)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Hmmm...pe nocturna nu o duce capul sa si-l faca ea singura? Sau este doar lenesha? Comoda? Pina si ACM isi face singur piesele...*lol*
-

Nicholas_Alex - Junior Member
Am avut si eu odata o prietena. Da nu aia a lui monk. Era alta. Daca iti fac rost de nebuneala aia, vrei sa fi prietena mea? Macar asa, de ochii lumi, sa nu ma fac de rushine pe aici.
-

Pai si monk tot de fatzada are prietena. Mi-a aratat-o si mie. In rest ii stim cu totii orientarea sexuala. La petrecere la Decret...m-a mangaiat pe picior. :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
*lol* monk e un fel de "tom of finland"? *lol*
Nocturno, multumesc pentru incredere. Esti o scumpete! Promit ca nu o sa te fac de ris!
Hihihi..ce misto! Am prietena! Si o cheama NOCTURNA!!!! hihihihi..ce ma bucur!
Nocturno, multumesc pentru incredere. Esti o scumpete! Promit ca nu o sa te fac de ris!
Hihihi..ce misto! Am prietena! Si o cheama NOCTURNA!!!! hihihihi..ce ma bucur!
-

pai tu parca erai combinata cu cineva, inca de anu' trecut ! ai uitat ?
ps : mananc pateuri cu branza. deasupra au susan *p
ps : mananc pateuri cu branza. deasupra au susan *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Shaki, combina-te cu moshul, ca-i liber! Asa il faci si pe monk gelos! doomuste dintr-o lovitura! *loool*
Eu nu te pot ajuta, ca o am pe nocturna! Si nu sint tipul de om care fuge dupa doo...femei, nu muste! Cu toate ca stiu...ca ma vrei...
Eu nu te pot ajuta, ca o am pe nocturna! Si nu sint tipul de om care fuge dupa doo...femei, nu muste! Cu toate ca stiu...ca ma vrei...
-

Cred ca dezamagirea ta va fi amarnica, dar nu pe tine te vroiam... Oricum, nu vreau sa fiu intr-un harem alaturi de nighty...
Moshu, eu ziceam strict pe forum, ca stii ca Stef nu prea da pe-aici. Si te-am mai rugat sa nu mai vorbesti de mancare cand mi-e foame.
Moshu, eu ziceam strict pe forum, ca stii ca Stef nu prea da pe-aici. Si te-am mai rugat sa nu mai vorbesti de mancare cand mi-e foame.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Shaki, la forum ma refeream si eu. Se vede ca ti-e foame si iar esti obosita. N-ai dormit bine as'noapte ?
-

Nocturno,io iecsamenu la comercial l-am luat pe bune.Adica iera test grila.Shi am avut bulan.Referat n-am.Adica am avut da l-am predat.Shi nu mai am nici uo copie.Sorry.Da vorba aia de ce nu itzi faci singura?Ce acuma ca iejti vedeta crezi ca ai scapat de responsabilitatzi?:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
deci n-am, sh-anume chef. bah alex, ia pune mana shi fa referatu ala ca dupe ce am dat de poza ta de pe matrimonialele vietzii am sincere indoieli in ceea ce te priveshte, tu chiar ma faci de ras.
- Fişiere ataşate
-
- alex.jpg (14.22 KiB) Vizualizat de 2774 ori
-

nocturna - Mesaje: 8725
Mie nocturna mi-a amintit de chestii neplacute... La drept comercial am facut cu o jegoasa care mi-a dat mai putin decat meritam. A fost singurul examen din facultate la care m-am suparat si m-am luat de profa. Si acum tin minte 

aliatzi, right? 

-

*lol* Ce fata am in poza aia. Mda..cert este faptul ca nu sint fotogenic! :yD
PS. Odata i-am vazut chilotii profesoarei de economica! A fost misto..
PS. Odata i-am vazut chilotii profesoarei de economica! A fost misto..
-

ORIBILUL MOSH sau altcineva - de ce nu-mi mai apare in josul paginii "Sfatul batranilor"??? Mi s-a si luat moderarea de pe Shakira? Voi chiar vreti sa innebunesc
?
?aliatzi, right? 

-

Tot nu apare, nu pricep nimic, confuzia staruie in mintea mea, ajutor... SOD, te rog eu lasa glumele ca sunt mod pe Shakira (sau cel putin asa stiam) si nu-mi apare Sfatul Batranilor...
aliatzi, right? 

-

shi sfatul batranilor ie plin de discutzii cu, despre shi pentru shakira, cat shi despre moderarea acesteia. vez ca tzi s-a luat albastru' la spalat, da' n-ai pierdut nimic, ne sfatuim ca chiorii.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Shaki scrie:SOD, te rog eu lasa glumele ...
da sod lasa glumele ca te ia mama dracului ca aici e thread serios ,are uaminii probleme majore si le expun pe caterinci ca pe probleme administrative nu mai ie loc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Shaki scrie:Moshu, eu ziceam strict pe forum, ca stii ca Stef nu prea da pe-aici.
Asta e, daca-s ocupat...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Daca nu esti ocupat, zi-mi si mie ce se intampla? Ca n-am banat pe nimeni aiurea, n-am facut nimic gresit din cate stiu... E de toata caterinca daca deja nu mai sunt mod, nu stiu sa fi gresit cu ceva...
aliatzi, right? 

-

shaki iti zic io, rade adminii de tine ca te vad ca te oftici. vali?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220