C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alaleo la carcotaj
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Netza la muncitorii banatzi shi nebanatzi shi la cei cu masele fara durere-n ele!
Mishtou weeku lu end care tocma o fo prea scurt,cu mici exceptzii.Felicitatziuni pt. unu maiu pa care l-atz sarbautotorit(sunt sigur!)
Mishtou weeku lu end care tocma o fo prea scurt,cu mici exceptzii.Felicitatziuni pt. unu maiu pa care l-atz sarbautotorit(sunt sigur!)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

neatza - Mesaje: 5820
-

iete bre astia care va luati de mine cu iecou ca si neatza baga dastea cu iecou....
ba azi am doo interviuri si o zi de nastere? ce ziceti pot sa ma duc beat la unul dintre ele?
ba azi am doo interviuri si o zi de nastere? ce ziceti pot sa ma duc beat la unul dintre ele?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

Da bai ani da neatza nu zice d-alea cu buhuhu shi mai ales cand doarme omu!
Io era cat p-aci sa zic ca a-nnebunit animaloo cand am vazut cate retzete a pus pa la mancaruri!Dup-aia m-am lishtinit cand am vazut ca n-avea nici o legatura!Cam atat am vrut sa zic: ma miram shi io,defapt aveam sentimentul ca ma mir!
merluciu: pa unde o fi NeaIonCuVaca?
Io era cat p-aci sa zic ca a-nnebunit animaloo cand am vazut cate retzete a pus pa la mancaruri!Dup-aia m-am lishtinit cand am vazut ca n-avea nici o legatura!Cam atat am vrut sa zic: ma miram shi io,defapt aveam sentimentul ca ma mir!
merluciu: pa unde o fi NeaIonCuVaca?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Pai vazui bre: shi coierent,shi la subect,shi in neshtire...cum sa nu-m dea da gandit?Mi-erea frica sa nu sa fi-ntamplat ceva cu bietul tau neuroi zenzibil!
pa^s: nu ma mai doare cariata!
pa^s: nu ma mai doare cariata!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

va salut pe totz care suntetz sau nu shi totodata va anuntz ca-mi bag organu copulator in cine=a pus zua de luni dupe duminica. de dimineatza am alergat in nejtire cu tot feliu de munci idioate, am injurat peceul care mi se bloca, am injurat netu care-mi pica, am injurat uoamenii care ma facea sa-i injur, ashea ca ie o zi idoata pan`la capat.
is fuarte nervos! cre` ca am probleme cu hardu`! ie musai sa-m eau o scula noo!
is fuarte nervos! cre` ca am probleme cu hardu`! ie musai sa-m eau o scula noo!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
buna ziua la lume!
deci io doresc sa NU M AI PRIMESC MUZICA DE DIMINEATZA deoarece imi ia 1 ora s-o dau jos cu zapp-ul, atunci cand sunt plecat. si cum sunt mai tot timpul plecat....
Acelasi lucru si cu poze, mpeguri cu gagici sau alte aberatzii.Multzumesc anticipat si sper sa nu va suparatzi.
si acu sa trec la lucrurile serioase. ce pula mea mai facetzi?
deci io doresc sa NU M AI PRIMESC MUZICA DE DIMINEATZA deoarece imi ia 1 ora s-o dau jos cu zapp-ul, atunci cand sunt plecat. si cum sunt mai tot timpul plecat....
Acelasi lucru si cu poze, mpeguri cu gagici sau alte aberatzii.Multzumesc anticipat si sper sa nu va suparatzi.
si acu sa trec la lucrurile serioase. ce pula mea mai facetzi?
-

SOD - Mesaje: 6035
faceam bine pana cand am citit porcaria de mai sus. pai ce te obliga sa le dai jos cand nu iesht in localitate? vez ca scrie pe ia "Muzichia de dimineatza", shtii despre ce ie vorba... o lashi pe mai tarziu. deci nu se puate. eo trimit in continuare.
basule, escesul de oarece supstantze ma face sa am uitat despre ce sidiur era vorba.
refresheaza-m memoria shi se rezolva. (sper)
basule, escesul de oarece supstantze ma face sa am uitat despre ce sidiur era vorba.
refresheaza-m memoria shi se rezolva. (sper)
-

ba baiatule, stii butonu ala de send and receice all? ei bine, cand deschizi outlook-ul se activeaza automat si fie ca vreau sau nu vreau, stau o ora ca sa-mi intre piesa sau poza sau mai stiu eu ce. pricepi?
hai ca m-ai enervat. pa!
hai ca m-ai enervat. pa!
-

SOD - Mesaje: 6035
SOD scrie:ba baiatule, stii butonu ala de send and receice all?
ie cumva langa ala de send and receive all ?
-

deci m-am mai linijtit! am potolit cu 7(shapte)mici, doo bexe shi de restu mujtar! deci ie bine, duoar ca tot n-am chef de munca! sa fie de la mujtar?
cre` ca ma tirez!
cre` ca ma tirez!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

neatza scrie:ie cumva langa ala de send and receive all ?
io cred ca este intre
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci pa! pe maine!
-

deci shi eo haipa !
care ma duc unte am treaba.
yaurta, ramane cum am stabilit.
senx gad for da sel fon !
care ma duc unte am treaba.
yaurta, ramane cum am stabilit.
senx gad for da sel fon !
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 1 (1 membri si 0 vizitatori)
bassplayer
alone again ...
1. neatza, danone a zis ca satz zic ca DA
2. numi zice si mie cineva cum e la giurgiu?
amr 1h si 15 min
bassplayer
alone again ...
1. neatza, danone a zis ca satz zic ca DA
2. numi zice si mie cineva cum e la giurgiu?
amr 1h si 15 min
human being/being human
-

basstard - Junior Member