Dark_soul e prietena mea, da nu shtiu chiar si ce vitamine ia...)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
shaki, io sunt de la mama, pe mama natura n-o cunosc personal.
sody, da' or fi cu ciocolata sau dalea colorate artificial cu colorantzi sintetici shi eurizatzi?
APEL DE URGENTZA!
care poseda shi detzine un proiect bine lucrat in legatura cu dreptul vietzii comercial sa ma contacteze in vederea de un eventual ajutor. musai sa aiba shi ceva bibliografie.
AM INCHEIAT APELUL DE URGENTZA!
sody, da' or fi cu ciocolata sau dalea colorate artificial cu colorantzi sintetici shi eurizatzi?
APEL DE URGENTZA!
care poseda shi detzine un proiect bine lucrat in legatura cu dreptul vietzii comercial sa ma contacteze in vederea de un eventual ajutor. musai sa aiba shi ceva bibliografie.
-

nocturna - Mesaje: 8725
draga shaki, ala cu mama natura e doar unul, unicul si inegalabilul ca doar natura e in stare sa faca miracole. io de felul meu is om normal. adica sunt nitzel grasutz, da tot normal se cheama.
-

SOD - Mesaje: 6035
Credeam k sunteti niscaiva genii, d'aia inteligentzi, da acu ca-mi spui tu k esti un om normal, m-am linistit
.
Am fost plecata si am intalnit in autobuz un tip super-simpatic, care mi-a spus unde se afla o strada cu nume obscur unde trebuia s-ajung eu. Luni merg tot eu acolo
...
.
Am fost plecata si am intalnit in autobuz un tip super-simpatic, care mi-a spus unde se afla o strada cu nume obscur unde trebuia s-ajung eu. Luni merg tot eu acolo
...aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
shaki, ia o pausa.
deci io n-am asha probleme grave shi importante deci o sa ma repet:
APEL DE URGENTZA!
daca datzi cu proiectele dupa 20 mai nu va mai obositzi.
deci io n-am asha probleme grave shi importante deci o sa ma repet:
APEL DE URGENTZA!
daca datzi cu proiectele dupa 20 mai nu va mai obositzi.
-

uitasi un ou la cuada...lasa-le pe romana ca-i mai bine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Stiu ca suna a disperare, dar ma poti ajuta sa gasesc "online" sau "offline" o femeie, cu care sa pot intretine relatii sexuale? Nu vorbesc de prostituate aici, ci de femei normale, care cauta sa-si indeplineasca poftele animalice...
-

Nicholas_Alex - Junior Member
shaki, in ciuda aparentzelor, alex nu ie pervers shi nici violator in serie, spre deosebire de migu'. daca te intereseaza mai multe detalii vezi ca-i gaseshti profilul pe toate saiturile de matrimoniale. 

-

Looool Nicholas!
Mi-ai amintit de un fost coleg de facultate, discutam cu el la telefon despre faptul ca m-am angajat, si el ma intreaba: "Auzi, te rog sa ma ai in vedere daca..." - ma gandeam, daca mai e vreun loc de munca liber si pentru el, dar baiatul continua "daca cunosti vreo fata de varsta apropiata cu a mea, si car sa fie singura..." Looool, ce disperat!
edit: vai dark, ce facusi cu geografia? m-ai dezamagit!
Mi-ai amintit de un fost coleg de facultate, discutam cu el la telefon despre faptul ca m-am angajat, si el ma intreaba: "Auzi, te rog sa ma ai in vedere daca..." - ma gandeam, daca mai e vreun loc de munca liber si pentru el, dar baiatul continua "daca cunosti vreo fata de varsta apropiata cu a mea, si car sa fie singura..." Looool, ce disperat!
edit: vai dark, ce facusi cu geografia? m-ai dezamagit!
aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
nocturna scrie: alex nu ie pervers shi nici violator in serie, spre deosebire de migu'.
Vaz ca in sfarsit vatzi prins ca de fapt io duc uo viatza dubla.Ziua pe net shi seara viole(nte)z.A durat cam mult.Daca nu iera naunka sa va dea ea indiciu cre ca nu va dadeatzi seama:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
nici nu stii cat ma bucur. daca eram caine dadeam din coada.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member