Ce este dragostea?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 12:18 am

"Draguostea-i ca si uo raie,te mananca si`n calcaie/Draguostea-i ca bautura,Cand uo bei te ia caldura".Ce vretzi mai clar de atata? :o

Pese:nu ie sinonima cu secs?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde I`m With You » Dum Apr 18, 2004 6:36 pm

Catzelusha scrie:lolza,im with u dupa mesajul asta imi curg lacrimile...de ras. :hehe:
ce dragoste ai simtit tu pentru baiatul respectiv la varsta ta de 14 ani,eu nu pot sa-mi dau seama.
Nu mi-o lua in nume de rau,dar dragoste la 15 ani nu exista. sa stii.Exista doar simpatie.

Nu ti-o iau in nume de rau.Dar cum a zis Jadore Mafia,dragostea incepi sa o simtzi pe cat ejti mai matura.Eu am trecut de mult de fazele cu injuratul shi shtiu cand sa pun sau nu sufletul intr-o relatzie.In plus la scoala mi s-a dat sfatul de la unii profesori sa ma fac pshiholog,pentru k la varsta mea gandesc matur.Shi ca am iubit e un lucru sigur si cert.Nu ai fost langa mine,nu shtii ce-am simtzit.Iar in al 2lea rand...shtiu de la multzi,ca PRIMA DRAGOSTE apare la varsta noastra,mai devreme sau mai tarliu ;b
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Apr 18, 2004 7:47 pm

mai potoleste-te,ca ai mancat destul kkt in postul tau.mai potoleste-te.ca murdaresti tastele.
Catzelusha

Mesajde I`m With You » Sâm Apr 24, 2004 10:48 am

Mdeah... :)
Nici k tine ...
I`m With You
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 25, 2004 1:04 pm

Catzelusha scrie:Nu mi-o lua in nume de rau,dar dragoste la 15 ani nu exista. sa stii.Exista doar simpatie.

Dragoste nu exista nici la 15 ani nici la 20, nici la 30 si nici macar la 60 de ani si stii de ce? pt ca e nevoie de ceva mai mult ca sa numesti un sentiment "dragoste". Dragostea e singurul lucru divin de pe Pamant si tocmai de aia sunt atat de putin cei care il simt si il traiesc cu adevarat. Inimile celorlalti n-ar rezista adevaratei iubiri. Ceea ce simtim noi e o pseudo-iubire; mai mult profana decat divina.
Ma intrebi de ce "lucru" e nevoie sa numesti un sentiment "dragoste"? Ei bine nu stiu :).....dragostea e inefabila si tocmai de aia e atat de frumoasa...si intangibila. :-S
Love2Fly
Junior Member

Mesajde tequila » Dum Apr 25, 2004 1:27 pm

mi-a placut chestia asta si sunt putin reticenta...nu vreau sa te cred ...eu am iubit si iubesc la nebunie...dragostea asta a mea pt Andrei (asa il cheama pe cel pe care-l iubesc din suflet) ma ajuta zi de zi sa merg mai departe si oriunde as fi sa nu ma simt niciodata singura, pt ca il port pe el mereu cu mine in suflet, ma face pe zi ce trece mai puternica si in acelasi timp mai slaba, ma face sa visez si sa sper ca visele mele se implinesc cand bat din palme sau cand clipesc (sorry ca am plagiat;) )

by Mosh : la urmatorul quote la postul anterior..ai avertisment. prima data se iarta.
vara asta am sa beau toata marea si am sa-i pun sarea langa un shot de tequila;)
tequila
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Apr 26, 2004 3:01 pm

Ce este dragostea?

Fara sa vreau, gandul ca ash putea sa raspund la aceasta intrebare ma duce inexplicabil mai intai cu gandul la curul nenumaratelor gashte ramas fara pene din cauza logoreei inaintashilor noshtri cu un singur i. Apoi ma duce la mineri, altzi inaintashi cu un singur i (sau doo, dupa caz, respectiv articol) care se muncea de dimineatza pana seara shi de seara pana dimineatza (schinbu doi) sa scoata carbunele din maruntaiele pamantului pentru ca apoi sa sa faca mine la crioane in scop ca acestea sa se consume in cantitatzi mari scrijelind hartia, fie ia normala sau velina, cu linii, dictando sau de matematica. Mai apoi a venit tocul, pixul, conputerul shi, binentzeles (totz am fost copii), creta, frunzele, mugurii de brad, caramida, etc. La toate acestea se adaoga, fara duar shi puate, dejtu pe giamu murdar al mashinii, scoicile pe nisip, briceagu pe copac, cuiu pe peretele closetului shi pishatu galben pe zapada alba ca omatu. Intrun cuvant: scrisu.
Deci cum folosim noi scrisu in legatura cu acest sujet? Nare rost sa intru in amanunte pe care le conoashtem cu totzii shi daca nu le cunoashtem pana la varsta asta, ie tarziu orcum. Da eo alceva vroiam sa spun referitor la cum ar veni acest sentiment diafan dintre doo persuane care simte diverse treburi in partzile corpului shi vrea pentru ca sa le transmita atat persuanei lu care ii ieste adresate, da mai cu seama la altzii care nui intereseaza. Sa ne gandim la un shexpir, la un sheli, eminescu, bairon, apoliner, de sad... ehe... catzi shi mai catzi na incercat sa puie pe hartie dragostele in incercarea da o esplica.
Iar asta ma duce iar cu gandu in trecut cand eram eo a shasea shi colegu meu de banca, un tip care ishi depashea cu mult varsta, ia scris colegei din fatza un biletzel care avea acelash scop ca shi scrierile lu respectivii scriitori mortz amintitz de mine in prealabil. Pentru cei ce natzeles, scria despre iubire, incercand sai esplice fetii in linbajul suav al poeziei ce ie dragostea deo simte iel. Eo am intzeles fuarte clar, shi sunt sigur ca shi fata. Deci ete ce zicea biletu cu pricina: “Scriu aicea pe hartie/ ce muie tzi-ash da io tzieâ€Â
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Shaki » Mar Apr 27, 2004 6:33 pm

Catzelusha scrie:Nu mi-o lua in nume de rau,dar dragoste la 15 ani nu exista. sa stii.Exista doar simpatie.

Cred ca mai degraba sunt de acord cu ce a zis I'm With You. Asta vine din partea cuiva care a iubit nebuneste la 15 ani. Varsta e o prejudecata, mai ales cand e vorba de dragoste. Nu mai fiti atat de extremisti. Si Julieta, cati ani avea cand s-a indragostit de Romeo? O sa spuneti ca asta e o poveste, dar e o poveste care spune multe...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 27, 2004 6:55 pm

Romeo si Julieta e o abureala. La varsta celor doi nu exista decat ceatza, confuzie, versatilitate etc....toate astea converg inspre un singur lucru. Iubirea e un atribut ce le-a fost adaugat fortzat inspre deliciul publicului.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Apr 27, 2004 7:42 pm

mai, inteleptilor, voi ati auzit de prima dragoste? si de ceva de genu' cum ca nu se uita niciodata?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Mar Apr 27, 2004 10:58 pm

Ma, da tu ai avut cand sa ai parte de ea?
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mie Apr 28, 2004 12:16 pm

bah dr lav anti-sexolog, io intzeleg ca vrei sa impresionezi lutzele cu impresiile tale de sburator, da' eshti ridicol. shi mai intrebi ca cum shi de ce eshti frustrat.

in primul rand zici ca dragostea ie intangibila, ie ceva despre care nu shtii nici a zice, nici a arata cu degetu', n-ai vazut, n-ai auzit. dupa care zici ca ie divina, singura divina de pe pamant...etc. shi de unde shtii tu ca-i divina, shi mai mult de atat, singura divina? din moment ce nu shtii, n-ai vazut, n-ai atins? extratereshtrii s-or ubi shi iei? :D
Inimile celorlalti n-ar rezista adevaratei iubiri.

cum dracu sa le spui la ashtia mici ca o sa le crape inima daca dau de fo iubire adevarata? deci, vorbeshti o tona de prostii.

dragostea nu inseamna auto-mutilarea sufleteasca. ca tu suferi in tacere ca un cane batut de soarta, te complaci in situatzie shi ocoleshti pisica de frica sa nu te zgarie (shi oricum toate ie curve) ie excluisv treaba ta shi in nici un caz asta nu inseamna ca eshti un martir macinat in numele dragostei shi nici ca dragostea ie asha un ideal diafan shi intangibil (cum te amageshti tu pentru a-tz camufla cumva comoditatea shi lipsa ambitziei) dragostea ie cat se poate de 'tangibila', cat se poate de realizabila, posibila, mult mai sinpla shi rudimentara, fara zorzoanele cu care o inzestrashi tu (in necunoshtintza de cauza fiind). totu' e sa vrei shi sa fii perseverent. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Mie Apr 28, 2004 1:51 pm

nocturna scrie:extratereshtrii s-or ubi shi iei? :D

Ti-am spus ca nu stii nimic... Aia n-are nevoie de iubire, iei se inmulteste numai daca se gandeste, adica telepatic. Bineinteles ca mai intai trebuie sa-i dai aleia un beep (tot telepatic, bineinteles) ca sa-i ceri voie. Si dupe ce te scaneaza (telepatic, ati ghicit) si celulele tale e compatibile cu dorintele ei (telepatice), te lasasa o implantezi.
indescifrabil
cubu

Mesajde Love2Fly » Mie Apr 28, 2004 3:55 pm

nocturna scrie:dragostea ie cat se poate de 'tangibila', cat se poate de realizabila, posibila, mult mai sinpla shi rudimentara, fara zorzoanele cu care o inzestrashi tu (in necunoshtintza de cauza fiind). totu' e sa vrei shi sa fii perseverent. :)

Stii care e faza? tu imi negi niste afirmatii mie si aduci altele noi fara nici un fel de demonstratie(aici am inteles: tipic tie). Ce? ca "ai simtit" tu dragostea inseamna ca ea chiar exista? Dar de unde stii ca ai simtit-o? ce te face sa crezi ca TU stii ce e dragsotea si altii nu si inca o chestie: chiar daca ai simtit ca traiesti dragostea, ce te face sa crezi ca era reciproca? cumva esti din aia ..."eliena"? poti sa "vezi" ce au oamenii in minte? In fine...tu da-i in continuare cu acuzele si uita in continuare ca aici nu e vorba de frustrarile mele ci de dragoste...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Apr 28, 2004 6:09 pm

Love2Fly scrie:Romeo si Julieta e o abureala. La varsta celor doi nu exista decat ceatza, confuzie, versatilitate etc....toate astea converg inspre un singur lucru. Iubirea e un atribut ce le-a fost adaugat fortzat inspre deliciul publicului.

Nu sunt de acord deloc cu tine... e chiar asa de greu de inteles ca pot exista chiar si la acea varsta persoane care sa fie mature in dragoste, si sa ia totul in serios? Mai exista si varsta psihica, sa stii... Totusi, nu stiu daca te conving... cand e vorba de dragoste, mi-e foarte greu sa gasesc argumente rationale.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde I`m With You » Mie Apr 28, 2004 7:04 pm

Mie mi-e greu sa vad ca nu intzelegetzi...
Nu shtiu daca voi in ultimile posturi v-atzi referit la mine,dar asta nu conteaza.Asha cum a zis shi shaki Devil sunt persoane care sunt mature din pct de vedere al dragostei,iar noi...fetele de 14-15-16 ani,PRIMA DRAGOSTE o simtzim la aceasta varsta...shi e adevarata.Cum nu ar putea fi? Credetzi ca noi nu avem dreptul sa iubim,doar pentru ca voi ne consideratzi "mici"? nU vedetzi "pujtoaicele" de pe strada ca sunt cu capul in nori ?
I`m With You
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Apr 28, 2004 9:09 pm

LOL....cu toate ca nu e de ras, I`m With You trebuie sa intelegi o chestie, daca esti cu capul in nori nu inseamna ca iubesti, poate sa fie si o simpla obsesie. Dragostea nu trebuie neaparat sa te faca sa fi cu capul in nori, sa fi zapacit/a, ba chiar te aduce cu picioarele pe pamant, pt. ca nu mai este vorba doar de ce vrei tu, si ce simti tu, e vorba si de ce simte si vrea persoana pt. care simti dragostea asta. Ahh dragostea nu se zice, se simte, degeaba iti zici in gand tot timpul "iubesc,iubesc,iubesc" daca nu simti ca iubesti, te minti si pe tine si pe cealalta persoana. Ceea ce este o pierdere de timp. Love2fly eu zic ca nu mai conteaza daca dragostea e reciproca atata timp cat o simti. Da, te doare ca nu e reciproca, dar nu cred ca te face sa nu mai simti dragostea, cel putin pt. o vreme, sau cine stie poate niciodata nu ai sa poti sa ii dai drumu. Imi pare rau dar nu sunt deloc de acord cu tine la faza ca cum dragostea ar fi "intangibila
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Apr 28, 2004 10:20 pm

Draga Jadore,

Am zis ca dragostea adevarata, divina si ancestrala e intangibila. Pseudo dragsotea o simtim cu totii fara sa ne intrebam: oare mai e ceva dupa sentimentul asha cum il descria nocturna: pur, simplu...?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Apr 29, 2004 10:06 am

ancestrala p...(pardon) bah da' tu' potzi sa vorbeshti shi pe intzelesu' tau? vreodata? potzi? nu? asha ma gandeam shi eu. de ce tre' sa te scarpini in talpa prin gat cand potzi s-o faci mult mai simplu? ia lucrurile ca atare ca daca stai sa cautzi miracolul shi ashteptzi sa auzi beethoven asha din senin s-ar putea sa ramai cu ancestrala shi atat.
l2f scrie:Dar de unde stii ca ai simtit-o?

ptiu drace, da' tu de unde shtii cand tre' sa te scarpini in talpa? pentru ca simtzi ah, shi cum itzi dai seama ca simtzi? itzi trimite ancestrala un semese. ridicol.

cubule, io am auzit ca, mai nou, extraterestrele ish cauta pretendentzi pe planeta pamant, d'ashtia pasionatzi de ancestrala. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde I`m With You » Joi Apr 29, 2004 11:25 am

Da,Jadore ai mare dreptate...Dar eu n-am zis niciodata :"Iubesc,iubesc,iubesc" pt ca ar fi fost o obsesie.Simtzeam,defapt radiam de fericire.Cand eshti fericit se vede shi acest lucru...zambeshti,ai ochii senini,nu shtiu cum sa explic.E adevarat,iubirea se simte,dar se shi vede...
I`m With You
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 29, 2004 2:54 pm

Naituiso, io n-am beep din ala telepatic, asa ca ies din discutie...
indescifrabil
cubu

Mesajde memetshot » Joi Apr 29, 2004 3:24 pm

entemofilule: mana ie si ea ancestrala sau ?

naiti (vazui ca ejti alianca): bre da alienii numa telepatic se bip? si cand se masturbeaza telapatic cum finalizaza?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 29, 2004 3:28 pm

eu zic sa nu deviatzi prea tare de la subiect. lasatzi telepaticii si hepaticii pt. alte subiecte.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Apr 29, 2004 3:29 pm

Am zis ca dragostea adevarata, divina si ancestrala e intangibila.

dragostea fiind un sentiment adanc ancorat in psihicul nostru, face ca intangibilitatea sa se reduca la inexistenta. atunci cum poti sti ca exista cu adevarat? daca este o utopie dragostea asta si numai pseudodragostea :D exista, de ce nu e trecut asa la dictionarul filosofic?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Apr 29, 2004 8:28 pm

basule,lasa-l mah ca lui ii place cuvintele mari.Cumpenseaza pentru lipsurile alelalte.Auz tu draguoste adevarata,divina si ancestrala.Ce nu ie tot una cu secsu?Sau ala (la tine)ie pe bani?:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Catzelusha » Vin Apr 30, 2004 6:59 pm

[quote="Love2Fly"]Dragoste nu exista nici la 15 ani nici la 20, nici la 30 si nici macar la 60 de ani si stii de ce? pt ca e nevoie de ceva mai mult ca sa numesti un sentiment "dragoste". Dragostea e singurul lucru divin de pe Pamant si tocmai de aia sunt atat de putin cei care il simt si il traiesc cu adevarat. Inimile celorlalti n-ar rezista adevaratei iubiri. Ceea ce simtim noi e o pseudo-iubire]Nu pot sa cred ca nici la 40 de ani nu exista dragoste.La varsta asta,esti deja matur si vezi lucrurile altfel decat la 15.La 40-60 deja nu mai este vorba de simpatie.

