Republica Moldova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Republica Moldova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde nomaduzzu » Mie Feb 27, 2002 12:42 pm

E groasa in Moldova!

Hai sa facem ceva, cine mai shtie cand Bono Vox transmitea live pe MTV din Kosovo, sau cand Bregovic dadea concerte gratis in pietze publice???

Poate face cineva un turneu prin Chishinau, eu zic ca merita!!!
nomaduzzu

Re: Republica Moldova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde Baluba » Mie Feb 27, 2002 12:52 pm

Initial trimis de nomaduzzu
E groasa in Moldova!

Hai sa facem ceva, cine mai shtie cand Bono Vox transmitea live pe MTV din Kosovo, sau cand Bregovic dadea concerte gratis in pietze publice???

Poate face cineva un turneu prin Chishinau, eu zic ca merita!!!

N-ar fi tocmai indicat sa te duci pe la Chisinau in perioada asta. Putem sa le trimitem fratilor nostri de peste Prut pe Andre, Animal X & Co. poate ne scapa de ei.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde bigmamou » Mie Feb 27, 2002 12:52 pm

poate aia de la emisiunea "iarta-ma".
bigmamou
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Mie Feb 27, 2002 12:55 pm

Eu ma refeream la MUZICA, nu la cei de care toti ne-am bucura sa scapam... ofcors... Un turneu pe platforma de camion eventual, adica sa fie totul in miscare... got my point???

e cineva care sa faca un "statement" serios al acestei propuneri shi sa contacteze case de discuri, etc etc etc (poate se afla d'ashtia kiar printre voi, ash da shi exemple...)???
nomaduzzu

Mesajde bigmamou » Mie Feb 27, 2002 12:56 pm

daca tot se coace de o lovilutzie, il trimitem pe Ilici.
putem sa-l intrebam si pe Roman daca mai are puloverul ala "misto":D
bigmamou
Junior Member

Mesajde Baluba » Mie Feb 27, 2002 12:58 pm

Chiar m-as mira sa se faca ceva in sensul asta.
Baluba
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Mie Feb 27, 2002 12:59 pm

dada, pulloverul de duminica in direct la tvr.... (kul)

dar acum, pe bune, credetzi ca se poate face ceva, freun boycott?

sau avem prea putzine d-alea mici shi rotunde...?
nomaduzzu

Re: Re: Republica Moldova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde Kryszti » Mie Feb 27, 2002 1:40 pm

Initial trimis de Baluba

N-ar fi tocmai indicat sa te duci pe la Chisinau in perioada asta. Putem sa le trimitem fratilor nostri de peste Prut pe Andre, Animal X & Co. poate ne scapa de ei.

Daca tot ne apucam de o treaba, hai sa-i punem si pe georgia si mai ales pe accent... Please?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Vixxen » Mie Feb 27, 2002 2:12 pm

Eu ma refeream la MUZICA, nu la cei de care toti ne-am bucura sa scapam... ofcors... Un turneu pe platforma de camion eventual, adica sa fie totul in miscare... got my point???

e cineva care sa faca un "statement" serios al acestei propuneri shi sa contacteze case de discuri, etc etc etc (poate se afla d'ashtia kiar printre voi, ash da shi exemple...)???

crezi ca le arde lor de muzica cu piticu sovietic in coasta? i wonder ce o sa iasa pana la urma din tot tambalaul asta.
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Taliban Moldovean...

Mesajde Aurolacul » Mie Feb 27, 2002 2:29 pm

Initial trimis de Vixxen

crezi ca le arde lor de muzica cu piticu sovietic in coasta? i wonder ce o sa iasa pana la urma din tot tambalaul asta.

Ar fii comic, daca fac Animal X concert, rebuie sa aiba cioc sau ii impusca. De 3 sud est nu mai zic, pe aia ii spanzura din cauza ca au "prea mult par" pe cap. Oricum, cine plateste banii de protectie in final? Casa de discuri? lol
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Mie Feb 27, 2002 2:36 pm

Ideea nu este de a da un concert "pur si simplu", ci sa FACI UN EVENIMENT!

In momentul in care dai nastere unui eveniment, acel eveniment exista (Baudrillard, etc, in general filosofie franceza...).

Nu se ophera nimeni?

Eu doar am aruncat matza moarta...
nomaduzzu

Re: Taliban Moldovean...

Mesajde Vixxen » Mie Feb 27, 2002 2:36 pm

Initial trimis de Aurolacul

Ar fii comic, daca fac Animal X concert, rebuie sa aiba cioc sau ii impusca. De 3 sud est nu mai zic, pe aia ii spanzura din cauza ca au "prea mult par" pe cap. Oricum, cine plateste banii de protectie in final? Casa de discuri? lol
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.

:D :D da, ar fi o kestie!
Vixxen
Junior Member

Re: Re: Taliban Moldovean...

Mesajde nomaduzzu » Mie Feb 27, 2002 2:37 pm

pai bagatzi!

macar o campanie de sustinere prin mail...
nomaduzzu

Mesajde Vixxen » Mie Feb 27, 2002 2:43 pm

In momentul in care dai nastere unui eveniment, acel eveniment exista (Baudrillard, etc, in general filosofie franceza...).

Nu se ophera nimeni?

pai n/au destule evenimente already?
nu zic ca e o idee proasta dar momentu nu e chiar potrivit
Vixxen
Junior Member

Merge armata romana...

Mesajde Aurolacul » Mie Feb 27, 2002 2:59 pm

Initial trimis de Vixxen

pai n/au destule evenimente already?
nu zic ca e o idee proasta dar momentu nu e chiar potrivit

Cred ca o sa avem o deplasare rapida a armatei romanesti in Moldova, si nu deplasare formatiei Bamby, Candy sau alte bazaconii.
Aurolacul
Junior Member

Re: Merge armata romana...

Mesajde Vixxen » Mie Feb 27, 2002 3:08 pm

Cred ca o sa avem o deplasare rapida a armatei romanesti in Moldova, si nu deplasare formatiei Bamby, Candy sau alte bazaconii.

o revulutie, soro? let's hope not!
Vixxen
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Mie Feb 27, 2002 3:55 pm

evenimente au, slava domnului (... din pacate ...), dar cum transmitea mtv-ul din sarajevo-ul bombardat, shi nu cu oricine, ci cu bono vox, taikutzilor...
nomaduzzu

Mesajde Baluba » Joi Feb 28, 2002 1:27 am

Nu se ophera nimeni?

Gandeste-te cum era la noi de revolutie. Avea cineva chef de concerte?

Mi-e cam frica de ce-o sa iasa in Moldova. Daca lucrurile continua asa in mod sigur se ajunge la razboi civil. Cert este ca Romania nu se poate implica prea mult in chestia deoarece sunt interese care ne depasesc ("Lumina vine intotdeauna de la rasarit") :(.

PS: Poate totusi o trimitem pe Georgia sa-i sperie pe rusi :)
Baluba
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 3:21 am

Pai in intens proces de rusificare, ii cam compatimesc si eu pe "fratii" nostri...
Concerte stiu ca nu sunt prea multe pe acolo, dar cand sunt (de exemplu in octombrie anul trecut) iese ceva extraordinar. Zdob si Zdub s-a facut formatie internationala cu 6 manageri in sase tari si sase limbi in care canta :).
bigmamou, foarte misto nick-ul!
Uite cateva linkuri: moldova.net forum de muzica
si http://www.yam.ro cel mai bun portal de pe la ei.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Joi Feb 28, 2002 11:24 am

ceea ce am crezut de la inceput s-a confirmat: da drumul unei idei shi se va alege praful de ea. imi pare rau ca nu au am avut reactzii reale.

declar post-ul nul shi neavenit

punctum
nomaduzzu

Mesajde Vixxen » Joi Feb 28, 2002 11:52 am

ceea ce am crezut de la inceput s-a confirmat: da drumul unei idei shi se va alege praful de ea. imi pare rau ca nu au am avut reactzii reale.

declar post-ul nul shi neavenit

punctum

hello, reality check? tu te/ai duce sa dai concerte pe acolo acum?nu te mai supara ca proverbialul pe sat
Vixxen
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Joi Feb 28, 2002 12:04 pm

Da, te asigur!

Pentru ca in momentul in care shtii sa faci o campanie media eshti automat sustzinut la nivel natzional, shi nashpa nu poate sa iasa. Vorba aia, te duci cu presa in spate...

Sa nu va miratzi daca vetzi vedea in doua-trei saptamani o kestie similara la Protv (fara mishto...)

Io am zis...

(mi-a placut kestia cu proverbialul...)
nomaduzzu

Mesajde Vixxen » Joi Feb 28, 2002 12:29 pm

Da, te asigur!

Pentru ca in momentul in care shtii sa faci o campanie media eshti automat sustzinut la nivel natzional, shi nashpa nu poate sa iasa. Vorba aia, te duci cu presa in spate...

Sa nu va miratzi daca vetzi vedea in doua-trei saptamani o kestie similara la Protv (fara mishto...)

Io am zis...

(mi-a placut kestia cu proverbialul...)

mai cum zici tu....eu raman la parerea mea ca momentul e prost ales...momentul, zic. nu ideea.
Vixxen
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Joi Feb 28, 2002 12:39 pm

man, tocmai ASTA-i momentul, intzelegi?

tu realizezi ce eveniment creezi shi cum focalizezi atentia acolo unde trebuie, in momentul propice?

ureaza-mi succes (lol)
nomaduzzu

Mesajde Vixxen » Joi Feb 28, 2002 1:16 pm

man, tocmai ASTA-i momentul, intzelegi?

tu realizezi ce eveniment creezi shi cum focalizezi atentia acolo unde trebuie, in momentul propice?

ureaza-mi succes (lol)

SUCCES!
(and i mean it, too)

ps: i'm curious, i really am
Vixxen
Junior Member

Mesajde Baluba » Sâm Mar 02, 2002 4:40 pm

Am gasit urmatoarea stire pe internet. Se pare ca n-o sa scapam niciodata de imperialismul rusesc. Suntem mult prea neinsemnati.

Presedintele Vladimir Putin i-a multumit lui Voronin pentru rusificarea Moldovei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a implicat direct in criza din Republica Moldova. Ieri, in cadrul intilnirii sefilor de state din CSI, care participa la summit-ul informat de la Almata, Putin i-a multumit omologului sau moldovean, Vladimir Voronin, pentru "solutionarea problemelor legate de limba rusa", ce le va permite vorbitorilor de rusa din Republica Moldova "sa foloseasca limba materna", relateaza agentia rusa Novosti. Voronin a afirmat ca etnicii vorbitori de limba rusa constituie 40 la suta din populatia Moldovei, iar limba rusa este cunoscuta de aproape toti locuitorii tarii. Cu ocazia acestei intrevederi, Putin i-a sugerat presedintelui moldovean "sa tina cont de parerea celor din opozitie". El a mentionat ca Rusia va sprijini Republica Moldova in rezolvarea problemelor sale economice. Intr-un mesaj adresat ieri transnistrenilor, cu ocazia implinirii la 2 martie a zece ani de la declansarea razboiului, Voronin sustine ca este absolut necesar ca limba rusa sa obtina statutul de limba oficiala in Republica Moldova. "Perspectiva acordarii limbii ruse a statutului de limba oficiala in Republica Moldova este absolut reala, chiar daca pentru aceasta va trebui convocat un referendum national".
Baluba
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 02, 2002 8:03 pm

Am mai spus-o intr-un post mai vechi nus' pe unde.
Rusificarea ( diluarea) din Republica Moldova este trista si ireversibila. Nu se mai poate face nimic in privinta asta.

PS: ar fi bun un subiect ca asta la forumul de politica .
"Against modern football."
Aliosha

Mata-n gat de rusi...

Mesajde Aurolacul » Dum Mar 03, 2002 12:50 am

Initial trimis de Aliosha
Am mai spus-o intr-un post mai vechi nus' pe unde.
Rusificarea ( diluarea) din Republica Moldova este trista si ireversibila. Nu se mai poate face nimic in privinta asta.

PS: ar fi bun un subiect ca asta la forumul de politica .

Sa mor eu! Putin e mare mafiot ala man! Nu stiu cine e mai mare, putin, BUsh sau Blair(de fapt asta e un carnat). Ar fii tragic ca Moldova sa devina din nou un stat satelit al Rusiei, si cel mai nasol e ca faza asta are implicatii interationale. sa speram ca totul va fii in regula.
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Re: Mata-n gat de rusi...

Mesajde Aliosha » Dum Mar 03, 2002 12:57 am

Originally posted by Aurolacul

Sa mor eu! Putin e mare mafiot ala man! Nu stiu cine e mai mare, putin, BUsh sau Blair(de fapt asta e un carnat). Ar fii tragic ca Moldova sa devina din nou un stat satelit al Rusiei, si cel mai nasol e ca faza asta are implicatii interationale. sa speram ca totul va fii in regula.
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud

Moldova nu a incetat sa fie un satelit al Rusiei nici anii trecuti.
Totul a functionat poate la un nivel mai putin evident.
Inca odata se vede faptul ca acolo unde pun rusii mana...
"Against modern football."
Aliosha

Re: Mata-n gat de rusi...

Mesajde Baluba » Dum Mar 03, 2002 9:45 am

Moldava a fost si va fi intotdeauna un satelit al Rusiei ... problema este alta : Romania sa nu devina si ea iar un satelit al Rusiei.
Baluba
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii