Am si eu nevoieeeee de cine kre sa-mi zica ce sa fac cu o amenda ( legea 61/1991 )

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Am si eu nevoieeeee de cine kre sa-mi zica ce sa fac cu o amenda ( legea 61/1991 )

Mesajde cristyyy2003 » Mie Sep 17, 2003 12:11 am

Salut!
Kre ma poate ajuta si pe mine...? Am luat acum cateva serii o amenda de la niste "militzienii" kre sufereau de.......! Eram la un prieten din bloc si ascultam muzica, nu foarte tare :adik combina lui are volum pana la 40 si noi ascultam la 6, si ne-a facut vecina de deasupra reclamatie la circa 12 si au venit aia si ne-au ars rau de tot! Adik au venit a raspuns propietarul la care aia au zis sa ne cheme si pe noi kre mai eram in casa sa ne ia datele ( mai eram 2 ) la care dupa ce ne-au luat datele au inceput cu procesele verbale. Acolo pe loc i-au facut doar propietarului, kre a zis k nu semneaza, ne-a intrebat si pe noi dak semnam i-am raspuns k nu si a plecat pe scara sa se duca la reclamant sa semneze procesele verbale...
A doua zi cand ne-am dus la sectie sa vedem ce amenzi ne-a dat era sa facem un soc...... adik mie si celuilalt ne-au dat cate 5 milioane iar propietarului 10 milioane!
Kre poate sa ma ajute si pe mine cu amenda asta.....
mail-ul meu este cristi-tudor@go.ro sau aici pe forum!1
cristyyy2003
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 1:07 pm

singura solutie este sa platesti jumate din ea astfel :

oficiul postal nr 38
casuta postala 02-33
pentru : shaorme
oribilul mosh

cel putin scapi numa cu jumate

succes!!!
eyewitness

avocatzii !

Mesajde thesoulline » Sâm Mai 01, 2004 12:59 am

cauta un avocat, ia cel putzin trei vecini martori ca nu a fost scandal, shi vezi dak vecina aia cumsecade nu-shi retrage plangerea, nashpa, zau!
thesoulline
Junior Member

Mesajde tre » Lun Mai 03, 2004 12:25 am

ah...ce bine ca nu mai stau la bloc. da, ideea ar fi cu avocatu cum s-a zis mai sus si eventual s-o dai in judecata p-aia. vezicum e mai ieftin sau mai profitabil, poate plateste aia vro amenda. ah, ce urasc colocatarii astia!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mai 03, 2004 8:03 pm

nu stiam de ce i-am cerut eu lu tata de ziua mea o vila ~p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde tester » Sâm Mai 08, 2004 12:58 pm

Au dreptate cei cu avocatul. Fii atent ce poti face. Cu militienii n-ai ce discuta asa ca mergi dupa vecina. Daca poti sa gasesti ceva vecini care sa declare ca nu a fost scandal, foarte bine, daca nu merge si cu participantii la chief sau ce-o fi fost (da si tu amanunte, alcool , striptease, orgie)

Acuma partea buna: o dai in judecata pe vecina pentru calomnie, marturie mincinoasa, altele gaseste avocatul. ( de exemplu daca zice ca ati fost beti si nu v-a luat alcoolemia o poti da in judecata pentru calomnie) .

Dupe ce-i ajung hartiile acasa la aia mergi si vb cu ea sa-si retraga plangerea.

Dupa care faci ce a spus eyewitness cu amenda.

Ce rezolvi, macar pe viitor stai mai relaxat ca nu te mai da in gat, daca ajungi la proces succes poate castigi daca ai martori destui.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii