Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Necko » Mie Mai 05, 2004 11:36 pm

Eu chiar nu va inteleg ! :(

Si, da. am citit ultima pagina din jurnalul Chrysillei. Si tot asa spun: nu va inteleg. Nici pe tine, Chrysilla. :(
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Weet-weet » Joi Mai 06, 2004 1:14 am

Cafelutza lui Necko va fi bucuroasa cand va vedea pozele . Sunt superbe !
Necko .. tu la ora asta ar fi trebuit sa dormi ... Fugi in pat *p
Abia astept celelalte pagini din jurnal :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mai 06, 2004 8:07 am

[quote = Delphyna] Nu stiu cum facem cu nr ala, de telefon sau ce-o fi... ca alte pareri se pare ca nu mai impartasim da` cand se face de-o impartasanie te anunt nu-ti fa probleme![/QUOTE]

Hmm..si eu doar ce ma laudam la prieteni ca ma fac cu o chemare in Olanda...

Necko, frumos, frumos...:) Da´ cine-i fata aia de ride asa de misto?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 06, 2004 9:20 am

necko, superbe poze! mai ales ca stii ca-s un mare iubitor de mari, oceane etc. in mare ti-am zis totul pe YM, dar iti spun si aici: Superb. :)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Joi Mai 06, 2004 9:30 am

Am ascultat mai inainte o manea care-i placea lui...

&
eu nu ascult manele

vide de memorie. deci stai relaxata, momental eshti in faza de negare, cu tinpu o sa-tz dai seama ca nu eshti nici lesbi, nici bi, ci cu adevarat hermafrodita. :D
Pacat ca nu mai am aceeasi viata plicticoasa de inainte

daaaaa, shi pacat de atata unt consumat...
scuzele de rigoare

scuze acceptate.

crisila, nu mai asculta la heptodromadarii ashtia care ie invidioshi pe viatza ta palpitanta, shi sa shtii ca eshti mult mai sinpatica aci pe jurnale decat pe literaturi.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Joi Mai 06, 2004 9:39 am

nici eu, ca unii din antescriitorii mei, nu citesc jurnalul crisilei, fiintza dovedindu-si "inteligenta" si "sensibilitatea" pe "Literatura", nu intru in amanunte.

1. citind reply-ul persoanei posesoare de cap pe umeri, am un deja vu al posturilor frustrate al multor useri care au inceput sa se scuze, acuzand multimea de prostie in detrimentul propriilor impotente. deci, nimic nou.

2. ma intreb ce ar zice barbatii unor persoane care isi pun viata publica pe un tapet care ar putea fi manjit. creca ar zice "brava fata tatii, fa-ma de cacat"
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde fahrenheit » Joi Mai 06, 2004 10:33 am

Chrysilla draga, trebuie sa recunosc ca jurnalul tau este demn de elita natiei romane. Rar mi-a fost dat sa citesc atatea prostii si vulgaritati adunate la un loc. Persevereaza!
fahrenheit
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Joi Mai 06, 2004 12:21 pm

Ba daca iti folosesti capul ala si pentru altceva decat ca suport pentru nasul pe care il forezi cu atata placere, ti-ai da seama de legatura: lesbienele nu suporta barbatii, iar mizantropii nu mai suporta pe nimeni in preajma lor.

Citat:
Originally Posted by Necko
Eu chiar nu va inteleg !

Si, da. am citit ultima pagina din jurnalul Chrysillei. Si tot asa spun: nu va inteleg. Nici pe tine, Chrysilla.

Ce nu intelegi?

Si, nocturno, cand am zis ca " am ascultat o manea care ii placea lui" , poate ca ar fi trebuit sa spun "am auzit", pentru ca eram la internet-cafe si nu eu hotaram ce melodii sa fie.... asa ca n-am ascultat-o intentionat, deci nu ma contrazic.
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Joi Mai 06, 2004 12:25 pm

Necko scrie:Eu chiar nu va inteleg ! :(

Si, da. am citit ultima pagina din jurnalul Chrysillei. Si tot asa spun: nu va inteleg. Nici pe tine, Chrysilla. :(

#-o Ce nu intelegi?

Si, nocturno, cand am zis ca " am ascultat o manea care ii placea lui" , poate ca ar fi trebuit sa spun "am auzit", pentru ca eram la internet-cafe si nu eu hotaram ce melodii sa fie.... asa ca n-am ascultat-o intentionat, deci nu ma contrazic.
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Mai 06, 2004 12:25 pm

Chrysilla... intelege si tu ca nimeni nu are ceva personal cu tine dar,... cum reusesti sa spui in jurnal despre tine ca esti cea-mai-cea femeie din teritoriu :D, si apoi ca iti minti prietenul ca esti insarcinata ca sa-l tii langa tine? O femeie adevarata, cum zici ca esti :D, n-ar trebui sa aiba nevoie sa minta ca sa-si pastreze prietenul. Nu crezi? Eu una... cred ca tu ai o problema.

Si daca mai postezi consecutiv... vei mai avea o problema :D.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde baixinho© » Joi Mai 06, 2004 12:29 pm

Chrysilla scrie:Ce nu intelegi?

probabil nu intelege ca este unii care nu stie sa foloseasca butonul edit si scrie doo posturi unu dupa altu si consecutiv la interval depatru minute.

domnu necko, misto jurnalul. pe cuvantu meu ca ma incanta. din cele pe care le-am citit, este cel mai reusit. ezemple, anta data.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Chrysilla » Joi Mai 06, 2004 12:34 pm

Shaki, n-am zis ca-s "cea-mai-cea" .doar ca-s mai buna decat "cealalta". Si nu e opinie personala. Cat despre motivele pt care i-am zis ca-s insarcinata, nu trebuie sa dau explicatii. Si nici n-am nevoie "sa-l tin langa mine", cred ca am spus destul de clar ca atunci cand vine in tara o sa-i dau papucii.
Chrysilla
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Mai 06, 2004 12:55 pm

doar ca-s mai buna decat "cealalta". Si nu e opinie personala.

dovezi, dovezi :D
gaga

Mesajde nocturna » Joi Mai 06, 2004 1:02 pm

no, da' n-ar fi mai teresant ca shi "cealalta" sa vie pe forum in scopul de a incodeia shi ea un jurnal virtual? ca sa aflam shi versiunea ei la povestea vietzii. shi daca astea nu-s suficiente, atuncea ashteptam reactzia zidarului manelist. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde paiacec » Joi Mai 06, 2004 1:14 pm

Chrysilla scrie: cred ca am spus destul de clar ca atunci cand vine in tara o sa-i dau papucii.

Da trimitei dreaq prin Skypack shi ai scapat de-o grija:D La ce bun sa mai ashteptzi atat?Timoul trece!Pun pariu ca papucii aia nu 'or sa mai fie la moda atunci cand o sa vina in tzara!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Joi Mai 06, 2004 1:15 pm

mah nu fi rea, "in constructzii" nu inseamna musai ca zideshte ... pua sa fie pe partea de instalatzii, aia care monteaza nejte vase unde uamenii fac unele chestii in ele in locatziile de le zice closete.
gaga

Mesajde baixinho© » Joi Mai 06, 2004 3:12 pm

paiacec scrie:Pun pariu ca papucii aia nu 'or sa mai fie la moda atunci cand o sa vina in tzara!:D

nu-i bai c-o sa-i dea sandale cu bretele si cozoroc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Joi Mai 06, 2004 3:39 pm

Saraca fata.Mie unu incepe casami fie mila de ea.vine fata shi iji pune sufletu pe tava(bine ca mai romantzeaza ea un pic:D)in fatza nuastra,shi noi in loc ca sa apreciem cum se cuvine,ii zicem vorbe urate:j

pese: mie imi place discutziile alea de pe mirc sau iahu mesanger sau ce uo fi.Ie asha..interactive:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 06, 2004 5:42 pm

Regret ca va stric distractia dar eu zic ca e suficient. Fata a inteles care e problema asha ca haideti sa-i dam o a doua sansa....nu?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Mai 06, 2004 6:43 pm

In sfirsit, love2, de cind trebuia sa intervii!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 06, 2004 10:57 pm

Wild Rose iar a copiat din cartea de engleza de a VI a filologie...si ne pune noua aici pe forum. :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 06, 2004 11:20 pm

Las-o domne'! Important e sa creada in ce a scris acolo :N
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Mai 06, 2004 11:34 pm

De crezut mai merge da uare intelege?:j
MiG29

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 06, 2004 11:42 pm

Intelege bre ca e pe jumatate englezoaica, daca nu 3/4 :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Mai 06, 2004 11:45 pm

Ai dracu iengleji astia:D
MiG29

Mesajde eyewitness » Vin Mai 07, 2004 3:24 pm

bah alex, tu cand dracu mai scrii in jurnalu tau ca ie deja 3 saptamani de cand ai scris ultima uara. s-a pus prafu de doo dejte. ia , hai gata cu trandaveala, treci la treaba sa ne mai radem si noi.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 07, 2004 4:07 pm

darkshines...aceiasi observatie la ca Wild Rose. de departe ele doua au cele mai slabe jurnale. (bineinteles...in opinia mea)

cele mai bune le consider : Nicholas_Alex, Eufrosin Poteca, monk , Necko (primele doua pt. ca ma fac sa rad cu lacrimi, al treilea pentru ca e cel mai simplu si mai usor de inteles...iar mie nu imi plac lucrurile complicate, iar ultimul pentru ca e scris cu mult har)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 07, 2004 5:50 pm

Chrysillo, pentru ultimul tau post, ai papat frumushel un avertisment! ;)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 07, 2004 7:29 pm

ba, moshule, stiu ca iti plac chestiile simple, care nu te solicita prea mult, dar totusi, aveam niscaiva pretentii. de ce mi-ar placea mie jurnalul lui monk? i-am zis si lui...e suficient sa citesc o singura intrare si le pot spune pe de rost pe restul... pentru ca, vorba lui, el traieste clipa, ce pula lui, a chiulit, a avut logica, a dormit, ce pula lui, a baut, ce pula lui, aceiasi sclavi, iar dimineata a facut un dus, ce pula lui. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 07, 2004 11:49 pm

imi place monk...pentru ca spre deosebire de altii ....nu o da in filozofii ieftine si in vise aiurea. un jurnal simplu si la obiect. nu doreste sa para ceea ce nu e. asa ca...toata stima pentru Cesar.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale