Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2004
am observat ca de la o vreme nu mai mi se afiseaza avatarul, in schimb aparand un x de parca poza n-ar exista. am mai observat treaba asta si la alti useri (ex k-gula). ce se intampla?
- Fişiere ataşate
-
- exemplu.GIF (5.86 KiB) Vizualizat de 4898 ori
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Ok Nu Stiu Daca Aici E Locul Potrivit Dar De Ce Nu-mi Mai Apare In Josul Paginii Sfatul Batranilor, Eu Fiind Moderatoare Pe Shakira De Putin Timp? Ce S-a Intamplat? Nu Mai Sunt Moderatoare - Daca Da, Sa Mi Se Spuna Si Mie - Sau E O Problema Tehnica - Daca Da, Cum Se Rezolva? Thanx!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
eu am plecat d'acasa la orele 12:30. cand am revenit la orele 16 forumul nu mergea. am fost sa imi iau o shawerma, am baut o bere si m-am culcat nitel. asa ca nu stiu de ce nu vezi tu sfatul batranilor si nici cine te-a scos de la membri speciali. dar cand o sa aflu, voi actiona in consecintza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am si eu o mica problema.vreau sa-mi schimb email-ul si de fiecare data cand ii dau ma lasa sa astept 10 ani si nu incarca nimic, desi am tastat si parola si tot!odata am vazut ca terminase si cand m-am intors sa verific era tot adresa veche... (:| ce pot sa fac?
- kahlan
- Junior Member
onomih se raspindeste ca un virus...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11479
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11478
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11479
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11478
-
Nicholas_Alex - Junior Member
zoso scrie:da-mi un pm cu noua adresa de email si ti-l schimb eu, manual
10x mult de tot dar am reushit pana la urma...mai greu ce-i drept dar am scos-o la capat...primisem mai multe e-mailuri cu cod de reactivare si le-am luat la rand si pana la urma m-am reactivat.... ;n happens....sorry 4 the disturbance!
- kahlan
- Junior Member
ma uitam pe contorizarea actuala si am vazut ca am un avertisment. as dori, daca se poate, sa stiu de ce, de unde si cand ? ca parca intre timp am fost banat, drept pentru care avertu nu-si mai are rostul, nu? miraculosule ?
-
SOD - Mesaje: 6035
pai probabil ai fost banat direct, caz in care avertismentele raman.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
cauta singur si vezi de ce ai fost banat. ca d'aia se anuntza pe forum. nu e obligat nimeni sa stie by heart...de ce a fost userul SOD banat.
-
10 martie 2004 :
Rootzschke scrie:Ban direct 14 zile SOD pe intreg forumul pentru jigniri pe forumul kterinca & aberatii.
-
nu stiu ce post tzi s-a sters. eu nu ti-am sters nimic.
-
aici sunt de acord cu mig. si mie mi s-au sters posturi, ultimul de pe ala cu forumistii legendari si miraculoshi.
si doi la mana, miraculosule, banul il stiam. eu intreb de avertisment, sau nu te mai tzin dioptriile?
si doi la mana, miraculosule, banul il stiam. eu intreb de avertisment, sau nu te mai tzin dioptriile?
-
SOD - Mesaje: 6035
Deci aseara am puostat pe threadu ala cu Statusuri de YM in jurul uorelor 23.Cineva a binevuoit sa stearga acel mesaj.Mentiuonez ca de pe acelasi thread au mai disparut puosturi ale userilor Oribilul Mosh si inca vreo doi.Posturile cu pricina au fuost postate in aceasi perioada de timp,dar inantea postului meu.Aj dori uo iecsplicatzie.Multumesc
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
ce-ai mah ? vad ca sunt acolo posturile !
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=263867&postcount=52 (asta e al tau)
Ia sa iti dam un avertisment pt. bagare in seama.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=263867&postcount=52 (asta e al tau)
Ia sa iti dam un avertisment pt. bagare in seama.
-
Check out IP-ul userului Gorthaur si comparati-l cu IP-urile de pe care se loga Tanase.
Vad ca Tanase e banat, ce se intampla cu clona?
Vad ca Tanase e banat, ce se intampla cu clona?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Pe de alta parte, sarmanul Tanase are ban de peste o luna, asa ca e de inteles chinul ce l-a macinat cand a recurs la metoda cu care s-a mai facut de bascalie o data. Imi inchipui ce 13-14 a fost pe dansul la portile fanclubului si cat de plictisit ajunsese de monologurile de pe formul proprietate personala.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
nu credeam sa ajung aici, da deja ie prea de tot !
ca postul de pe "10 lucruri carem plac la tine" mia fost shters fara nici o esplicatzie, am puso pe seama ca poate era oftopic.
da acuma mia disparut un post de pe "comentarii inpertinente la poze".
aj vrea sa shtiu shi eo cine la shterz shi pe ce shia bazat actziunea.
kjdg: daca nu ie prea conplicat pentru neuron, aj prefera o esplicatzie mai detaliata.
ca postul de pe "10 lucruri carem plac la tine" mia fost shters fara nici o esplicatzie, am puso pe seama ca poate era oftopic.
da acuma mia disparut un post de pe "comentarii inpertinente la poze".
aj vrea sa shtiu shi eo cine la shterz shi pe ce shia bazat actziunea.
kjdg: daca nu ie prea conplicat pentru neuron, aj prefera o esplicatzie mai detaliata.
-
neatza - Mesaje: 5820
Se poate ca subiectul de pe " sanatate " , despre piercing-uri , sa fie unit cu cel deschis de SOD ? Bineinteles , daca SOD este de acord .. si cred ca ramane la latitudinea lui SOD unde va fi subiectul : pe generalitati , sau pe medicina .
Multumesc .
Multumesc .
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
nu mai exista sectiunea aceea cu aniversarile zilnice? trebuie sa mergem noi pe lincul care te duce la "Calendar" si de acolo la ce zi dorim?
si inca o treaba. daca vreau sa intru pe sectiunea stiri de portal facand click pe linkul din partea de sus a paginii (in dreapta celui cu "Home"), imi da eroare. trebuie sa o iau pe ocolite (Home -> Stiri).
si inca o treaba. daca vreau sa intru pe sectiunea stiri de portal facand click pe linkul din partea de sus a paginii (in dreapta celui cu "Home"), imi da eroare. trebuie sa o iau pe ocolite (Home -> Stiri).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Sugestii si reclamatii