Ce filme ati mai vazut ?
Asa, de Bend It Like Beckham nu pot sa zic decat ca e inca o prostie de film, nu intra nici la comedie.
Am vazut aseara intr-un final Matrix revolutions, ultimu`.Mai slab ca 2 si evident mai slab ca primul.
Mai bine se opreau la primu`, in ritmu asta ajungem si la Matrix 3000, care va fi un fel de Emanuelle cu roboti probabil.
De dezamagit eram dezamagit cand s-au apucat de continuari.
Am vazut aseara intr-un final Matrix revolutions, ultimu`.Mai slab ca 2 si evident mai slab ca primul.
Mai bine se opreau la primu`, in ritmu asta ajungem si la Matrix 3000, care va fi un fel de Emanuelle cu roboti probabil.
De dezamagit eram dezamagit cand s-au apucat de continuari.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
Godfellas - cu Al Pacino si Robert de Niro, dar culmea, nu ei sunt in rolurile principale. Super film, mi-a placut....e cu gangsteri (nu va spun mai mult)!
The usual suspects - E un film surprinzator si are de asemenea un final la care nu te astepti (asta e frumos, nu toate bune si frumoase ca atunci este foarte clar ce se va intampla...)! Vi-l recomand!
The usual suspects - E un film surprinzator si are de asemenea un final la care nu te astepti (asta e frumos, nu toate bune si frumoase ca atunci este foarte clar ce se va intampla...)! Vi-l recomand!
-
ElMundo - Junior Member
Ultimul film pe care l-am vazut a fost Ghotika.
Mi-a parut rau totusi ca nu m-am dus la Cinema sa-l vad, mereu am evitat acest film, probabil pt ca o are ca protagonista pe Penelope Cruz si al meu barbat nu prea o agreeaza pe aceasta tipa, anyway e super tareeeee filmul, destul de scary grrrr....
Ideea este asemanatoare cu cea din "The ring".dar mult mai misto realizat Ghotika..se merita vazut*p
Mi-a parut rau totusi ca nu m-am dus la Cinema sa-l vad, mereu am evitat acest film, probabil pt ca o are ca protagonista pe Penelope Cruz si al meu barbat nu prea o agreeaza pe aceasta tipa, anyway e super tareeeee filmul, destul de scary grrrr....
Ideea este asemanatoare cu cea din "The ring".dar mult mai misto realizat Ghotika..se merita vazut*p
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
azi mi-am mai inchiriat cateva filme misto ... de remarcat au fost
Dark Waters cu Lorenzo Lamas si Simmone Jade MacKinnon amandoi jucand rolul unor biologi care au fost desemnati sa ajute niste soldati care au fost impiedicati sa-si indeplineasca una dintre misiuni in Golful Mexic deoarece tot mai multi militari erau mancati de rechini... nu va mai zic mai multe va las sa vedeti si voi...
Scorched cu Alicia Silverstone si inca alti necunoscuti... filmul a fost fainutz.... nota 7/10 in care toti incearca sa jefuiasca banca unde erau angajati..
Dark Waters cu Lorenzo Lamas si Simmone Jade MacKinnon amandoi jucand rolul unor biologi care au fost desemnati sa ajute niste soldati care au fost impiedicati sa-si indeplineasca una dintre misiuni in Golful Mexic deoarece tot mai multi militari erau mancati de rechini... nu va mai zic mai multe va las sa vedeti si voi...
Scorched cu Alicia Silverstone si inca alti necunoscuti... filmul a fost fainutz.... nota 7/10 in care toti incearca sa jefuiasca banca unde erau angajati..
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
elmundo si creazy babe, se poate sa incercati sa scrieti numele filmelor corect?
torque - bun de vazut o data, da najpa per total
the man who knew too little - very funny
m.a.s.h. - sezoanele 3,4,5 - desi glumele erau la fel de misto, se vedea ca incepusera sa oboseasca
torque - bun de vazut o data, da najpa per total
the man who knew too little - very funny
m.a.s.h. - sezoanele 3,4,5 - desi glumele erau la fel de misto, se vedea ca incepusera sa oboseasca
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
eu corect le-am scris.. daca vrei poti afla mai multe despre aceste filme pe http://www.blockbuster.com asta este site-ul oficial a magazinului de unde le-am si inchiriat.... sunt de prin 2003 ambele....
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Am vazut Van Helsing acu vreo saptamana si mi-a placut extrem de mult. Actiune non-stop, efecte speciale de nota 10. Cred ca de la Gladiator nu mi-a mai placut un film de actiune asa mult.
9/10
9/10
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Asa-i, sa scriem macar titlurile corect, ce sa mai vb de pareri:)
GoodFellas (1990) este titlul, nici urma de al pacino cum a remarcat si altcineva.
Ray Liotta, Robert DeNiro, Joe Pesci. Regizor Martin Scorsese.
A luat 6 oscaruri, printre care si cel mai bun film. Un film de referinta al genului (mafia..)
"What do you mean, I'm funny?...You mean the way I talk?...What's funny about it?...What the fuck is so funny about me? Tell me?..."
ps pentru citatul exact am tras un gugal.
GoodFellas (1990) este titlul, nici urma de al pacino cum a remarcat si altcineva.
Ray Liotta, Robert DeNiro, Joe Pesci. Regizor Martin Scorsese.
A luat 6 oscaruri, printre care si cel mai bun film. Un film de referinta al genului (mafia..)
"What do you mean, I'm funny?...You mean the way I talk?...What's funny about it?...What the fuck is so funny about me? Tell me?..."
ps pentru citatul exact am tras un gugal.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
Ieri am vazut Mindhunters.
Mi-a placut mult, intrucat exact la sfarsit s-a descoperit totul si a putut fii inteles filmul. Initial mi se spusese ca nu as putea rezista la un asemenea film; cica ar fii horror, dar eu mai de graba as zice ca e thriller!
Mi-a placut mult, intrucat exact la sfarsit s-a descoperit totul si a putut fii inteles filmul. Initial mi se spusese ca nu as putea rezista la un asemenea film; cica ar fii horror, dar eu mai de graba as zice ca e thriller!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
Undercover Brother - comedie cu negri, bancuri cu albi. slabutz;
Red Dragon - inca o replica palida a Tacerii Mieilor. Totushi, Ed. Norton, Anthony Hopkins, Ralph Fienes(cre` c-asha se scrie) merita vazutzi!
Red Dragon - inca o replica palida a Tacerii Mieilor. Totushi, Ed. Norton, Anthony Hopkins, Ralph Fienes(cre` c-asha se scrie) merita vazutzi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Am vazut 21 Grams astazi... Mi-a placut (odata ce am inceput sa-l inteleg)... Si am vazut si Patimile lui Iisus acum cateva saptamani...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Am vazut bun venit in jungla(o comedie dragutza cu the rock,mi-a placut faza cu maimuta), duplex(cu ben stiller si drew barrymore...tot o comedie
)si scooby doo2(nu era cine stie ce, dar,deh, cand n-are omu ce sa faca....)cam atat 4 now...sper sa vad 21 grams...

- kahlan
- Junior Member
Identity -2003 - Revazut aseara in liniste pe video, derulat inainte si inapoi ca tare incet vorbeau:) John Cusack, Ray Liotta,John C. McGinley-acesta din urma intr-un rol secundar, total diferit de rolul de mistocar cu care m-a obisnuit. Film bunicel, putea sa fie si mai bun, pentru fanii cusack acesta nu va dezamagi, el jucand caracterul sau clasic.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
Van Helsing -
mi-a placut, nu e cine stie ce per total(destul de slabutza povestea si actoria), dar e distractiv, isi atinge scopul bine 7/10
Love don't cost a thing
- destul de tipic teenage movie cu negrii, dar cu subiect haios si numai pt Christina Milian merita vazut
, un film de duminca seara cu prietena 8/10
Taking Lives
- slab, actiunea chiar se petrece la Montreal si Quebec City, dar filmul m-a dezamagit, mai ales povestea, noroc cu Angelina Jolie care intr-o scena ramane golutza, merita vazut pt asta 5/10 (avea 3/10 daca nu era angelian jolie in film)
Phase IV
- film care n-a trecut pe la cinema, direct pe DVD si dupa primele 10 minute am inteles de ce: Low budget - actori slabi, poveste = 0, stil de filmare=0, acord 3/10 doar pt ca era un Muscle car frumos, singuru lucur bun din film
13 going on 30
- mda.....foarte usor de rezumat acest film: bullshit pt fete, un fel de comedie romantica tipica in care dupa primele scene stii exact cum se va desfasura filmul, asteptati pana iese pe DVD sau ceva ca altfel va pierdeti banii de pomana
mi-a placut, nu e cine stie ce per total(destul de slabutza povestea si actoria), dar e distractiv, isi atinge scopul bine 7/10
Love don't cost a thing
- destul de tipic teenage movie cu negrii, dar cu subiect haios si numai pt Christina Milian merita vazut

Taking Lives
- slab, actiunea chiar se petrece la Montreal si Quebec City, dar filmul m-a dezamagit, mai ales povestea, noroc cu Angelina Jolie care intr-o scena ramane golutza, merita vazut pt asta 5/10 (avea 3/10 daca nu era angelian jolie in film)
Phase IV
- film care n-a trecut pe la cinema, direct pe DVD si dupa primele 10 minute am inteles de ce: Low budget - actori slabi, poveste = 0, stil de filmare=0, acord 3/10 doar pt ca era un Muscle car frumos, singuru lucur bun din film
13 going on 30
- mda.....foarte usor de rezumat acest film: bullshit pt fete, un fel de comedie romantica tipica in care dupa primele scene stii exact cum se va desfasura filmul, asteptati pana iese pe DVD sau ceva ca altfel va pierdeti banii de pomana
-
Dany_S - Junior Member
Shrek 2
Nu se poate cere mai mult de la un film de acest gen. Cel putin la fel de reusit ca primul m-a facut sa rad cu lacrimi timp de 90 de minute. Magarusul si motanul (Antonio Banderas) fac tot filmul - superb "desenati", extrem de expresivi si cu replici geniale.
10/10
10/10
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aruncati o privire si pe titlurile soundtrackului. Comentariile in detaliu pe subiectul de gen de pe muzica.
1. Accidentally in Love performed by Counting Crows - 3:08
2. Holding Out for a Hero performed by Frou Frou - 3:22
3. Changes performed by Butterfly Boucher / David Bowie - 3:22
4. As Lovers Go performed by Dashboard Confessional - 3:29
5. Funkytown performed by Lipps Incorporated / Inc. Lipps - 3:59
6. I'm on My Way performed by Rich Price - 3:21
7. I Need Some Sleep performed by Eels - 2:28
8. Ever Fallen in Love performed by Pete Yorn - 2:32
9. Little Drop of Poison performed by Tom Waits - 3:11
10. You're So True performed by Joseph Arthur - 3:55
11. People Ain't No Good performed by Cave, Nick & The Bad Seeds - 5:39
12. Fairy Godmother Song performed by Jennifer Saunders - 1:52
13. Livin' la Vida Loca performed by Eddie Murphy / Antonio Banderas - 3:29
14. Holding Out for a Hero [*] performed by Jennifer Saunders - 6:28
1. Accidentally in Love performed by Counting Crows - 3:08
2. Holding Out for a Hero performed by Frou Frou - 3:22
3. Changes performed by Butterfly Boucher / David Bowie - 3:22
4. As Lovers Go performed by Dashboard Confessional - 3:29
5. Funkytown performed by Lipps Incorporated / Inc. Lipps - 3:59
6. I'm on My Way performed by Rich Price - 3:21
7. I Need Some Sleep performed by Eels - 2:28
8. Ever Fallen in Love performed by Pete Yorn - 2:32
9. Little Drop of Poison performed by Tom Waits - 3:11
10. You're So True performed by Joseph Arthur - 3:55
11. People Ain't No Good performed by Cave, Nick & The Bad Seeds - 5:39
12. Fairy Godmother Song performed by Jennifer Saunders - 1:52
13. Livin' la Vida Loca performed by Eddie Murphy / Antonio Banderas - 3:29
14. Holding Out for a Hero [*] performed by Jennifer Saunders - 6:28
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
The Chateau - 2004 wow, trebuie adaugat la topicul "filme proaste", asa ceva rar vezi, nu-i de mirare ca s-a dus direct pe dvd si n-a trecut pe la cinema, filmul execrabil din toate privintele 0/10
Pitch Black - din moment ce o sa apara filmu Chronicles of Riddick care pare bun, am zis sa vad filmul in care a aparut personajul Riddick prima data. Per total mi-a placut, in nici un caz vreo capodopera dar merge, o nava spatiala "cade" pe o planeta necunoscuta unde sunt 3 sori si nu e noapte niciodata, decat la eclipsa, in acelasi timp aici vietuiesc niste animalutze zburatoare care nu stau decat in intuneric si care, binenteles sunt carnivore
7/10
Agent Cody Banks - ce porcarie, nici macar ca si comedie n-a mers filmul asta, de fapt nici nu ma asteptam la cine stie ce de la Hilary Duff si pustiul din Malcolm in the Middle care parerea mea ca ar trebui sa se lase de actorie 3/10
50 1st dates 2004 - comedie romantica cu Adam Sandler, care surprinzator mi-a placut, chiar mi s-a parut cel mai reusit film al lui de pana acum, merita vazut,ma ales cu prietena la o duminca seara de film
8/10
Pitch Black - din moment ce o sa apara filmu Chronicles of Riddick care pare bun, am zis sa vad filmul in care a aparut personajul Riddick prima data. Per total mi-a placut, in nici un caz vreo capodopera dar merge, o nava spatiala "cade" pe o planeta necunoscuta unde sunt 3 sori si nu e noapte niciodata, decat la eclipsa, in acelasi timp aici vietuiesc niste animalutze zburatoare care nu stau decat in intuneric si care, binenteles sunt carnivore

Agent Cody Banks - ce porcarie, nici macar ca si comedie n-a mers filmul asta, de fapt nici nu ma asteptam la cine stie ce de la Hilary Duff si pustiul din Malcolm in the Middle care parerea mea ca ar trebui sa se lase de actorie 3/10
50 1st dates 2004 - comedie romantica cu Adam Sandler, care surprinzator mi-a placut, chiar mi s-a parut cel mai reusit film al lui de pana acum, merita vazut,ma ales cu prietena la o duminca seara de film

-
Dany_S - Junior Member
Am vazut si eu Shrek 2 sambata si mi-a placut la nebunie. Poveste misto, glume si mai bune decat in primul. In concluzie, un film de desene animate perfect.
10/10.
10/10.
Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131