Coma
Urata treaba se cam intampla pe pagina asta...prea multe controverse, prea multe "discutii" in contradictoriu. Muzica ar trebui ascultata, nu judecata. In fine....
Si ce daca au influente Deftones? si ce daca o bucata de sound aduce a Linkin Park? Eu cand am ascultat prima data "somn", habar n-aveam de linkin Park....Si ce daca la inceput au cantat ska si apoi au schimbat stilul? Si ce daca? eu nu stau sa analizez toate kkt-urile, eu ascult muzica. Si Coma suna frumos.
Si ce daca au influente Deftones? si ce daca o bucata de sound aduce a Linkin Park? Eu cand am ascultat prima data "somn", habar n-aveam de linkin Park....Si ce daca la inceput au cantat ska si apoi au schimbat stilul? Si ce daca? eu nu stau sa analizez toate kkt-urile, eu ascult muzica. Si Coma suna frumos.
- usualflow
- Junior Member
coma
mai bine de atat nu se poate... rabdare cu albumu' ala... in primavara...sau n, oricum o sa merite efortul asta garantez Eu! Tehnic vorbind, CoMa e cea mai buna trupa din generatzia asta de rock din tzara. Nu numai tehnic...versuri geniale...feeling...si multa munca... macar asta astept sa vedetzi!
"...si aripi mari sa iti deschizi/oriunde-ai fii, decat sa cazi"
"...si aripi mari sa iti deschizi/oriunde-ai fii, decat sa cazi"
- delxdune
- Junior Member
prima melodie de la coma ascultata de moi a fost 'nu vreau fetito casa' la tv (pe atomic). la momentu respectiv am zis bravo dom'le in sfarsit ska la noi, fiind de-a dreptu entuziasmat. apoi au dat-o pe dephtonez si-alte alea. nu zic c-ar fi naspa dar mie nu-mi place. intrebarea mea nr. 1 e de ce s-au lasat de ska? intrebarea nr. 2 e de ce-au inclus melodiile ska pe albumu 'somn' a carui tema generala era cu totu alta?
'stai' suna acceptabil, la fel si 'morphine'. dar de ce sa sune acceptabil cand ar fi putut sa sune bine? de ce trebuiau sa se apuce de niu-metal? e mai la moda?
de curand am descoperit o melodie mai veche de la coma, mi-a trimis-o cineva. 'sari in cap' ea se numeste si e extraordinara. de ce au schimbat stilu fir-ar sa fie?
pacat.
'stai' suna acceptabil, la fel si 'morphine'. dar de ce sa sune acceptabil cand ar fi putut sa sune bine? de ce trebuiau sa se apuce de niu-metal? e mai la moda?
de curand am descoperit o melodie mai veche de la coma, mi-a trimis-o cineva. 'sari in cap' ea se numeste si e extraordinara. de ce au schimbat stilu fir-ar sa fie?
pacat.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Ce daca s-au apucat de nu-metal? Canta ce le place, si parerea mea e ca o fac bine. Includerea bucatilor de ska pe albumul Somn mi se pare o chestie buna, au vrut sa scoata pe piata tot ce au produs indiferent de stil. Somn e impartit in bucatele si partea de ska e separata. Oricum, chiar daca mai se vad influente Deftones nu e chiar ca in cazul la Prafinochi care suna IDENTIC cu Linkin Park. Parerea mea e ca trupa Coma este cea mai buna trupa de nu-metal de la noi din tara. Sa vedem ce surprize ne rezerva noul album.
PS: "sari in cap" este o melodie a trupei Daft Allison ce exista inainte sa se formeze Coma.
PS: "sari in cap" este o melodie a trupei Daft Allison ce exista inainte sa se formeze Coma.
Pogo,pogo,pogo,bounce...
-
rocketman - Junior Member
rocketman scrie:PS: "sari in cap" este o melodie a trupei Daft Allison ce exista inainte sa se formeze Coma.
pai in caz ca nu aveai idee jumate din trupa Coma este cea ramas din Daft Allison. Si se ocupau cu acelasi stil de muzica. Cei drept au mai "crescut". Si mai toate melodiile lor suna foarte bine. Dupa parerea mea este cea mai indrazneata formatie de rock din ro la momentul ascutal. Sper sa o tina tot asa

