Citesc de vreo 2 zile forumul Muzica si nu am gasit nici un topic despre jazz..
va place? nu va place?
daca va place..atunci ce va place??
Jazz
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Din pacate acolo se discuta numai despre jazz strain..care este, ce-i drept, exceptional. Aici vreau sa discutam despre jazz-ul romanesc..care intrece de multe ori strainatatea.
Vreau sa discutam despre un Raducanu, o Urziceanu, o enache, un Tavitian..de astea..
Chiar unii dintre ei nu se includ foarte bine la Oldies but Goldies. Unii dintre ei inca mai concerteaza..si o fac foarte bine chiar.
Vreau sa discutam despre un Raducanu, o Urziceanu, o enache, un Tavitian..de astea..
Chiar unii dintre ei nu se includ foarte bine la Oldies but Goldies. Unii dintre ei inca mai concerteaza..si o fac foarte bine chiar.
- Kllingsor
- Junior Member
nu vreau sa-ti tai elanul, dar fiecare lucru se scrie la locul lui...in cazul jazz-ului, locul lui e la ,,oldies but goldies,, nu la discutii generale despre muzica...
...o regula a forumului spune ca nu se pot deschide 2 threaduri cu exact acelasi subiect...in cazul asta exista deja thread cu jazz...asa ca e mai bine sa scrii acolo...
...o regula a forumului spune ca nu se pot deschide 2 threaduri cu exact acelasi subiect...in cazul asta exista deja thread cu jazz...asa ca e mai bine sa scrii acolo...
-
7vies - Junior Member
tu chiar VREI sa'i tai elanul, crede'ma, doar ca nu'ti dai seama. jazz'ul nu e de categoria oldies but goldies. cel putin nu asta romanesc. nu exista jazz romanesc inainte de '70. sau, cel putin, nu se poate vorbi de o miscare in domeniul asta. deci, e de actualitate. i rest my case, no offence.
- excuse my blues
- Junior Member
I'll try to be there (desi e cam in curs de desfasurare)...am fost mai pe la toate festivalurile internationale de jazz de la noi..
sin categoria evenimente..
cautand pe forumuri discutii despre jazz am gasit o treaba foarte faina. O discutie in curs de desfasurare (online) chiar cu Harry Tavitian...super faza.
Omul asta mi se pare genial..
Uitasem sa scriu unde este discutia cu pricina.
http://www.tufaciviitorul.ro/forum/...messageid=14314
Hai noroc!
Edit(b0nechina): Killingsor, daca vrei sa adaugi ceva la un mesaj, poti folosi optiunea Edit timp de 3 ore de la conceperea mesajului. Si nu doar ca poti folosi aceasta optiune, dar este chiar indicat, caci asa spune una din regulile forumului.
sin categoria evenimente..
cautand pe forumuri discutii despre jazz am gasit o treaba foarte faina. O discutie in curs de desfasurare (online) chiar cu Harry Tavitian...super faza.
Omul asta mi se pare genial..
http://www.tufaciviitorul.ro/forum/...messageid=14314
Hai noroc!
Edit(b0nechina): Killingsor, daca vrei sa adaugi ceva la un mesaj, poti folosi optiunea Edit timp de 3 ore de la conceperea mesajului. Si nu doar ca poti folosi aceasta optiune, dar este chiar indicat, caci asa spune una din regulile forumului.
- Kllingsor
- Junior Member
http://www.tufaciviitorul.ro/forum/shwmessage.aspx?forumid=29&messageid=14314
Hai noroc!
http://www.tufaciviitorul.ro/forum/shwmessage.aspx?forumid=29&messageid=14314
Hai noroc!
- Kllingsor
- Junior Member
In fine amatori de jazz romanesc. Gondi si Popp mi-au alinat tineretea. Raducanu face prea multe concesii gustului de moment... Tavitian este superb dar cred ca se autociteaza deja.
Toate cele bune
Toate cele bune
- tom waits
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1