comentarii impertinente la poze
Pokenitza,arata bine cluburile londoneze...si tu esti f dragutza.De dansat ai dansat cred,nu?
Mortisha e dura ca tipa,dar imi place genul :p
Mortisha e dura ca tipa,dar imi place genul :p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Mortisha, te-as freca si numa de dragu de a auzi cum zornaie toate mufele, morishtile, tzepii, cerceii, adidashii cand faci sex! Oricum mi-ar fi frica sa nu iau in gura, daca as iesi cu fete ca tine!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
pai si atat? rezolutia mai mare cand? 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
:drool: Multumesc gabuga ca 'minti' asa de frumos.Complimentele cu dintzii au 2 taishuri,dar oricum e in regula
Claudia Schiffer.
Userii care mi-au placut la nebunie au fost: Jasmine si Anna|s ,dar n-am prea vazut poze cu cele 2 in ultimul timp.

Userii care mi-au placut la nebunie au fost: Jasmine si Anna|s ,dar n-am prea vazut poze cu cele 2 in ultimul timp.
What You See Is What You Get
- Spider Girl
- Junior Member
aia-i Afra....bai Raluco ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
gabuba, cand va veni ziua cand vei aduna si tu pe forum recordul de 10 poze neprelucrate?
diano, alea din spatele tau, de-acolosa de pe jos, erau panselutze?
diano, alea din spatele tau, de-acolosa de pe jos, erau panselutze?

-
dEpEchEmIND - Junior Member
dEpEchEmIND scrie:gabuba, cand va veni ziua cand vei aduna si tu pe forum recordul de 10 poze neprelucrate?
pai ce e ma prelucrat, fundalu? fundalul mi se parea nasol din prisma faptului ca era construit din contapirea covorului meu cu o jumatate de televizor si un sfer de biblioteca. ti se pare fashcinant, nu? :B
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
dEpEchEmIND - Junior Member
nu merita, nu merita, stai fara grija... oricum, e camera mea, deci chiar nu merita. un tv, o combina de prin '90 care nu functioneaza si e demna de muzeu, si multe alte chestii pe care nu s-ar obosit nimeni sa le fure.
uite c-o sa pun acum o poza cu mine si cu camera mea...

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
tre scrie:
gabubo bre, daca n-ai depasit stadiu' de paint nu mai strica dom'le pozili...
hai ca incep sa ma enervez ;y
adobe nu mai am, si oricum era aproape acelasi lucru. las' ca-mi bag eu adobe. dar oricum, pozele aveau o logica dar cum nu se vede denumirea lor s-a pierdut tot farmecu.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
zoso...sa fii sanatos ! demult am trecut de la stadiul de poze. dupa cum ai vazut..acum fac filme !
Night Strass...dantura ta aduce cu cea a lui Theo Fleury. :yD
Night Strass...dantura ta aduce cu cea a lui Theo Fleury. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Night Strass scrie:gabuba,ce-ar fi sa pui niste poze cu tine + una dintre iubitele tale? :T
vorba lu migu...pe care o preferi? pe stanga sau pe dreapta?

sunt prea urat pt era asta, ma, acum sunt la mare cerere baietii gen monk. n-auzi cate iubite are/a avut? :A
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-