sa ai milioane de lei de luat. nu crezi?
vdfjherkfkr : hotaraste ora si vin. praf te fac !
-

aiule, tutz imaginez ca jucand acasa la tine o sa te bat vrodat? adica tu ma primejt cu bratele deschise si io sa dau in tine? nu pot, ma, nu pot. num stan caracter.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
zarzarica 481 de puncte reprezinta 481.000 lei este mult mai mult decat iti poti tu permite asa ca in locu tau io as aprecia un prieten care te menajeaza creanduti senzatia ca juaca serios cu tine mai pierzand pe ici pe colo
uyrpur: cand vrei tu
-

eyewitness scrie:zarzarica 481 de puncte reprezinta 481.000 lei este mult mai mult decat iti poti tu permite asa ca in locu tau io as aprecia un prieten care te menajeaza creanduti senzatia ca juaca serios cu tine mai pierzand pe ici pe colo
asadar razboi total !
hotaraste tu mishelule cand si unde. si sa-mi pregatesti 19ooo rest !
-

razboi, razboi dala de se fac persanele
chiar ceo face danone singurica la munci fara sprijinu moral al cemeistilor?
chiar ceo face danone singurica la munci fara sprijinu moral al cemeistilor?
-

aha, deci te eschivezi? ticalosule ! mishelule! lashule! hahahahahaha, ochila, marele jucator de yams !
hvdjgflwekfe : smantanoaso, io sunt alaturi de tine. promit ca prima data cand il vad pe MDT ii torn o bere in cap.
hvdjgflwekfe : smantanoaso, io sunt alaturi de tine. promit ca prima data cand il vad pe MDT ii torn o bere in cap.
-

bre io ma car ca tre sa ajung iar la interviu
si in plus ma mai ajteapta si 4 kile de vin acasa...cred ca daca le lasam la banca aveam deja 4,0247 kile de vin...
aiule: meil cu merluciu bre
deci in concluzie HaiCiao
si in plus ma mai ajteapta si 4 kile de vin acasa...cred ca daca le lasam la banca aveam deja 4,0247 kile de vin...
aiule: meil cu merluciu bre
deci in concluzie HaiCiao
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
nasualo, si io este alaturi de tine. si da, am primit esemesu.
ANTI
-

gata bre, io trag obloanele, sting luminile si inchid lacatu. cheia o las la portar.
baicsule daca cumva team inchis in veceu baji un semese sal trimit pe nelu sa te descuie
pa
baicsule daca cumva team inchis in veceu baji un semese sal trimit pe nelu sa te descuie
pa
-

noroc ca nau geamuri si gratii veceuu ca ramane-am pana dimineata inauntru. ce oameni, sa te inchida pe dinafara. adica ei sa fie pe dinafara cand te inchide pe tine pe dinauntru.
ANTI
-

dimineu bon,
o veste buna ie ca azi ie vineri
o veste pruasta ie ca raspoimaine ie luni
o alta buna ie ca am gasit o caseta cu cei ce neau dat nume sham puso la casu de la basculanta sami bucur si io auzu ca altceva la etatea mea nici ca mai pot bucura
o alta rea ie ca am 5 zile paosa de alcuale
va urez o vinere lejera, care este.
o veste buna ie ca azi ie vineri
o veste pruasta ie ca raspoimaine ie luni
o alta buna ie ca am gasit o caseta cu cei ce neau dat nume sham puso la casu de la basculanta sami bucur si io auzu ca altceva la etatea mea nici ca mai pot bucura
o alta rea ie ca am 5 zile paosa de alcuale
va urez o vinere lejera, care este.
-

alaleo
acu nu stiu dacai veste buna au rea, da asar am mancat doo porti de ceorba de fasole.
acu nu stiu dacai veste buna au rea, da asar am mancat doo porti de ceorba de fasole.
ANTI
-

salve si azi
chiar ca-i buna ca-i vineri, dar e rea ca miinei-i intii de mai si suntem dejaba liberi ca era mai bine sa fie luni intii sa nu fim dejaba, sau cam asa ceva.
chiar ca-i buna ca-i vineri, dar e rea ca miinei-i intii de mai si suntem dejaba liberi ca era mai bine sa fie luni intii sa nu fim dejaba, sau cam asa ceva.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
ser`us la totz!
Necko, nu dispera! dupe calculele mele, peste 2 ani intai mai va fi luni, deci nu mae mult!
in rest, sigur az ie vineri? ca io am crezut shi eri ca ie vineri sh-am loat o tzapaaa...
Necko, nu dispera! dupe calculele mele, peste 2 ani intai mai va fi luni, deci nu mae mult!
in rest, sigur az ie vineri? ca io am crezut shi eri ca ie vineri sh-am loat o tzapaaa...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre cuacavete, da-mi voie satz spun: ejti gretzos! ce puii mei vrei sa-mi faci? manbonlavesc numa citind!
bre, in stilu-mi caracteristic, abea amu observai postu de superbunsimtz a lu aiu(completat de Necko) vizavi de O3 shi melodia lor, "Dragostea dintre ei"!
aiu, satz fie rushine ca ne denigrezi in fatza strainilor mai occidentali shi mai capitalijti ca noi!:)
bre, in stilu-mi caracteristic, abea amu observai postu de superbunsimtz a lu aiu(completat de Necko) vizavi de O3 shi melodia lor, "Dragostea dintre ei"!
aiu, satz fie rushine ca ne denigrezi in fatza strainilor mai occidentali shi mai capitalijti ca noi!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

helau ba oamini !
deci eo acu beau o cafea, fumez 5 tzigarete chent bliu eit, mai beau o cafea si iar fumez 5 tzigarete si-apoi o rad la pitesti. (sa traiesti si tu ochila !). asadar, ne videm pe luni.
deci eo acu beau o cafea, fumez 5 tzigarete chent bliu eit, mai beau o cafea si iar fumez 5 tzigarete si-apoi o rad la pitesti. (sa traiesti si tu ochila !). asadar, ne videm pe luni.
-

iete bre di ce tacea aiu! poi daca se iea de lunatecii stegari mistici shi falfaitzi!
-

zarzarica, chiar si neprezentarea in sala de sport este un castig pentru unii. apreciez in mod deosebit telefonu de-asear chiar daca il inrosisi.
cuacavete imi dadusi o idee cu a 4a coloana obligatorie de la mijloc in sus si respectiv in jos.
cuacavete imi dadusi o idee cu a 4a coloana obligatorie de la mijloc in sus si respectiv in jos.
-

cine? ce? ce-i? ce-am perdut? Salve, danone!
file, doi ani sa astept o lune libera dejaba? nu mai bine stau eu si lunea asta acasa si zic ca-i intii de mai? ca shasha nu vin copiii la scoala ca a iesit soarile si e si ei tineri.
file, doi ani sa astept o lune libera dejaba? nu mai bine stau eu si lunea asta acasa si zic ca-i intii de mai? ca shasha nu vin copiii la scoala ca a iesit soarile si e si ei tineri.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348