Iesire la zbor
112 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Multumim mult pt poze.Sper ca a avut efect asupra pisorcosilor astia si vor veni si ei la zbor 

Call me MAV!
-
rthc.ro|mav - Junior Member
@EroarE: Se zice ca dupa ce zbori muuult timp, nu mai am emotii cand te desprinzi, fie si pentru doar cateva minute, de sol. Eu nu mai tin minte primul zbor (care s-a desfasurat cand aveam vreo 2 ani si ceva
), am zburat foooarte mult in ultimii ani, dar inca mai am emotii cand sunt acolo, "sus". E un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte, simti ca ai lumea la picioare... deci, daca nu ai incercat inca, eu zic ca ar fi bine sa mergi sa faci un zbor.
(de virusul asta nu mai scapi.
)
@Faxiu: ce intelegi tu prin faptul ca "ruleaza fin"? Toate planoarele ruleaza fin, atata vreme cat terenul e bun
si cat au amortizorul klumea.
@mav3rik: daca mai vrei poze, spune si incerc sa mai aduc. Deocamdata nu am avut timp sa le optimizez, dar sper sa le adun pe toate si sa le pun pe un site.
:kiss: all
P.S.: E o vreme atat de frumoasa, sunt niste cumuli pe cer... no comment, iar eu trebuie sa stau acasa.
Nu mai vine odata ziua de vineri? 

@Faxiu: ce intelegi tu prin faptul ca "ruleaza fin"? Toate planoarele ruleaza fin, atata vreme cat terenul e bun

@mav3rik: daca mai vrei poze, spune si incerc sa mai aduc. Deocamdata nu am avut timp sa le optimizez, dar sper sa le adun pe toate si sa le pun pe un site.
P.S.: E o vreme atat de frumoasa, sunt niste cumuli pe cer... no comment, iar eu trebuie sa stau acasa.

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Acum doua zile a fost super cald in Bucuresti. Bubuia termica. Erau frunze in aer pana pe la 50 de m. Tin minte, cand zburam in termica "gaseam" frunze pribege pe la vreo 600 de m. Chiar si o punga ajunsese pana acolo
ce intelegi tu prin faptul ca "ruleaza fin"?
Lol...pai nici nu prea ruleaza planorul. E un fel de Mig, la mosor decoleaza in fortzaj
undeva la peste 20 de m pe secunda ascendentza (asta cu flapsul pe 2 si vant puternic) si ruleaza cam 40-50 de m deci super putin.
Hai ca va las! Vant sub aripi !
p.s: Fractured? pe ce traseu faci distantza?

ce intelegi tu prin faptul ca "ruleaza fin"?
Lol...pai nici nu prea ruleaza planorul. E un fel de Mig, la mosor decoleaza in fortzaj

Hai ca va las! Vant sub aripi !
p.s: Fractured? pe ce traseu faci distantza?
-
Love2Fly - Junior Member
nu ma zanzo, n-ai inteles. se ruleaza fin doar max 40-50 metri si nu in zbor...deci asta inseamna a rula fin pana la urma... Si o sa incerc si eu sa pun flapsul pe 2 cand vine vantu....sry @fly=eri dar nu m-am putut abtine....
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
Fr@ctured scrie:@mav3rik: daca mai vrei poze, spune si incerc sa mai aduc. Deocamdata nu am avut timp sa le optimizez, dar sper sa le adun pe toate si sa le pun pe un site.
Meric mult [email]fr@ctured..mi[/email]-ar placea mult sa mai vorbim (mai ales partea cu pilotajul) dar hai sa o facem pe mail, nu aici, ca imi sar astia-n cap ]http://ram.rdsnet.ro/forum/index.php?act=SF&f=81[/url] si acolo putem discuta in voie ;-)
Call me MAV!
-
Daca ai mai multe poze ai putea sa le uploadezi la galerie pe http://www.proarena.com sau pe http://www.fanclub.ro sa le vedem toti. Sunt sigur ca un administrator poate sa iti creeze o subcategorie daca ai nevoie.Fr@ctured scrie:@mav3rik: daca mai vrei poze, spune si incerc sa mai aduc. Deocamdata nu am avut timp sa le optimizez, dar sper sa le adun pe toate si sa le pun pe un site.
-
kshu - Mesaje: 631
@mav3rik: nu ma pasioneaza simulatoarele deloc, dar putem vorbi despre pilotaj cat vrei... ma rog, voi sustine o conversatie cu toate cunostintele mele despre acest domeniu, iti viu spune cam ce stiu... si deocamdata nu stiu foooarte multe, mai am de mancat. Anul asta sper sa fac si eu C-ul de Ag.
@Love2Fly: anul trecut am facut un traseu de 308 km, ce-i drept, in dubla cu Catalin Porumbu (scuzati cacofonia
), dar mi-a prins bine. (Deva-Lipova-Pancota-Vf.Mare-Orastie-Hunedoara-Deva). Astazi a facut tot Catalin cu Discus-ul un traseu de 550 km.
Si ieri, daca imi aduc bine aminte, a stat vreo 2 ore si a facut 360.
So, ca sa iti raspund la intrebare, cel mai sigur traseu ar fi unul de 50 km, Deva-Lancram (sau Alba Iulia).
Cand voi mai avea timp, va voi aduce si restul pozelor, sunt foarte multe, am si de anul trecut cateva cd-uri chiar klumea.
Daca vreti sa discutam pe ym, id-ul meu este justfly86.

@Love2Fly: anul trecut am facut un traseu de 308 km, ce-i drept, in dubla cu Catalin Porumbu (scuzati cacofonia

Cand voi mai avea timp, va voi aduce si restul pozelor, sunt foarte multe, am si de anul trecut cateva cd-uri chiar klumea.

Daca vreti sa discutam pe ym, id-ul meu este justfly86.

- F|y!
- Junior Member
VESTI BUNE PT NATIUNE!!
Cred ca se va stabili iesirea la zbor pt ultimul weekend din luna asta (mai)
DECI SI PRIN URMARE...care e doritor de senzatii tari sa-mi spuna sigur daca merge :silly:
Cred ca se va stabili iesirea la zbor pt ultimul weekend din luna asta (mai)
DECI SI PRIN URMARE...care e doritor de senzatii tari sa-mi spuna sigur daca merge :silly:
Call me MAV!
-
mav3rick, al cui e, mai exact, motoplanorul? Si cam cat costa ora? Si la noi este o Wilga particulara, dar nu mai stiu cat era ora... si as vrea sa fac o comparatie. Tipul de la noi a dat 50000$ pt o PZL-104, adusa din Ungaria.
La noi ploua...
Am primit si eu licenta medicala, azi am facut vria... si sper ca maine sau saptamana viitoare sa ies la simpla la avion.
:kiss: all si zbor placut!
La noi ploua...

:kiss: all si zbor placut!
- F|y!
- Junior Member
Intalnirea o sa fie duminica asta
.Zborul o sa aiba loc pe aerodromul Clinceni.Acolo se ajunge cu un autobuz care trece prin fata scarii mele (Prelungirea Ghencea) sau cu masina.O sa vorbesc cu Lucian pt a stabili detaliile finale si va comunic eu ce si cum

Call me MAV!
-
Take pics u brave men ! ... upload on http://www.proarena.com <- be famous
. Stop flying, Start Owning
.

-
kshu - Mesaje: 631
kshu scrie:Take pics u brave men ! ... upload on http://www.proarena.com <- be famous. Stop flying, Start Owning
.
chestia cu "stop flying" nu cred ii ajuta sa ia poze :j :j :j
- Spawn
kshu scrie:Take pics u brave men !
Fii sigur ca o sa le fac si o sa le si uploadez (vreau si eu mouseul ce dreak

Da pe voi chiar nu va pasioneaza deloc?Macar un gratar si o bere? :-S
Call me MAV!
-
in principiu ma intereseaza pe mine juma de ora de zbor, dar chiar sa fie jumate de ora
maverick se pare ca stam destul de aproape, eu stau pe undeva pe langa billa
maverick se pare ca stam destul de aproape, eu stau pe undeva pe langa billa
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
DECI...noutati de ultima ora pt cine mai vrea: Duminica la ora 9-10 trebuie sa fim pe aerodromul Clinceni unde ne vom intalni cu Lucian ( tipul de legatura).Se ajunge cu autobuzul 412 (parca) care se ia de la Ghencea...oricum cred ca mai bine ar fi sa ne intalnim si dupa aia sa mergem toti.Daca sunt persoane cu masini...ne combinam la bani de benzina si mergem (nu stiu la ce distanta e Aerodromul fata de Buc)
Pot sa vina si gura-casca daca vor si daca vreti sa iasa cu scantei se pot cumpara din timp baxuri de bere (am vorbit si nu e nici o problema)
Deci astept sa postati ai ci toti cei care vreti sa mergeti
Pot sa vina si gura-casca daca vor si daca vreti sa iasa cu scantei se pot cumpara din timp baxuri de bere (am vorbit si nu e nici o problema)
Deci astept sa postati ai ci toti cei care vreti sa mergeti
Call me MAV!
-
Zbor
mav3rick, tot nu mi-ai spus al cui e motoplanorul... :-"
In continuare, cateva poze de saptamana trecuta! ;D
P.S.: Sorry, dar se pare ca nu pot atasa si celelalte poze acum, imi da o eroare serverul... nush' de ce.
In continuare, cateva poze de saptamana trecuta! ;D
P.S.: Sorry, dar se pare ca nu pot atasa si celelalte poze acum, imi da o eroare serverul... nush' de ce.

- Fişiere ataşate
-
- Picture 120.jpg (897.77 KiB) Vizualizat de 4050 ori
- F|y!
- Junior Member
DIn pacate duminica aceasta nu s-a putut zbura din cauza conditiilor meteo nefavorabile( nori,pista uda)..asa ca, spre bucuria voastra
, a ramas pe o data viitoare
Am reusit sa vad motoplanorul de la o dostanta de 50 m: e superb!!! (si, pt cei sceptici, foarte robust :o )
Proprietarul e Gigel Dumitrescu

Am reusit sa vad motoplanorul de la o dostanta de 50 m: e superb!!! (si, pt cei sceptici, foarte robust :o )
Proprietarul e Gigel Dumitrescu

Call me MAV!
-
Noi am zburat sambata, dar doar in remorcaj de avion (doua zboruri de caciula
).
Vineri au aterizat pe aerodromul nostru 11 avioane din Ungaria.
(5 Falke, 1 Piper Tomahawk, 1 Cessna 172, 1 Dimona, 1 Sinus... si nu mai stiu
). Sper sa revin cat de curand cu poze, si... sper sa ma pot tine de cuvant si sa va aduc mai multe poze din sezonul trecut de zbor. Sambata au mai aterizat la Deva si 3 IAR-46... Asa sfarsit de saptamana nu am mai avut de mult timp, in ciuda vremii nefavorabile. (ieri nu am mai zburat, a plouat marunt, iar plafonul a fost jooos.
).
P.S.: La vara vreau sa vin si eu sa zbor la Clinceni. Ma primiti?

Vineri au aterizat pe aerodromul nostru 11 avioane din Ungaria.

P.S.: La vara vreau sa vin si eu sa zbor la Clinceni. Ma primiti?

- F|y!
- Junior Member
112 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4