Weet-weet scrie:Cine e Rootzschke ???
un jidan bogat.
Weet-weet scrie:Cine e Rootzschke ???
Oribilul Mosh scrie:ce bogata esti darken. eu nu am bani sa-mi cumpar un tricou din piatza...si tu iti iei jacketa de piele.
Nanuka scrie:Darken nici macar nu te cunosc, pt mine esti un user nou aici asa ca stai calma nu te-am intrebat pe tine:yD..
Ciao!!!
Shaki scrie:Moshule, te iubesc! E cea mai fericita zi din viata mea! Sunt moderator pe Shakira... Cate martini vrei la urmatoarea intalnire?
gabuba scrie:darken, ce lucrezi? ce sunt parintii tai?
Nanuka scrie:Weety..ai facut poze si le-ai postat??..unde ca nu stiu...sper ca nu te-ai referit la mine:(
gabuba scrie:mai bine nu intrebam, iar ma simt prost.
bai, nu se mai poate, deja mi-e jena sa nu ma prezint la intalnirile forumiste din lipsa de bani. cine ma cinsteste cu 3 mici si un sprite?
Weet-weet scrie:Nu ma refeream la tine Nanuka .. ma refeream la un forumist , persoana de gen masculin , care ma detesta pentru ca sunt in Caraibe , la mare ... poate acu'-si da seama cine e .. nici nu a zis nika de poze :mad:
Pozele nu le pun inca , nu pe toate , sper ca o sa mai fac , daca vremea o sa fie faina ... de bronzat nu ma bronzez :mad: dar macar poate o sa am ceva poze ...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori