eurovision 2002

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Parazitii la Eurovision...lol...

Mesajde Aliosha » Vin Feb 22, 2002 9:45 pm

Originally posted by Aurolacul
Bei, da nu se canta rap la Eurovision, ce crezi ca ce n-as da eu sa ii vad pe baietii de la La Familia( nu Parazitii care suna ca 2 mori stricate) dar nu se va intampla niciodata.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud

Cred ca esti singura persoana de pe Terra care are o parere buna despre adunatura aia de drogati notorii netalentati si plagiatori. No offence!
"Against modern football."
Aliosha

Maybe baby...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 22, 2002 9:58 pm

Initial trimis de Aliosha

Cred ca esti singura persoana de pe Terra care are o parere buna despre adunatura aia de drogati notorii netalentati si plagiatori. No offence!

Daca vorbesti de Parazitii, then I agree :) Daca vorbesti de La Familia, i disagree. Ce mai, au ritm, rime, melodie si mai presupus de tot AU FANIII!
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Re: Maybe baby...

Mesajde Kryszti » Sâm Feb 23, 2002 1:23 pm

Initial trimis de Aurolacul
Daca vorbesti de Parazitii, then I agree :) Daca vorbesti de La Familia, i disagree. Ce mai, au ritm, rime, melodie si mai presupus de tot AU FANIII!

Au fani cum au si aniumal x, cum au clienti prostituatele... Dar la familia e o trupa de doi lei, totusi!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Io nu is curva...

Mesajde Aurolacul » Sâm Feb 23, 2002 2:52 pm

Initial trimis de Kryszti

Au fani cum au si aniumal x, cum au clienti prostituatele... Dar la familia e o trupa de doi lei, totusi!

ACEST MESAJ A FOST CENZURAT DEOARECE CONTINEA OBSCENITATI.

Aurolacul
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Feb 25, 2002 3:53 pm

Eurovision pe fata:

Ce ziceti, fratii mei, despre finalista "candy&gaz pe foc" ?!
Ce urmeaza?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

NU stiu...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 25, 2002 8:07 pm

Eurovision pe fata:

Ce ziceti, fratii mei, despre finalista "candy&gaz pe foc" ?!
Ce urmeaza?

Trimite-mi un link unde pot sa gasesc melodia, si o sa iti zic parerea mea. :)
Aurolacul
Junior Member

Shtiu eu ...

Mesajde vladonne » Mar Feb 26, 2002 4:46 am

Fatza de ce debiteaza Candi de obicei, piesa e parfum. Stai sa ascultzi alte bucatzi. De sunat bine, beton ash putea spune, suna Nicola ...Dar ce pacat ca piesa e copiata , da' nu asha or'shcum, ci cu simtz de raspundere dupa Anstacia. Mai suna bine shi No Comment in noua formula...Dar vai, ce pacat. Asta e luata cu nesimtzire, nota cu nota, dupa Dario G - Sunmachine ... Shi nu i-ash acuza de plagiat, daca ar fi la prima abatere. Insa au mai lansat (in vechea formula ce e drept) aia cu Voules vous couchez avec moi se soir...Shi cand spun copiate, plagiate,furate fara rushine, spun pentru ca in dreptul pieselor cu pricina scrie - compozitzie ...No Comment....Pai, sigur ca da , no comment .
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Feb 26, 2002 9:20 am

Oricat de interesanta ar fi peisa lu' candy (care nu mi se pare cea mai de kk trupa romaneasca, dar pe-acoo..), in estonia va trebui sa fie vocea live!!!! Ori fetele astea au recunoscut ca nu pot...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Comic...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 26, 2002 12:06 pm

Oricat de interesanta ar fi peisa lu' candy (care nu mi se pare cea mai de kk trupa romaneasca, dar pe-acoo..), in estonia va trebui sa fie vocea live!!!! Ori fetele astea au recunoscut ca nu pot...

Pai daca nu pot sa cante live, fetele, "cochetele" se fac de mare rusine. Doamne, asa, mai bine nu concuram ca ne facem de rasu Europei, DAMN!
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Re: Comic...

Mesajde Vixxen » Mar Feb 26, 2002 12:22 pm

Initial trimis de Aurolacul

Pai daca nu pot sa cante live, fetele, "cochetele" se fac de mare rusine. Doamne, asa, mai bine nu concuram ca ne facem de rasu Europei, DAMN!
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.

hehe! uite o concluzie deshteapta, cred eu!
ce/i shi cu concursu' asta anyway?
m/am uitat shi la nemtzi...shi aia parca i/a apucat amocu' se cearta intre ei concurentzii...imediat se bat...
what a waste of breath!
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Re: Shtiu eu ...

Mesajde Kryszti » Mar Feb 26, 2002 7:00 pm

Initial trimis de vladonne
Fatza de ce debiteaza Candi de obicei, piesa e parfum. Stai sa ascultzi alte bucatzi. De sunat bine, beton ash putea spune, suna Nicola ...Dar ce pacat ca piesa e copiata , da' nu asha or'shcum, ci cu simtz de raspundere dupa Anstacia. Mai suna bine shi No Comment in noua formula...Dar vai, ce pacat. Asta e luata cu nesimtzire, nota cu nota, dupa Dario G - Sunmachine ... Shi nu i-ash acuza de plagiat, daca ar fi la prima abatere. Insa au mai lansat (in vechea formula ce e drept) aia cu Voules vous couchez avec moi se soir...Shi cand spun copiate, plagiate,furate fara rushine, spun pentru ca in dreptul pieselor cu pricina scrie - compozitzie ...No Comment....Pai, sigur ca da , no comment .

Altfel spus, muzica romaneasca nu se dezminte!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Oameni buni!!!!

Mesajde DrSlam » Mar Feb 26, 2002 8:40 pm

Initial trimis de b0nechina

Regele Shosetelor... ugh... Regele Soshelelor (in paranteza fie spus, e identica cu Santeria).
Poate n-as fi aflat, recunosc ca sunt complet ageamie in materie de Sublime, dar am un prieten care a descoperit "sursa de inspiratie".
Eu ma intreb numai cum or dormi ei noaptea...

Pentru melodiile copiate din muzica romaneasca exista un site care cu asta se ocupa!!! Damn! "mi-a zis un prieten".
Vedeti si voi http://www.muzica.home.ro ca doar asta e forumul site-ului!!!!!
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Mesajde vladonne » Mie Feb 27, 2002 4:42 am

Tupeu 2002 !
Care s-a uitat la Teo ieri ?
Care s-a uitat a putut vedea trupa No Comment plangandu-se de faptul ca la preselectzie au fost furatzi, ca a venit cineva cu o copie de Anastacia, n-au vrut sa spuna cine, ca oricum se afla ...Dupa cum v-am zis shi ieri este vorba de Nicola. Chestia interesanta e ca taman' ei s-au gasit sa guitze, ei care au venit cu o piesa , nu copiata, ci inregistrata cu microfonu de la tv shi cantat pe deasupra...Adica , vezi tu coane Fanele, ashti sunt careva sa zica hotzii, care striga hotzii. Tupeu 2002. Parol.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Re: Oameni buni!!!!

Mesajde Vizitator » Mie Feb 27, 2002 5:09 am

Initial trimis de DrSlam

Pentru melodiile copiate din muzica romaneasca exista un site care cu asta se ocupa!!! Damn! "mi-a zis un prieten".
Vedeti si voi http://www.muzica.home.ro ca doar asta e forumul site-ului!!!!!

pai ia-le de aici si baga-le in sit

vladdone, chiar ca era incredibil ... mai au baietii astia putin de lucru la sit, si atunci o sa venim cu niste surprize acre sa dovedeasca mai bine treaba cu xeroxatu

are cineva o lista cu piesele care s-au cantat? a fost prin vre0un ziar?

sau asteptam pana la marea manareala , pardon preselectie de la tvr
Vizitator

Mesajde Kryszti » Mie Feb 27, 2002 1:49 pm

Desi e demn de subiect separat:
Ce a facut bun TVR-ul pt. muzica romaneasca?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 3:53 am

Pai parca scria in regulament ca trebuie sa fie compozitii proprii...Ca tampenie, chiar nu mai e imaginatie deloc? Si daca nu mai e, de ce sa nu ne uitam langa astia frumos ambalati gata de cumparat, la aia care zic si fac si raman multumiti cu ei insisi.
Eu am vazut doua piesa: Spitalul de urgenta si krypon.
Prima a venit cu o piesa dragutza..pana la refren cand nenea Helciug rage ca un magar si spun "ihaaaaaa" cu sensul de "ea".
A doua formatie este exact in stilul celorlalte scoase de ei pana acum, de fapt, e exact ce au scos pana acum numai ca au schimbat cateva versuri...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Feb 28, 2002 3:54 am

io zic ca a facut shi lucruri bune, in anii 40-80 dadeau muzica buan shi faceau videoclipuri...nu exista atomicu pe vremea aia... erau shi ei buni la ceva ... in ultima vreme s-au cam lasat pe tanjala ...sau prostie
Vizitator

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 3:56 am

da, au avut si ei contributii pe la inceput, acum au lasat-o mai moale cu promovat-ul calitatii, dar tot se mai strecoara cate ceva bun pe ici, pe colo.
Pai si daca nici TVR n-a facut nimic, cine a facut?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Feb 28, 2002 4:00 am

acum,cand au cateva mii de angajati shi aparatura si tehnica cat restul de studiouri...n-au timp shi nici tehnica ca sa faca ceva bun pentru tara...eventual niste clipuri cu sanda ladosi
Vizitator

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 4:07 am

or fi avant ei echipamnet, dar sunt prosti de bubuie...am avut "placerea" sa asist la o emsiune "Muzica e viata mea" si nu numai ca toate repetitiile s-au facut cu cinci minute inainte de filmari, dar tot-ul mergea aiurea, in spatele platoului se jucau table, se taia la jumatatea filmarii pentru ca publicul nu zambea...
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Feb 28, 2002 1:23 pm

Ma rog... Atunci de ce orice concurs de l atvr e suspectat de blat?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 4:54 pm

nu cred ca numai la tvr, in general, numai ca tvr a ramas cu traditiile astea vechi
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Sâm Mar 02, 2002 7:21 pm

bi, cat de rusinos poate sa fie... cum a fost posibil ca juriul sa nu asculte toate piesele inscrise??!!
pentru cine se trag sforile?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii