C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vaaaaaaiiiiiii naiti, ce urat zise crisila de tine pe pajinile la jurnalu iei! da` ce-i facushi mama, ca la cat de des te vad p-aiciea nu shtiu cant ai avut timp shi de iea!
ser`us necko!
doo posturi intr-o zi pe jurnal?:) oooooo...
ser`us necko!
doo posturi intr-o zi pe jurnal?:) oooooo...[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre, va spusei ca io pe la 11 si ceva dispar pana mai pe tarziu? daca nu va spui acu...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, fireai al dreaq de hudini ce ejti! shi unde apari dupe ce dispari?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

pai file, nu jtiu daca mai apar aici ie shpilu. nu ie bre iluzionism acilea, ie tecnica prin teleportare. o invatai de la matinalu. treaba adracu
-

necko, io am un pastrav in conge crezi ca tear ajuta cumva?
-

aiu, poi daca dispari de tot asta-i faza beton mah! nici SOV, nici Gabi Bivolaru shi nici mamamfeneiului n-au reushit asta! brava!
cat despre somn, pastrav, tot merluciu-i tata lor!
cat despre somn, pastrav, tot merluciu-i tata lor!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre, da` voi opservatz ca dupe ce se sfashie valu misterului(fara apropouri dinamoviste!:)), ioncuvaca disparu? s-o fi dus la monta?
-

adica pe mine nu ma mai salutz neko? da dishe?
io nam citit jurnalu lu tante aia in viatza mea, ie prea plictisitor, a facuto de cacauo pe nocturna? mare gresheala :j
bah uratu de ochila chiar a disparut, mi-a dat mie meil inainte de disparitzie, sa pastram un moment de reculegere.
gata, ajunge
io nam citit jurnalu lu tante aia in viatza mea, ie prea plictisitor, a facuto de cacauo pe nocturna? mare gresheala :j
bah uratu de ochila chiar a disparut, mi-a dat mie meil inainte de disparitzie, sa pastram un moment de reculegere.
gata, ajunge
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dishe? cred ca e de la insomnie. sau de la roza. credam ca am facuto deja.
deci, salve danone! n-ai pierdut nic cu jurnalu ciraselei. da ma mir sio ca i se da atita atentie. si apa la moara.
deci, salve danone! n-ai pierdut nic cu jurnalu ciraselei. da ma mir sio ca i se da atita atentie. si apa la moara.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bre, io cre` ca atentzia sporita acordata grisinei(:)) shi jurnalului sau ie din motive de platitudinea textelor ei shi ushurintza cu care apsolut orishicine puate comenta ce varsa iea acolosha! deci d`aia! ca nu prea vaz multa lume sa se lege de sharpele misticului eufrosin! ca sa nu mai zic de laudele deja diabetic de dulcege primite de necko!
-

sarna, necko. bine ai revenit, danone.
file, ce dracu ma speriashi de mi se slabi nitzel o aorta. duduia era doar nelamurita ca cand ea asculta manele de fapt era in fundal care peste ele erau anotimpurile lu' vivaldi. intzeles?
bre, ce distractzie cu tel verde asta. nu va zisei ca sa instalat tel verde la biurou informaticii, telverde care e al institutziei, care este, shi daca nu ma inshel e in coproductzie cu tevereu.(a?) shi suna oamenii la robot ca sa se lamureasca nelamurirea vietzii cu integrarea. az nuapte or fost 326 de mesaje, norocu' lu cine raspunde la nelamuriri ca majoritatea care suna ori injura guvernu, ori primaru, ori pe vanzatoare de la chioshcu din coltz, ori pe consuarta care iar na venit az nuapte acasa, curva dreacu...shi mai putzin ii intereseaza de achiuisu comunitar. cate poate sai pocneasca mintea omului nuaptea pe intuneric shi cand mai are shun telverde la indemana...
file, ce dracu ma speriashi de mi se slabi nitzel o aorta. duduia era doar nelamurita ca cand ea asculta manele de fapt era in fundal care peste ele erau anotimpurile lu' vivaldi. intzeles?
bre, ce distractzie cu tel verde asta. nu va zisei ca sa instalat tel verde la biurou informaticii, telverde care e al institutziei, care este, shi daca nu ma inshel e in coproductzie cu tevereu.(a?) shi suna oamenii la robot ca sa se lamureasca nelamurirea vietzii cu integrarea. az nuapte or fost 326 de mesaje, norocu' lu cine raspunde la nelamuriri ca majoritatea care suna ori injura guvernu, ori primaru, ori pe vanzatoare de la chioshcu din coltz, ori pe consuarta care iar na venit az nuapte acasa, curva dreacu...shi mai putzin ii intereseaza de achiuisu comunitar. cate poate sai pocneasca mintea omului nuaptea pe intuneric shi cand mai are shun telverde la indemana...
-

nocturna - Mesaje: 8725
Pai laudele deja diabetic de dulcege ie din cauza ca creca pune prea mult zahar in cafia!
pastravu lu aiu: terminat o parte din munci,incepem la altilili.
Sa intzeleg ca din lipsa de ochi azi n-avem airbus?
pastravu lu aiu: terminat o parte din munci,incepem la altilili.
Sa intzeleg ca din lipsa de ochi azi n-avem airbus?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
M-ati facut sa ma holb la jurnalu lu cerasela. N-am avut rabdare sa citesc prea mult, e atat de stupida incat nu mai are haz (ca Awro, Dormea, Nanu etc), e revoltator de stupida.
E genu de gasca penala cu aere de diva care "si-o cere" cu disperare... bleah, gretzos.
Fiinta asta trebuie ignorata.
E genu de gasca penala cu aere de diva care "si-o cere" cu disperare... bleah, gretzos.
Fiinta asta trebuie ignorata.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
ce? navetz reebos? behehehton! inseamna ca nu mai disparetz shi voi ca magaru(phiii, ierea sa scriu maghiaru, dupe ce citii sredu lu ghionoiu cu statuia din arad!) in cieatza. Fara apropouri la aiu!
reclama zilei: probleme cu hardul? ia-tzi o scula noo! (dc)
reclama zilei: probleme cu hardul? ia-tzi o scula noo! (dc)
-

bre bassule, o intrebare offtopicara: tu eshti? 

-

basule, tu ejti mah?
ba avem rebus ca la delegat pe afecs sa nil dea, numa sa nu fie ca ieri trebi ... momental iejte
citii si io aia, breh lasatzon pace ca ie nebuna, pe bune, accese reale de schizo si multipla personalitate, din cate am spicuit am pricipit ca nici na terminat liceul da ie o intelijenta cu cultura care face totinpu secs cu tuate secsele si face copii ... pln ie plin netu dajtia care stau cu borcanelen comp pe banii lu tata de acasa si se dau secsinbuale si uita ceau zis. brrrr dai draq de nebuni, bine ca sa inventat drogurili ca scapam rpd de ei.
acu vazui ca neatza se cara fara sa povesteasca de ce am ras ieri ca dementzii, gamiash, nare cineva un reportofon pt data aviatuare?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (7 membri si 0 vizitatori)
danone*, bassplayer, nae cinefil, Necko, paiacec, Shaki
neatzule, iote ce pierzi
ba avem rebus ca la delegat pe afecs sa nil dea, numa sa nu fie ca ieri trebi ... momental iejte
citii si io aia, breh lasatzon pace ca ie nebuna, pe bune, accese reale de schizo si multipla personalitate, din cate am spicuit am pricipit ca nici na terminat liceul da ie o intelijenta cu cultura care face totinpu secs cu tuate secsele si face copii ... pln ie plin netu dajtia care stau cu borcanelen comp pe banii lu tata de acasa si se dau secsinbuale si uita ceau zis. brrrr dai draq de nebuni, bine ca sa inventat drogurili ca scapam rpd de ei.
acu vazui ca neatza se cara fara sa povesteasca de ce am ras ieri ca dementzii, gamiash, nare cineva un reportofon pt data aviatuare?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (7 membri si 0 vizitatori)
danone*, bassplayer, nae cinefil, Necko, paiacec, Shaki
neatzule, iote ce pierzi

- gaga
Deci pe scurt ce sa intanplat ieri la bere, un fel de stenograma a discutziilor dintre patru (laomomendat cinci) oameni:
[nota: deshi sar parea sa va surprinda, toate subiectele au avut o inlantzuire perfect logica]
Tuborg Strong, Industrial, Ministry, Cabaret Voltaire, Tuborg Strong, Skinny Puppy, Klaus Schulze, Kraftwerk, Tuborg Strong, Tarkowsky, Dostoievsky, Tuborg Strong, neo-expresionism, Van Gogh, Tuborg Strong, Arabi, Spania, Catalunia, Ozone, Frantza, Canada, absint, Praga, Elvetzia, sculament, sifilis, Tuborg Strong, laptele de vaca vs. laptele de capra, idealismul rural, carciuma din sat, Tuborg Strong, agricultura, castravetzi, problema existentzei soarelui din perspectiva astronomica shi meteorologica, solipsism, Tuborg Strong, sociologia ca shtiintza pozitivista, Auguste Comte, negativism, injuraturi, Tuborg Strong, Nietzsche, Aristotel, Detroit, Boston, Ministry (din nou), Tuborg Strong, pufuletzi, mici, positivism vs. cearta, Efes, mici, pizde, tzigani, cablu, hititzi, mici, carnea de oaie shi mitul inglobarii iei in mici, canea de vaca, egiptenii, Isus, ozn, mancare 100% romaneasca, Efes, turcii, grecii, Histria, Calatis, ienicerii, Homosesuali, Efes, mushtar, sarmale de porc, chinejii, mesopotamienii, dacii, romanii, Rafael, muie, tzatze mari, blenoragie, Bod, femeie vs. barbat, amintiri vagi de la alcol, Efes, fusta roz + craci, minore, alte pizde, Efes, istorie, etimologie, telefon consuarta, plecat acasa.
Shi nu, nu sa vorbit deloc despe mutu.
Orcum cel mai frumos moment a fost acela cand dupe ore intregi de incontrari reciproce pe sujeturile de mai sus, ajungand cu discutzia la problema hititzilor shi influentza lor asupra prepararii micilor cu sau fara carne de oaie loatzi mai proaspetzi din Carrefour sau Metro, unul dintre comeseni a dat printr-o replica replica ce imi va ramane in cap marcanduma pe toata viatza, concluzia intregii comversatzii, de la prima bere pana la ultima:
“Dom’le, deci teoretic, sunt mai multe teorii !â€Â
[nota: deshi sar parea sa va surprinda, toate subiectele au avut o inlantzuire perfect logica]
Tuborg Strong, Industrial, Ministry, Cabaret Voltaire, Tuborg Strong, Skinny Puppy, Klaus Schulze, Kraftwerk, Tuborg Strong, Tarkowsky, Dostoievsky, Tuborg Strong, neo-expresionism, Van Gogh, Tuborg Strong, Arabi, Spania, Catalunia, Ozone, Frantza, Canada, absint, Praga, Elvetzia, sculament, sifilis, Tuborg Strong, laptele de vaca vs. laptele de capra, idealismul rural, carciuma din sat, Tuborg Strong, agricultura, castravetzi, problema existentzei soarelui din perspectiva astronomica shi meteorologica, solipsism, Tuborg Strong, sociologia ca shtiintza pozitivista, Auguste Comte, negativism, injuraturi, Tuborg Strong, Nietzsche, Aristotel, Detroit, Boston, Ministry (din nou), Tuborg Strong, pufuletzi, mici, positivism vs. cearta, Efes, mici, pizde, tzigani, cablu, hititzi, mici, carnea de oaie shi mitul inglobarii iei in mici, canea de vaca, egiptenii, Isus, ozn, mancare 100% romaneasca, Efes, turcii, grecii, Histria, Calatis, ienicerii, Homosesuali, Efes, mushtar, sarmale de porc, chinejii, mesopotamienii, dacii, romanii, Rafael, muie, tzatze mari, blenoragie, Bod, femeie vs. barbat, amintiri vagi de la alcol, Efes, fusta roz + craci, minore, alte pizde, Efes, istorie, etimologie, telefon consuarta, plecat acasa.
Shi nu, nu sa vorbit deloc despe mutu.
Orcum cel mai frumos moment a fost acela cand dupe ore intregi de incontrari reciproce pe sujeturile de mai sus, ajungand cu discutzia la problema hititzilor shi influentza lor asupra prepararii micilor cu sau fara carne de oaie loatzi mai proaspetzi din Carrefour sau Metro, unul dintre comeseni a dat printr-o replica replica ce imi va ramane in cap marcanduma pe toata viatza, concluzia intregii comversatzii, de la prima bere pana la ultima:
“Dom’le, deci teoretic, sunt mai multe teorii !â€Â
-

neatza - Mesaje: 5820
ce puii mei sa mai zici dupe postu lu matinalu???
io n-am intzeles decat ca nu s-a vorbit despre mutu!
io n-am intzeles decat ca nu s-a vorbit despre mutu!
-

si nush din ce motiv obscur neatza a uitat sa mentzioneze ca sa vorbit si despre poolah. probabil are dumnealui fo frustrare.
pe scurt, masculii prezentz la masa au teoretizat concluzionand ce trebe sa aiba femeia pe care o alegi (sa te lase la bere, la curve, sa stie sa faca si sa dreaga), ce mai taman ditamai discutzia, chiar filosofica. si dupe ceau concluzionat eo, singura persuana de secs opus lor de la masa respectiva, mam uitat chiorash si leam zis:
poi dishe suntetz mah voi asha conplicatz si mofturosh, iote la tipe ie mai sinplu. barbatu trebe sa aibe poolah calumea. punct (am zis si punct)
si majoritatea lor sa uitat chiorash sia schinbat vorba si io, pe drum pana acasa, in somn, pe drum de acasa la scarbici miam repetat opsesiv intrebarea: de ce dom'le, de ce?
pe scurt, masculii prezentz la masa au teoretizat concluzionand ce trebe sa aiba femeia pe care o alegi (sa te lase la bere, la curve, sa stie sa faca si sa dreaga), ce mai taman ditamai discutzia, chiar filosofica. si dupe ceau concluzionat eo, singura persuana de secs opus lor de la masa respectiva, mam uitat chiorash si leam zis:
poi dishe suntetz mah voi asha conplicatz si mofturosh, iote la tipe ie mai sinplu. barbatu trebe sa aibe poolah calumea. punct (am zis si punct)
si majoritatea lor sa uitat chiorash sia schinbat vorba si io, pe drum pana acasa, in somn, pe drum de acasa la scarbici miam repetat opsesiv intrebarea: de ce dom'le, de ce?
- gaga
Bre neatza,gam mulde zubiegde de dizgudat bentdru o zingura zeara!Zau adtzi dizgudad dezbre ziduarea geograviga(Arabi, Spania, Catalunia, Frantza, Canada,Praga, Elvetzia,ietg.) sau dezbre anii de najdere a lu(Tarkowsky,Dostoievsky,Nietzsche, Aristotel,ietg.) sau gand ze zige blenoragie ji gand zgulamend,ji daga ze ia de la minore zau verzade , zau dezbre bozibilidadea de a te zuvoga intre dtzadzte mari:D ?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

neatza - Mesaje: 5820
bre arahnido, revinotz ca mi se strepezejte linmba cetindutz ineptziile! plus ca ejti mai incoherent decat inventatoru incoherentzei! chear mah! animaloo nu mai are net la nou loc de munca?
-

poi si ce faci tu peacilea baspleiere? nu munceshti ca tot romanu? (adica ca mine)
neatzule, daca nu stiai, ie trecut de 12 deci,ai intarziat
paiacec, ia d'aci http://bugscope.beckman.uiuc.edu/diversions/3d/spider_anim/1-lg-ss.htm
neatzule, daca nu stiai, ie trecut de 12 deci,ai intarziat
paiacec, ia d'aci http://bugscope.beckman.uiuc.edu/diversions/3d/spider_anim/1-lg-ss.htm
- gaga