"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
-
kris - Junior Member
tre scrie:...d-aia nu mai ascult eu coma...
de ce? pentru ca membrii trupei au facut parte dintr-o formatie care a "murit"?
pentru ca au experienta si cu ajutorul acesteia au reusit sa ajunga acolo unde si-au propus? sau pentru ca stilul de muzica pe care tu il preferi nu are nici o legatura cu rock-ul, de orice gen ar fie el?
"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
-
kris - Junior Member
Concert Coma pe 25 februarie in club Expirat
Sorry ca dau mesajul de-abia acum, dar better late than never. Pe la orele 21:30, in club Expirat ( http://www.expirat.org ) va fi concert Ab4, cu Coma, Verdikt si Sport Singeros in deschidere. Eu ma duc. Sper sa veniti si voi.
Si pentru toti cei care s-au plins pe aici de cit copiaza Coma formatii ca Linkin Park, am un singur lucru sa va spun: Praf in Ochi! :fuck:
Si pentru toti cei care s-au plins pe aici de cit copiaza Coma formatii ca Linkin Park, am un singur lucru sa va spun: Praf in Ochi! :fuck:
- Siderite
- Junior Member
Concert Coma la Baia Mare !!!
In atentia fanilor Comadin Baia Mare si a celor care sunt dispusi sa faca acest drum ...
, pe data de 13 martie 2004 cu ocazia competitiei Five-O Jib Stars ( competition for your best smowboard skills !!! ) va avea loc un concert al trupelor Coma, Crize si Zerograde in clubul Blu gin !!!
I think it's gonna be fun !
pt mai multe detalii siteul http://www.snowboard.ro va sta la dispozitie !

I think it's gonna be fun !
pt mai multe detalii siteul http://www.snowboard.ro va sta la dispozitie !
- def_ancutza
- Junior Member
Concert comemorativ Kurt Cobain in Fire
Concertul se va tine in Fire Club, pe data de 4 aprilie (duminica) si in cadrul lui vor cinta Coma, Ab4, Do #, etc. Formatiile vor cinta melodii Nirvana.
- Siderite
- Junior Member
Siderite scrie:Concertul se va tine in Fire Club, pe data de 4 aprilie (duminica) si in cadrul lui vor cinta Coma, Ab4, Do #, etc. Formatiile vor cinta melodii Nirvana.
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cat de super!!!!!!!!!!!!!!!
Inchide ochii si arunca-te in gol e singura ta sansa s-arati ca ai control
Taci, nu vorbi. Nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud
[Luna Amara]
Taci, nu vorbi. Nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud
[Luna Amara]
-
ColdHell - Junior Member
Albumul Coma numarul 2 va aparea in curind
Vesti bune, noul album Coma va aparea la casa de discuri Sumo Records, infiintata de membrii formatiei, asa ca va iesi asa cum trebuie. O data la care se va face aparitia albumului inca nu este fixata, dar va fi in curind. Mai multe detalii la coma.go.ro
- Siderite
- Junior Member
Super Concert Rock pe 14-15 mai! in Ploiesti din pacate!
:sal: Asta e linkul: http://www.silverpistons.ro/festival1024.html. Inivitati Coma si altii
E muzica pentru toata lumea, doua zile intregi. Transportul din centrul orasului spre concert va fi asigurat de Primaria Ploiesti.
VENITI CITI MAI MULTI!

E muzica pentru toata lumea, doua zile intregi. Transportul din centrul orasului spre concert va fi asigurat de Primaria Ploiesti.

- Siderite
- Junior Member
Concert unplugged Coma!!
Concertul este miercuri 26 mai, in club Griffins, la ora 21:00. O sa vina o groaza de lume, veniti si voi! Amanunte la http://coma.go.ro
La Griffins se ajunge asa: vii la Rossetti, la statia de 311, nu o iei inainte, spre Universitate, ci stinga, pina la intersectia mare cu linia de tramvai. Continui inainte si intri pe a doua sau a treia straduta la stinga. Si pe acolo e Griffins. Str. Culmea Veche nr.2. http://coma.go.ro/griffins.html
O sa fie super cool!! :B
La Griffins se ajunge asa: vii la Rossetti, la statia de 311, nu o iei inainte, spre Universitate, ci stinga, pina la intersectia mare cu linia de tramvai. Continui inainte si intri pe a doua sau a treia straduta la stinga. Si pe acolo e Griffins. Str. Culmea Veche nr.2. http://coma.go.ro/griffins.html
O sa fie super cool!! :B
- Siderite
- Junior Member
the CURse, la cat defotnes oi fi ascultat tu, te intzeleg. oricum, esti patetic si meritzi o bere si un bocanc in gura. ce are coma in comun cu deftones nushtu, poate tatuaju lu hefe de deasupra curului. marog.
METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | [email="contact@metalehad.ro"]contact@metalhead.ro[/email]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002
-
Morrison - Junior Member
am citit numai dobitocenii aici de despre coma. singurul om cu mintea la cap (ca deobicei in discutiile despre muzica) e antitodo. rocket"mane" imi pare rau pentru tine. nu vad ce asemanare gasesti tu intre coma si implant pentru refuz. iti zic eu una (ca e una singura): ambele trupe au doi solisti vocali. si ce atatea dezbateri despre membri ca au fitze in cap? ca sunt nushtu cum ca sunt neintzleshi? hai sa muritzi voi?
razvan (hefe) are cea mai mare colectie de muzica din bucuresti si poate chiar din tara, si cand asculta el ceea ce numiti voi acum "rock" prin anii 90 unii din voi de-abia va dadeati seama ca fetele au o dinaia diferita de baietilor. si nu sariti la concluzii dobitoace ca daca nu va baga in seama si nu va pune melodia voastre prefarata e un neinteles si un ciudat. poate s-a plictisit de prostiile voastre. voi copchii tenbeli de stiti doar sa ascultati ce se asculta si nu sapatzi mai adanc, va compatimesc. coma face coma drege coma in sus coma in jos si habar nu aveti despre muzica. un dobitoc spunea ca de ex crize canta hardcore sau chiar coma ca ar canta hardcore. ce dracu v-a apucat copii? e lantzu prea rece si v-a atins la calcaie? calcane-ar turcii sa ne calce sa mai curetze tzara asta de gunoaie. va suna voua crize a youth of today? sau macar a warzone? a sick of it all? a nausea sau a body count macar? doamne dumnezeule sfant. voi meritati batuti. cat despre albumul coma speram sa poata face rost de banii necesari prin new school revolution
nu stiti ce e aia? pai vedeti ca sunteti prosti? 
razvan (hefe) are cea mai mare colectie de muzica din bucuresti si poate chiar din tara, si cand asculta el ceea ce numiti voi acum "rock" prin anii 90 unii din voi de-abia va dadeati seama ca fetele au o dinaia diferita de baietilor. si nu sariti la concluzii dobitoace ca daca nu va baga in seama si nu va pune melodia voastre prefarata e un neinteles si un ciudat. poate s-a plictisit de prostiile voastre. voi copchii tenbeli de stiti doar sa ascultati ce se asculta si nu sapatzi mai adanc, va compatimesc. coma face coma drege coma in sus coma in jos si habar nu aveti despre muzica. un dobitoc spunea ca de ex crize canta hardcore sau chiar coma ca ar canta hardcore. ce dracu v-a apucat copii? e lantzu prea rece si v-a atins la calcaie? calcane-ar turcii sa ne calce sa mai curetze tzara asta de gunoaie. va suna voua crize a youth of today? sau macar a warzone? a sick of it all? a nausea sau a body count macar? doamne dumnezeule sfant. voi meritati batuti. cat despre albumul coma speram sa poata face rost de banii necesari prin new school revolution

METALHEAD Romania
-
Morrison - Junior Member
Concert Coma in Club A
Pentru cei care nu stiu (si n-au intrat pe http://coma.go.ro
) Coma dau un concert in Club A miine, 2 iunie, pe la orele 18:00-19:00. Ne vedem acolo. 

- Siderite
- Junior Member
Coma in Club A
Siderite scrie:Pentru cei care nu stiu (si n-au intrat pe http://coma.go.ro) Coma dau un concert in Club A miine, 2 iunie, pe la orele 18:00-19:00. Ne vedem acolo.
Au fost bestiali,cei mai tari! :A
COMA rockz!!!

-
blackdiamondmm - Junior Member
Concert SoulfFly si, in deschidere: COMA! si IPR.
Da! SoulFly chiar vin in Romania! Si Coma trebuie sa faca eforturi sa nu cinte mult mai bine decit ei!
Intrati pe http://coma.go.ro pentru detalii. :sal:

- Siderite
- Junior Member