Shaki Devil,crezi ce vrei,dar parerea mea ramane aceeasi.''Loaza de 14 ani'',zice ca a iubit cu adevarat,cand de fapt ,aici,e vorba doar de un moft copilaresc. *p
Catzelusha

Mesajde Necko » Vin Apr 30, 2004 9:49 pm

A zis cineva 40 de ani? Pai sa-mi dau si eu cu parerea.

In ceea ce priveste virsta primei iubiri, mi-aduc aminte ca m-am indragostit prima data in clasa a 3-a de baiatul invatatoarei mele. Si da. nu am uitat niciodata chestia asta. Eram dusa rau. Dar cind imi aduc aminte, nu pot dacit sa zimbesc. Apoi, in clasa a 7-a, m-am indragostit de un coleg din clasa 8-a. Si el de mine. Iubirea noastra, a durat cit a durat, timp in care s-a transformat intr-o prietenie foarte faina. O prietenie adevarata. Fiecare a luat-o pe un alt drum, dar am ramas cei mai buni prieteni. Si acum, dupa 100 de ani, el este cel mai bun prieten al meu. Si eu al lui. Nu conteaza ca nu ne vedem cu anii. Important este sa stim ca existam.

De ce v-am spus toate astea? pentru ca eu cred ca aceste "iubiri" din copilarie au o mare valoare sufleteasca. Tocmai pentru ca investim atit de mult in ele,nu? punem tot sufletul, toata dorinta noastra de a iubi. De aceea par atit de intense, iar atunci cind se spulbera, atit de dezastruoase. Zic eu, ca o baba ce sunt, sentimentul de posesie strica totul pina la urma. Important este sa ne bucuram de iubire, sa iubim pur si simplu, fara sa pretindem nimic in schimb (parca spunea cineva mai sus chestia asta). Si astfel vor ramine doar amintirile frumoase si acea prietenie atit de valoroasa, dupa parerea mea.

In ceea ce priveste iubirea ancestrala, de neatins si de necuprins... aiurea! love2, sa nu te superi pe mine, dar e atit de simplu si de frumos sa iubesti... nu neaparat sa fii iubit.

peseu: si sa nu indrazniti sa-mi rastalmaciti cuvintele ca va dau 2 (doi) !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Atat de simplu...

Mesajde Dragos C. » Sâm Mai 01, 2004 9:08 pm

Frumos a vorbit Necko. Da, e atat de simplu sa iubesti... Atat de simplu si atat de frumos...

Dar... daca iubesti fara sa fii iubit, doare... doare mult, pe cat de mult iubesti...
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Mai 02, 2004 6:37 am

Dragos, doare pentru ca noi suntem egoisti, cum bine a spus cubu ceva mai devreme.

Iubim si asteptam sa primim in schimb iubire. Dar gindeste-te ca poti fi iubit, la rindul tau, de cineva care-ti este indiferent si care asteapta de la tine aceeasi iubire pe care o investeste in tine. Iar tu nu i-o poti da pentru ca pur si simplu nu o iubesti. Ce faci atunci? Accepti un compromis doar pentru ca iubirea ar trebui sa fie reciproca? Sunt sigura ca nu, pentru ca altfel, o astfel de relatie s-ar transforma in chin si minciuna. Recunoaste ca nimeni nu-si doreste asa ceva.

De aceea am spus, e simplu si frumos sa iubesti, chiar si fara sa primesti nimic in schimb. Iar daca esti la rindul tau iubit de persoana visurilor tale, atunci totul devine minunat.

fsretd: n-am vorbit atita de iubire in viata mea. cred (sunt sigura) ca am luat-o razna.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Ipotetic vorbind... :)

Mesajde Dragos C. » Dum Mai 02, 2004 9:38 am

Necko scrie:Dragos, doare pentru ca noi suntem egoisti[..]

Nu cred ca aici e vorba de egoism. Sunt egoist daca vreau sa fiu iubit? Egoist esti atunci cand mananci toata prajitura, fara sa-i dai nici un pic fratelui sau surorii tale. Dar in cazul nostru, nu cred ca e vorba de asa ceva. Nu-i cer sa ma iubeasca neconditionat. E un fel de serviciu contra serviciu. :)
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma