Romania,trezeste-te!

ce-a fost pe Muzici o data

Ce parere avetzi de nou' klip a trupei Morometzii?

slabutz
6
25%
de nivel mediu
8
33%
bun
10
42%

Voturi totale : 24

Romania,trezeste-te!

Mesajde sadox » Joi Apr 01, 2004 12:41 pm

Ieri m-am uitat pe atomic shi am vazut klipu nou a formatziei Morometzii-Romania,trezeste-te.Se pare ca Morometzii au revenit dupa ceva vreme in formula duo:Sapro shi Dizzy.Klipu mi se pare bunicel cu tenta sociala shi destul de sugestiv pentru omu' de rand.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Io zic ca Morometii au murit...

Mesajde EL_ConTe » Joi Apr 01, 2004 9:34 pm

Trupa a infiintato Sapro...dar a avut succes duar pana cand au inceput plecarile..mai intai baxter care a vrut sa faca altceva, zic ca nu prea a reushit mare lucru deshi totushi se zbate shi e bunicel (unii spun ca fuarte bun), apoi au plecat shi raku shi drops dupa ce au facut korespunzator raku...a ramas cat de cat in top cu albumu scos cu cooperarile cu parazitii shi mai nou cu ombladon insa asteptam ceva semnat zale pt ca promite mult, drops e cel care a ramas cel mai mult pe din afara deshi sa kinuit mult shi a facut multe materiale de calitate totushi na avut noroc...insa a trait prin aparitii pe la concerte mici...astept cu incredere ceva puternic de la el shi trupa macabru ( drops, kapac, feluu, macru)...shi cam atat despre morometii acum morometii inseamna duar unkiu sapro..iar din pacate el sa pierdut dupa ce a facut periferiah...parerea mea:P
EL_ConTe

Mesajde vali » Sâm Apr 03, 2004 11:29 am

some people deserve to die
vali

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Apr 04, 2004 9:37 am

in primul rand piesa e tare, in al doilea rand clip e iar TARE. fazele alea cu portavoce si cu lumea care asculta atenta, tare, tare de tot.

morometzii inainte si fara drops sau raku, ca dovada aveti piesa asta.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde sadox » Dum Apr 04, 2004 9:13 pm

:)Cred ca-i de ajuns ce-am zis akuma dupa ce shi-a zis parerea Gabitz.Bigga shi PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde FamilisT_M » Lun Apr 05, 2004 12:10 pm

Mda,mesajul piesei e asemanator cu ``Romaneshte``.Clipul e bun,si piesa e mult peste ce au scos ei in ultimul timp.Sunt curios,piesa asta vrea sa promoveze un album nou?
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
FamilisT_M
Junior Member

YO ... yoooo !!

Mesajde rap_t_one » Mar Apr 06, 2004 5:22 pm

ghici cine s-a-ntors si e cu susu in jos !!!
Ma Familstule ... imi spui si mie de cand a devenit mafia unitate de masura in hiphop ??? Pula mea adica si pe threadu : Ombladon -Egali din nashtere aceasi chestie ai zis-o !!! " Da , mesaj puternic in genu' mafia romaneste !! "
Nu shtiu cum sa spun dar ma repet si eu ... si piesa asta e mai tare ca aia de la mafia !!! MA rog asta e .... Se vede progresu da regresu tzipa !!!!
:T Atata ! [-( fara suparare craiovene ... poate bem un beric pah zona !!! ;-)
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mda.

Mesajde EL_ConTe » Joi Apr 08, 2004 10:58 am

Melodia kiar este ceva in genul Mafia - Romaneshte dar mai proasta, oricum foarte comerciala sunt convins ca toti mecanicii o sa o asculte pe aceeashi caseta cu adrian shi gutza facuta la ei acasa pe combina. Dar o intrebare...cum a reushit Sapro sa treaca de la Raku shi Drops la nishte moldoveni care nau nici o treaba? Shi mai ales imbracati in trening geaca de piele shi seapca...oricum melodia o sa prinda dar daca stau sa ma gandesc shi fizz e nominalizat pentru cel mai bun debut la premiile mtv...
EL_ConTe

Mesajde Uncle Boggy » Joi Apr 08, 2004 9:53 pm

Morometzii de acum n-or sa ajunga niciodata la nivelul la care erau pe vremea cand o dadeau Drops, Raku si Freaka la ei.
Uncle Boggy
Junior Member

da ma da ...

Mesajde rap_t_one » Vin Apr 09, 2004 1:12 am

Pula mea ... aici e vorba de gusturi ... nu ma cac eu in gustu vostru ca va vine gust nashpa !!!
Atat am avut de spus ! De unde sa ... o las balta mah ! ;M
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde FamilisT_M » Joi Apr 15, 2004 12:28 pm

[quote="rap_t_one"]ghici cine s-a-ntors si e cu susu in jos !!!
Ma Familstule ... imi spui si mie de cand a devenit mafia unitate de masura in hiphop ??? Pula mea adica si pe threadu : Ombladon -Egali din nashtere aceasi chestie ai zis-o !!! " Da , mesaj puternic in genu' mafia romaneste !! "
Nu shtiu cum sa spun dar ma repet si eu ... si piesa asta e mai tare ca aia de la mafia !!! MA rog asta e .... Se vede progresu da regresu tzipa !!!!
:T Atata ! [-( fara suparare craiovene ... poate bem un beric pah zona !!! ]

Bem ma si yo bere,kestie e ca nu imi amintesc cine esti :P.
Ba,te deranjaza ce am zis?!Ok.Piesa celor de la Mafia seamana cu cea a Moromeztilor!esti happy!?Pur si simplu,piesele se aseamana intre ele ca mesaj!Toate cele 3.Parerea mea...A,ti se pare ca sunt fanul nr.1 Mafia?!Ce dreaq ma?!
FamilisT_M
Junior Member

Mesajde rady » Joi Apr 29, 2004 6:22 pm

@El_conte & co

ce legatura are piesa mafiei cu romania, trezeste-te???

in primul rand, morometzii au terminat aceasta piesa inainte sa scoate mafia albumul, asa ca nu prea vad ce urmaresti

in al doilea rand, daca are mesaj social nu inseamna ca seamana cu romaneste. s-a spus cumva ca si egali din nastere seamana cu romaneste? jeeeez, cat de prosti pot fi unii oameni??? ziceti-mi si mie cateva motive pentru care aceste 2 melodii se aseamana intre ele!!

in al treilea rand, cand vii si spui ca romaneste e mai buna decat romania trezeste-te, oricat de mare fan mafia esti, inseamna ca ori nu intelegi prea bine despre ce e vorba, ori n-ai pic de discernamant muzical. aici chiar nu poate fi vorba de gusturi.

scuze pentru iesirea asta, da` chiar nu puteam sa mai citesc
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde FamilisT_M » Mar Mai 04, 2004 10:14 am

Dc seamana intre ele cele 2 piese?!Ambele au un mesaj social puternic,ambele ataca sistemul politic din Romania si ar mai fi motive,insa te las pe tine sa le descoperi.
P.S.gusturile nu se discuta.
FamilisT_M
Junior Member

morometzi?

Mesajde piticstyle » Sâm Mai 08, 2004 4:16 pm

Mi e pare k dupa ce a plekt raku .. au pikat inapoi in "under".. nu jtiu dak e corect ce spun! ..pisa e bunicik dekt ce a scos anu` trecut Sapro` ...ceva cu detergent!:)) a fo` de rasu lumii!! parerea mea
piticstyle

Mesajde lluchiano » Lun Iun 21, 2004 5:21 am

marfa clip,marfa piesa,marfa mesaj.Bravo lor baieti au revenit in forta
Cu respect, Luchian !
lluchiano
Junior Member

Mesajde rady » Mar Iun 22, 2004 11:43 am

FamilisT_M scrie:Dc seamana intre ele cele 2 piese?!Ambele au un mesaj social puternic,ambele ataca sistemul politic din Romania si ar mai fi motive,insa te las pe tine sa le descoperi.
P.S.gusturile nu se discuta.

ai venit exact cu aceleasi idei pe care ti le-am combatut eu mai sus. ceva noutati ai?
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Înapoi la De pe muzica