C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci acu ie la radio dedicat misteriosului de mai sus, de multe beri cauzator 'ce ashe:
cantecuastai despre noi, ie un cantec sinplu despre vaci si boi - interpreteaza fara zahar
aiule, merluciu creca evil mail server ie de vina, daca ie ceva urhentes da un pemeu, o sancerc sa intru cas prinsa pana peste urechi in trebi
cantecuastai despre noi, ie un cantec sinplu despre vaci si boi - interpreteaza fara zahar
aiule, merluciu creca evil mail server ie de vina, daca ie ceva urhentes da un pemeu, o sancerc sa intru cas prinsa pana peste urechi in trebi
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, din surse de incredere am aflat ca atat ion, cat shi vaca ie melomani, ie posibil chear sa fie roacheri)asta shi dupa avataru lor), putzin barfitori, dar shi oarecum pleonastici in vorbire!
in alta ordine de idei, io mi-ash loa un concediu sa plec unteva la munte)puate la cabana lu` hancu:)), ca m-am sictirit de uoameni projti!
in alta ordine de idei, io mi-ash loa un concediu sa plec unteva la munte)puate la cabana lu` hancu:)), ca m-am sictirit de uoameni projti!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Epopeea
Film artistic
In distributzie N, D, ... si altz uameni
A inceput intro seara de mai, asa incep tuate, cand un om a sunat alt uama spunandui ca ie de bere.
Uama sia loat inima in dintz si banii de benzina in pozonar si s-a dus.
Greseala fatala incepuse inca dinainte, intriga creiata fiind data de o tentativa palida de mijtou la adresa lui N (omu), finalizata prost printrun meil trimis de uama (D) la adresa alcuiva decat trebia (trebia sa ajunga la A).
Deci anceput cu un nene care sa urcat in matiz refuzand sa faca cunoshtintza bot la bot cu vasile zicand “ce pm mijtou ai facut tu de N si cu cine?â€Â
Film artistic
In distributzie N, D, ... si altz uameni
A inceput intro seara de mai, asa incep tuate, cand un om a sunat alt uama spunandui ca ie de bere.
Uama sia loat inima in dintz si banii de benzina in pozonar si s-a dus.
Greseala fatala incepuse inca dinainte, intriga creiata fiind data de o tentativa palida de mijtou la adresa lui N (omu), finalizata prost printrun meil trimis de uama (D) la adresa alcuiva decat trebia (trebia sa ajunga la A).
Deci anceput cu un nene care sa urcat in matiz refuzand sa faca cunoshtintza bot la bot cu vasile zicand “ce pm mijtou ai facut tu de N si cu cine?â€Â
- gaga
deci io am intzeles din ce scrisesh matale acolosha ca tre` sa te maturizezi o data, ca de mai multe ori puate creea dependentza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

tot e bine ca vasile ie oke...ca ma speriasam cand am auzit ca l-ai lasat fara haleu.
apropo: vasile stuart bea si iel uischiane?
apropo: vasile stuart bea si iel uischiane?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

neatza - Mesaje: 5820
nasualo, mai baga drac un paragraf la 3-4 randuri cand faci copi peist la posturi d-astea chilometrice. cine stie cat teo finjurat posesoru lu Raducu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatzule, aia cu tziganu nu am patito io, a povestito unii care ierea din categoria "aberantzii din argentin"
baics, ce te violeaza grija de neuronul cu acvariu de discushi?
am trebi gamiash, numi vine sa cred ...
mausu nu bea decat apa, ie mare fraier
baics, ce te violeaza grija de neuronul cu acvariu de discushi?
am trebi gamiash, numi vine sa cred ...
mausu nu bea decat apa, ie mare fraier
- gaga
-

Ma bag shi io ca IonCuVaca shi ma dau mare ca am stomacul plin cu una bucata considerabila dintr-o pulpa de mel la cuptior,+ orezu mortzii cu boabe de piper care m-au facut sa urlu cand l-am strans in dintzi!:bleah:
Ma duc la tzigarea vietzii!
Ma duc la tzigarea vietzii!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bah neatzule, da greu de cap ejti matale, tiam esplicat, cu esceptzia zilei de vineri, sub nici o forma (decat cataclismica) NU POT SA PARASESC INSTITUTIA MAI DEVREME DE ORL 17.00
de ce no povestesht tu? mai mijtou a fost cand se oftica ala cu a vietzii
aprops de ce zice paiangenu
de ce no povestesht tu? mai mijtou a fost cand se oftica ala cu a vietzii
aprops de ce zice paiangenusemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, ioti inteleg atractia fata de montoya da indiferent de cat macho ie iel de felu lui si oricat de sanje latin iar curjen vene si artere ,ie imposibil ca la marele premiu al spaniei sa iasa concomitent si pe 3 si pe 4 ie ca si cum ai fi tu in matizu roshu la stop si sa vezi in retrovizoare un matiz roshu tot cu tine la volan
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

Be, io cred ca ala cu vaca e ori bassu, ori Bortianu, ca astia aveau vorba aia cu tineretu bovin biped.
Da chiar mai oculare, Montoya are vreo clona ceva? Inclin totusi sa cred ca iaurtina e cam emotionata de revenirea pe forum...
Da chiar mai oculare, Montoya are vreo clona ceva? Inclin totusi sa cred ca iaurtina e cam emotionata de revenirea pe forum...
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
de cat macho ie iel de felu lui
daca si ala ie macho ...
ie ca si cum ai fi tu in matizu roshu la stop si sa vezi in retrovizoare un matiz roshu tot cu tine la volan
vaaai ce umorist ai fost! daca citeai iepopeia vedeai ca asta sanmlantat
merluciu: am trebi si sefi, ie normal sa vad dublu

- gaga
danone pe vremea cand merjeam pe la biblioteca cu matinalu cam pe la ora 10 in zilele impricinate incepea futaiu la cap, iel : ies pe la 4 juma ,u? io pe la 6 ii raspundeam politicos. iel: nu poti mai iute? nu ,ii raspundeam si aceiasi discutie din oran ora identica si la fel pana cand pe la 4 ieream deja exasperat. deci io unu tenteleg perfect cu literele saiz 7
-

creca ie saiz opt boldate ... da' nu trebia sa zici asha ca uite ca lai suparat si acu nu mai raspunde la meilu vietzii ...
care revenire cubuletz cu 12 fetze? ;D aci am fo totinpu
care revenire cubuletz cu 12 fetze? ;D aci am fo totinpu

- gaga
io cred ca cineva nu vede bine. si pe langa ca nu vede bine, crede ca si ceilanti nu vede bine.
ANTI
-

scrie ca "io cred ca cineva nu vede bine. si pe langa ca nu vede bine, crede ca si ceilanti nu vede bine."
ANTI
-

file, vazui ieri spre sfarsit houm aloun 3 si o vazui pe fata din lost in translation, johansson, cand ierea de fro 11-12 anisori. uratica ierea nene. (sora pustiului)
-

altu care sufera cu ochii.
ANTI
-

baicsule, asa ca o mica curiozitate, matale de ce baji doo posturi cu acelasi continut. am inteles ca danone si neatza cred ca noi nu vedem da matale vaz ca ai impresia ca nici nu intelejem.
-

deci io vreau sa zic ca scrisu lu danone nu numa ca ie mare, da` ie shi greu, ca la mine pe iecran posturile alea doo refuza sa se ridice din josu paginii, deshi au mai scris shi altzii dupa!
-

gata cu prostiile. deci serveru e picat drept care nu merge meilu. ori imi dai pemeu, ori ii dai meil lu aiu shi il rogi sam dea pe inostru sau imi dai telefon.
-