piskeshu scrie:Acest post n-are nici o legatura cu persoane reale! Orice asemanare este pur intamplatoare. Daca totusi exista asemanari, ele sunt pure coincidentze pentru care nu-mi asum raspunderea!
Hihihihihihihihihihih!...hihhihihihihih:D:D:D
piskeshu scrie:Acest post n-are nici o legatura cu persoane reale! Orice asemanare este pur intamplatoare. Daca totusi exista asemanari, ele sunt pure coincidentze pentru care nu-mi asum raspunderea!
Weet-weet scrie:Zi , ca tu le stii pe toate
:lol: ...dupa ce m-am ''documentat'' cum erau vremurile dinainte de'89 ,m-am gandit ca n-ar fi rau sa scriu o pagina din jurnal despre distractiile care existau pe atunci. ...oricum,dragutza gluma ta. :lolLove2Fly scrie:Ce straniu....Catzelusha care are 15 ani isi "aminteste" lucruri de acum 15+ ani.....ma intreb daca e melancolica dupa vremurile alea... :lol:
ca daca a avut langa el cea mai buna femeie care s-ar fi uitat la el si a preferat pana la urma tot una vai de capul ei [...] ca ce a facut e doar o dovada de mediocritate. Pana la urma, tot ai mai ma intretin si tot ei o sa-mi plateasca facultatea. [...] O sa gasesc eu pana la urma pe cineva care sa ma merite.
Mare prostie. Sa fi avut eu banii lui beam in fiecare seara bere ceheasca, iar duminicile beam bere spaniola sau portugheza. Si de cel putin 2-3 ori pe luna beam bere argentiniana sau braziliana.
Oricum, i-am spus ca sunt insarcinata. Nici macar n-a parut mirat cat de putin. A zis ca nu-i nici o problema. "Dar esti un tata iresponsabil..." "De ce?" m-a intrebat el mirat, de parca n-ar sti ce minuni a facut. "Pai de fumat, fumezi, nu?" "Normal", zice el. "Ba nu-i normal, ca ma imbolnavesti si pe mine si pe Junior. De baut, bei, nu?" "Nu, ca lucrez ca sofer." "De parca n0ai mai condus beat in viata ta..." "Nu, ca acuma-s mereu cu sefu` dupa mine." "Bun, altceva: esti de atata timp in Spania si n-ai pus nici un ban deoparte, corect?" "Aproape corect." "E corect sigur."
.Catze scrie:Ametit de cele intamplate intr-o singura pauza,obrajii lui capatasera dintr-o data culoarea unui mar necopt
Low2fly scrie:Uneori reusesc sa fac parte din turma, alteori nici macar nu incerc ramanand intr-o stare de apatie generala.
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator