C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
breh sodytzikutziku, la ruina sar putea sa fie uarece problem cu aeru'
io oricum is dupe masa prin centru asa ca daca ie o sa trec. da sa iei pelerina cu matale ca nam trecut pe acas si is tot in tricou.
cuacavete :M
io oricum is dupe masa prin centru asa ca daca ie o sa trec. da sa iei pelerina cu matale ca nam trecut pe acas si is tot in tricou.
cuacavete :M
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Sa-tzi pot intinde-n cale covor de margarit
Ca intr- o buna zi, sa pot sa iti cer mana ?
bun ,o cerusi ,s-acu nu-ti dai cu tesla in boashe?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aoleoooo yaurta, chiar ma intrebam ce dracu ie cu alea la mine in pozonar. hai ca daca ne vedem az tzi le dau inapoi.
deci eo sunt dacord cu ruinele in principiu, da mai intai aj da o fuga pana in argentin sa iau nejte strong in dejchidere.
octurna ?
sodilicutzica: mehmet schol !
deci eo sunt dacord cu ruinele in principiu, da mai intai aj da o fuga pana in argentin sa iau nejte strong in dejchidere.
octurna ?
sodilicutzica: mehmet schol !
-

neatza - Mesaje: 5820
mai bine merjeti in biblioteca ca acolo nu ploo...poate duar cu creveti 

-

ba neatzo , chiar vroiam sa-i zic lu animalu ca a bagat la big sandale mehmet schol. dalea bune de care stie numai iel.
ochila, ce sa zic? nimeni nui perfect. am luato lovimar buba neagra sa la loveasca.
ochila, ce sa zic? nimeni nui perfect. am luato lovimar buba neagra sa la loveasca.
-

SOD - Mesaje: 6035
deci vorbitzi chineza pentru mine. io puate numa dupe 6 sa vancurce la ruina ca tre sa ajung unteva la 6.
ce ie cu mehmet ala?
http://www.texaslonghornriders.com/photos/ted-t-bone.jpg
cica ie un club in texas de calaretzi pe vaci
http://www.texaslonghornriders.com/ photos.asp
asta am gasit cautand o friptura
shfsad: sody
daca e vb de negura intristarii vietzii se scrie negura-ntristarii. cum ai scris matale se intelege ca ie o negura in tristariile vietzii de care io nam auzit sa ezipste, ia zi rebusist shef, ezista o tristarie, doo tristarii?
ce ie cu mehmet ala?
http://www.texaslonghornriders.com/photos/ted-t-bone.jpg
cica ie un club in texas de calaretzi pe vaci
http://www.texaslonghornriders.com/ photos.asp
asta am gasit cautand o friptura
shfsad: sody
De ce atata vrajba si negura-n tristarii
daca e vb de negura intristarii vietzii se scrie negura-ntristarii. cum ai scris matale se intelege ca ie o negura in tristariile vietzii de care io nam auzit sa ezipste, ia zi rebusist shef, ezista o tristarie, doo tristarii?
- gaga
SOD, hai bre, nu fi ofticos! uite, meam shters postu ala chear inainte de a mi te adresa!
chear mi s-au parut calde versurile alea, dar nu-s apsolut deloc in masura sa le comentez, ashea ca m-am legat shi io de ce m-am crezut in stare!
chear mi s-au parut calde versurile alea, dar nu-s apsolut deloc in masura sa le comentez, ashea ca m-am legat shi io de ce m-am crezut in stare!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
haidi bre animalee, ce sari ashea ? mare scofala ca ai tu sandale memeshol. las cash ia shi corcodushea maiou cu niche shi putetz ieshi ensemble.
yaurta, deci nu vii pe la patru juma sa ma iei ?
yaurta, deci nu vii pe la patru juma sa ma iei ?
-

asadar, ma cac de doo ori pe voi.
smantanoaso, o fi de la tastare bre, ca io nu prea fac greseli deastea de algebra.
dkvkkf : si io care vroiam sa va mai bag doo poieme. va bag pula pe gat acusha.
smantanoaso, o fi de la tastare bre, ca io nu prea fac greseli deastea de algebra.
dkvkkf : si io care vroiam sa va mai bag doo poieme. va bag pula pe gat acusha.
-

ba io-mi iau sandalele memeshol numa daca sodu vine cu tricou ala cu teletecst.
apropo: sandalele astea are si wap?
apropo: sandalele astea are si wap?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci neatza ash putea sa tencurc la 4 juma da ie mai dificil, itz esplic eo.
bah sodi, lasa mah paia, tu baga poiemele vietzii.
picat meil, intrat navscanu spatamanal, comp merge paosa, reboot si revin
bah sodi, lasa mah paia, tu baga poiemele vietzii.
picat meil, intrat navscanu spatamanal, comp merge paosa, reboot si revin
- gaga
in primu rand ca voi abarnavetzi cea vrut sa spuie poietu si in aldoile rand voi nu suntetzi critici literali sau de alta natzionalitate si in altreilea rand da nu ultimu poietu ie suveran ca iel stie doar cea fost in sufletu lui cand sia asternut gandurili pe un servetzel de la crasma din regie. da?
-

sa dus sasi faca rost de picse ca ramas in pana de picse dupa articolu ala mamut carel scrise pe concursu de euro2004
-

-

asa cum va spuneam in precedentu post, n-am nimic interesant de comunicat, motiv pentru care
pa
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
poi si io ce legatura am cu laminatele lui? ca ieri lam sunat sai zic de bere, noroc ca era la telefon ca cred ca imi loam si bataie pt indrazneala, asa ma repezit. crezui ca latz suparat voi cu ceva
- gaga