esti de kk
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
esti de kk
intru mai demult pe serv...joaca st cu inca unu...min 14 si ceva ..st map res...se joaca iar.....se termina meciu...intru...in joc...st imi da kick....inca cateva faze...azi intru iar...sa spectez ca nu ma interesa za joc....st cu unu juca..se termina meicu...ala pune parola....pai mai dute-n sloboz de nesimtit gogosarule..daca ai tu rcon trebuie sa suferi....poti sa zici ca vrei sa joci numai tu cu ala si gata.....sau nici sa spectez nu mai am voie ca e serveru lu tactu?
-
Fuma - Junior Member
sunt de kkt fazele astea ....mi s-au intamplat si mie, nu stiu cine se ascundea sub nickul ala din semne de punctuatie... dar s-a intamplat..si e destul de trist... adca mi-ar spune doi jucatori (doi jucatori buni, nu noobi) "ba oroare, ne lasi si pe noi sa mai facem unu ?" i-as lasa, teoretic, depinde de mai multi factori... dar ideea e macar sa se incerce cu vorba si dupa aia daca vrei sa arati ca pana la urma TU esti seful pe server ii dai kick si gata... dar e mitocanesc gestul. 

@^%@!#@#)&$+_+*_*^%$
-
EroarE - Mesaje: 387
da mi sa intamplat si mei si imi venea sa sparg calculatoru sau sa-l sparg pe ala cu rconu (sincer nu stiu daca era st sau altcineva) si daca aveti rcon folositil in scopuri nobile nu ca bulangii sa vi sa blocheze compu cand mai dati ca disperatii kick sau ban ca vreti sa jucati ;B si daca asta e modul vostru de glume cu tenta nostima sa le faceti pe serverele voastre din retea nu pe ditamai serveru public pe care joaca lume din toata romania sau chiar si de afara.
If u wana dance?
Dance by my beat
Dance by my beat
-
Hawkeye - Junior Member
ba sincer sa fiu nu intentzionam sa joc, de fapt chiar eram spect ... nu doar io mi'am luat kick ci si ala cu care juca pana in mom sa intre bazukar ala, cred ca putea rezolva mult mai elegant intentia lui de'a juca cu baz .. cu vb buna de ex, daca eram nesimtzit si nu vroiam sa'i las sa joace, ceea ce nu era cazu, puteau bine sa mearga pe alt server nu sa faca abuz de "putere" ... asa ca pm, la mumu incriminatului
Last edit: n'am zis St. daca in spatele nickului ryu era st atunci no comment, cu toate ca nu prea cred ca era el prin simplu motiv c'am avut un meci pe dm6 si zic io s'a chinuit sa ma bata.
Last edit: n'am zis St. daca in spatele nickului ryu era st atunci no comment, cu toate ca nu prea cred ca era el prin simplu motiv c'am avut un meci pe dm6 si zic io s'a chinuit sa ma bata.
... minte'ma in gura ma'tii ca te mint si io !
-
BraXis - Junior Member
BraXis scrie:mare labageala frate ... ryu imi da kick ca sa intre bazukar sa joace .. nesimtzire ... cineva abilitat sa ia masuri
Botule...Ryu=Rain...si din caite stiu eu nu prea sunt un vip..ca sa mi se dea admin...asa ca gindestete hexor=baz....are admin ca doar e un pic mai jmecher decit noi..si ti-a dat kick....asa ca nu te mai oftica si nu mai pune msg..pe forum pe aici ca tot nu o sa cistigi..padu ala...

- mask
- Junior Member
bai baiatule nu caut sa castig vreun premiu si nici nu ma oftic ca nu's atit de "jmecher" sa dau dovada de lamareala, simplu, m'a intrigat faptul c'am luat kick si io si cel care juca cu tine ca sa intre meseriashu de bazukar sa joace el.
adminii sa se autosesize, luatzi masurile care se impun, ar fi cazul ... si necazu :>
adminii sa se autosesize, luatzi masurile care se impun, ar fi cazul ... si necazu :>
-
BraXis - Junior Member
bai mask ,ryu sau care poola mea esti ,singura data cand am dat kick sau ban a fost atunci cand eram in conflict cu storm pt ca el incepea cu magarii dintrastea.Iar daca vreau sa joc cu un anumit player il/ii rog pe cel/cei care specteaza sa ne lase sa jucam ,iar daca nu vrea/vor, plecam pe alt server.Asa ca STFu si nu mai arunca cu supozitii false!!!
-
BaZUKeR - Junior Member
bai nene am baut io prea mult sau am fost prea subtil. ce nu intelegi prietene ? nu sint ryu nu mask nu rain , deci mesajul lu bazukar nu mi'e adresat -> nu ma cert cu nimeni, doar mi'am exprimat nemultzumirea la abuzul(zic io) care s'a facut pe server
-
BraXis - Junior Member
Ma... deci si io am jucat cu baz,da omu' intreba frumos-ne lasati sa jucam?Si nu s-a intamplat sa zica careva nu....(nu era zanza pe server
).
Acuma.... totusi,daca se voteaza map_restart e acelasi lucru,nu?(serveru o permite).
Pana la urma,nu vad problema,brax.Pa si pe alt server.

Acuma.... totusi,daca se voteaza map_restart e acelasi lucru,nu?(serveru o permite).
Pana la urma,nu vad problema,brax.Pa si pe alt server.
- scaRge
- Junior Member
Hai sa discutam subiectul cu rcon-ul ... sau aberatii matinale
E deranjant sa-ti iei kick sau ban, din cate imi aduc eu aminte de pe vremea cand luam kick de la zgb sau storm daca le jigneam cu ceva sentimentele de pro-gameri
, eu fiind un bot pe "bring it on", dar de atunci si pana acum s-au schimbat multe in ... binele comunitatii. Cei care nu jucau pe vremea aia si se plang aici ma fac sa zambesc la gandul cum ar fi reactionat atunci la faze de genul asta
. Atunci venea storm si zgb si pitbull, 2 dintre ei undercover soto, jucau (misto pt. noi ceilalti gura-casca pe server), dadeau map_restarturi pana al 3lea dintre ei se enerva si dadea un kick sau ceva si de aici va inchipuiti continuarea parodiei
... se termina cu }{ oricum
... pe naiba.
Acum oamenii nu pot sa nu injure, nu pot sa nu isi iasa din pepeni niciodata, nu pot sa nu dea kick/ban ocazional pentru ca daca nu exista motive se inventeaza ... asa e natura oamenilor si fiind doar un joc sa zicem ca in final nu fac altceva decat sa se descarce prin el. E corect? Nu si deranjeaza.
Ce am putea face sa nu mai existe probleme pt. toata lumea? ... sa restrictionam accesul la rcon? Pai cum vad eu problema cu accesul la rcon ... variante (aici vorbesc numai de serverele ridicate de proarena):
1. Serverele sunt facute de mine, root si shade deci dam rcon cui vrem noi.
2. Nu mai dam rcon la nimeni pe proarena si fanclub in plus pe dm normal ca tot clanul dm are rcon.
3. Am putea inventa o regula (ciudata?) dupa care sa dam rcon/ref lunar sau ceva de genu (suna aberant nu?
)
4. Sugerati voi in continuare.
Imi pare rau dar nu poate fi egalitate din start, in schimb se pot elimina din factorii de risc.
Chiar mi se pare ciudat ca exista discutia asta cand in fiecare saptamana 2,3 insi imi cer rcon. Cel mai corect momentan mi se pare varianta 2 deoarece jocul are toate optiunile setate pentru vot si deci cine cere rcon deja devine un factor de stres in plus pe server.
Dar cum sa aplici niste reguli stricte mereu? Pentru ca e doar un joc la urma urmei ce atata polemica ... si vine prietenul tau (sa-i zicem silviu, un anonim
) si-ti cere rcon pentru ca e prietenul tau nu? Ce faci in cazul asta? Te gandesti: prietenul meu, doar un joc, am incredere in el, ce atata caz ... si ii dai nu? Ma rog ... cei care au inteles ca Silviu da kick-uri pe sv au inteles prost, Silviu nu are rcon (si deci s-a suparat pe mine) dar are ref pe care nu stiu daca stie sa il foloseasca
.
Acum desi mi se pare ca am scris un post complet inutil dati-va si voi cu parerea, voi cei satui de kickuri/banuri si poate postul meu capata sens si el.

Acum oamenii nu pot sa nu injure, nu pot sa nu isi iasa din pepeni niciodata, nu pot sa nu dea kick/ban ocazional pentru ca daca nu exista motive se inventeaza ... asa e natura oamenilor si fiind doar un joc sa zicem ca in final nu fac altceva decat sa se descarce prin el. E corect? Nu si deranjeaza.
Ce am putea face sa nu mai existe probleme pt. toata lumea? ... sa restrictionam accesul la rcon? Pai cum vad eu problema cu accesul la rcon ... variante (aici vorbesc numai de serverele ridicate de proarena):
1. Serverele sunt facute de mine, root si shade deci dam rcon cui vrem noi.
2. Nu mai dam rcon la nimeni pe proarena si fanclub in plus pe dm normal ca tot clanul dm are rcon.
3. Am putea inventa o regula (ciudata?) dupa care sa dam rcon/ref lunar sau ceva de genu (suna aberant nu?

4. Sugerati voi in continuare.
Imi pare rau dar nu poate fi egalitate din start, in schimb se pot elimina din factorii de risc.
Chiar mi se pare ciudat ca exista discutia asta cand in fiecare saptamana 2,3 insi imi cer rcon. Cel mai corect momentan mi se pare varianta 2 deoarece jocul are toate optiunile setate pentru vot si deci cine cere rcon deja devine un factor de stres in plus pe server.
Dar cum sa aplici niste reguli stricte mereu? Pentru ca e doar un joc la urma urmei ce atata polemica ... si vine prietenul tau (sa-i zicem silviu, un anonim

Acum desi mi se pare ca am scris un post complet inutil dati-va si voi cu parerea, voi cei satui de kickuri/banuri si poate postul meu capata sens si el.
-
kshu - Mesaje: 631
Blue daca tie ti se pare rational si de bun simtz, ca in mijlocu unui duel in care esti, sa zicem concentrat, sa te trezesti cu un kick in scopu de'a face loc altuia, teoretic mai bun, sa joace in locul tau, atunci pm no comment
kshule, cu alte cuvinte tarania se mentzine in spiritu de solidaritate mediocra iar sesizarile noastre au fost in van, ba mai rau sintem si pasibili de kick/ban daca am deranjat pe cineva prin threadu asta, ca de "asa e natura oamenilor"
kshule, cu alte cuvinte tarania se mentzine in spiritu de solidaritate mediocra iar sesizarile noastre au fost in van, ba mai rau sintem si pasibili de kick/ban daca am deranjat pe cineva prin threadu asta, ca de "asa e natura oamenilor"
-
BraXis - Junior Member
e doar un joc, dar fapta in sine depaseste sfera jocului, e de prost gust si nu are nimic de a face cu bunul simt
, e vb de respect fata de ceilalti jucatori, faptul ca sunt prosti, foarte prosit, buni sau foarte buni, nu-i face pe unii dintre noi "zei" si pe celalti "pleava"
...si daca vine prietenul meu sa-i dau rcon, nu-i dau, e vorba de onoare, de o promisiune facuta celui a avut incerdere in mine si mi-a dat admin...asta e, e foarte simplu...dar e greu de invatat

...si daca vine prietenul meu sa-i dau rcon, nu-i dau, e vorba de onoare, de o promisiune facuta celui a avut incerdere in mine si mi-a dat admin...asta e, e foarte simplu...dar e greu de invatat
@^%@!#@#)&$+_+*_*^%$
-
EroarE - Mesaje: 387
"Serverele sunt facute de mine, root si shade deci dam rcon cui vrem noi."
m-i se pare corect sa dai admin cui vrei....este normal sa existe si cate un suferind ca si la cs..care da kick fara reason....am postat sa se ia masuri... mai mult sau mai putin...oricum nu ma interesa asa tare...chestia e sa nu se ajunga sa se rezolve chestiile astea cu bataia....cum se face in larga comunitate de "cantar"
m-i se pare corect sa dai admin cui vrei....este normal sa existe si cate un suferind ca si la cs..care da kick fara reason....am postat sa se ia masuri... mai mult sau mai putin...oricum nu ma interesa asa tare...chestia e sa nu se ajunga sa se rezolve chestiile astea cu bataia....cum se face in larga comunitate de "cantar"
-
Fuma - Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2