comentarii impertinente la poze
k@tzy, da' poze de la botezu tau n-ai? ca alea parca sunt prea recente.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu mi-am primit o gramada de comentarii bune sau proaste la adresa pozelor pe care le-am postat, dar ce ma socheaza este faptul ca acest user Mig are o parere atat de buna despre el si da impresia ca si cum eu as fi fost vreodata interesata de persoana lui.
Mig arati ca o cizma scuza-ma ca-ti zic, nimeni nu e perfect dar tu chiar esti diabolic de urat. Cu coshuri care te fac sa iti vina rau, cu ochii mici si rai specific unui criminal, formatul fetei la fel da impresia ca ai fi vreun detinut de la Penitenciarul Jilava, care tot ce a stiut sa faca e sa violeze femei, sa sparga mashini si case. Nu e de mirare ca ai fi un manelist ce sta lingarici pe barba altora ce-si linge mucii prin paharele primite pe gratis....
De multe ori ti-ai atasat poze dar am fost finuta si n-am comentat nimic pt ca asa e frumos sa nu jignesti omul, dar vezi tu cand celalt nu inceteaza sa iti vorbeasca aiurea si sa faca comentarii la adresa ta, nu te mai poti abtine si iti dai si tu cu parerea...
Mig inca o data iti spun, esti groaznic si sincer ma simti jignita cum unu ca tine face comentarii neincetate la adresa mea....sunt prea fina pt tine.....
PS: Si ca sa nu mai ai motiv de galceava te voi pune la ignore list..
La revedere.
Mig arati ca o cizma scuza-ma ca-ti zic, nimeni nu e perfect dar tu chiar esti diabolic de urat. Cu coshuri care te fac sa iti vina rau, cu ochii mici si rai specific unui criminal, formatul fetei la fel da impresia ca ai fi vreun detinut de la Penitenciarul Jilava, care tot ce a stiut sa faca e sa violeze femei, sa sparga mashini si case. Nu e de mirare ca ai fi un manelist ce sta lingarici pe barba altora ce-si linge mucii prin paharele primite pe gratis....
De multe ori ti-ai atasat poze dar am fost finuta si n-am comentat nimic pt ca asa e frumos sa nu jignesti omul, dar vezi tu cand celalt nu inceteaza sa iti vorbeasca aiurea si sa faca comentarii la adresa ta, nu te mai poti abtine si iti dai si tu cu parerea...
Mig inca o data iti spun, esti groaznic si sincer ma simti jignita cum unu ca tine face comentarii neincetate la adresa mea....sunt prea fina pt tine.....
PS: Si ca sa nu mai ai motiv de galceava te voi pune la ignore list..
La revedere.
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
iubita, toata polologhia aia de mai sus reprezinta jigniri la adresa unei persoane.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
cam da. imi pare rau, dar e de avertisment. (imi pare rau ca el al treilea avertisment ...deci ban)
asta e !
asta e !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pana sa primesti banul...arata prin quote-uri unde te-a jignit MiG. Sunt si eu curios.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nanuka scrie:
tu chiar esti diabolic de urat
tre sa recunosc ca asta ie tare.Rau de tot.Cred ca ii arat shi lu mama:D
Nanuka scrie: cu ochii mici si rai specific unui criminal, formatul fetei la fel da impresia ca ai fi vreun detinut de la Penitenciarul Jilava, care tot ce a stiut sa faca e sa violeze femei, sa sparga mashini si case. Nu e de mirare ca ai fi un manelist ce sta lingarici pe barba altora ce-si linge mucii prin paharele primite pe gratis....
Sa nu imi zici ca ai facut shi criminologie.Ai auzit shi de Lombroso?Ie ceva tre sa recunosc...Uoricum pe tine nu te-as viola:j
Cat despre manele si manelisti,sa nu uitam pana una-alta cine il ruga pe un anumit admin sa puna manele pe conferintza pe iahu....(indiciu: sta in canada shi ie plinutza:p)
Nanuka scrie: sincer ma simti jignita ...
Te simt jignita?
Nanuka scrie:sunt prea fina pt tine.....
Wow.Asta chiar ca ie geniala.Absolut geniala.Shi nu uita sa adaogi "modesta".Si "frumoasa".Si "desteapta".Si plinutza.Aaa,nu asta ultima nu:D
Nanuka scrie:La revedere.
N-am cuvinte.Vorbim intr-o saptamana:j.Aoleo,am uitat ca m-ai bagat la ignore.Mi-se rupe...inima!
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
io de la inceput am banuit ca-i ceva necurat cu migu da nu v-am zis ca nu ieream sigur. acu am dovezi 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ce sa zic de mine...care am stat la masa cu el de cateva ori ? rautatea i se citea in ochi...si de fiecare data cand ma privea un fior rece imi trecea prin sira spinarii. :yD
MiG, cand ti-am zis eu ca esti urat...ai crezut ca am ceva cu tine. *p
MiG, cand ti-am zis eu ca esti urat...ai crezut ca am ceva cu tine. *p
-
ba migule:
1. urat iejti
2. cremenal si violator osajungi
3. dinamovist pechinez iejti
deci io in locu tau mas sinuomori....
1. urat iejti
2. cremenal si violator osajungi
3. dinamovist pechinez iejti
deci io in locu tau mas sinuomori....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
...
Crazy Babe ,ai ieshit dragutza in ultimele poze...In prima pareai suparata rau...gata-gata sa-l ataci pe cel care-ti facea poza...chiar o fi fost asa nereushit cheful??? *p Mi-a placut cea cu ziarul...parca erai la camera ascunsa.... 

- kahlan
- Junior Member
hahaha:) m-ai facut sa rad tare de tot k@tzy... ma bucur ca ti-au "placut" pozele...
) pai a fost un potloc (sau cum s-o scriu) nush sigur... cu niste rude si tot neamu romanesc de prin miami
si a fost cam plictisitor de aia si fata in prima poza.. aia cu ziaru mi-a facut-o taica-meu ca cica sa vada si lumea ca mai stiu sa si citesc...
am vazut si eu pozele tale pe celelalte pagini ale threadului si esti super super scumpica in alea in care esti craciunita... mai astept si alte poze cu tine cat de curand...
:kiss:

am vazut si eu pozele tale pe celelalte pagini ale threadului si esti super super scumpica in alea in care esti craciunita... mai astept si alte poze cu tine cat de curand...
:kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
mie imi place mult de tot de cristalized. este foarte expresiva, in plus cred ca si baietii de la animal x o iubeste foarte mult
in plus era sa uit de zambetul din coltzul gurii care intrece zece clauditze shiffer. care este...un zambet frumos!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
prittyfly...adica musca frumoasa, nu ? *p
Vreau sa remarc Fiatul sau care zici ca e de rallyuri si faptul ca e din Timisoara. :yD
o tine cu Poli ?
Vreau sa remarc Fiatul sau care zici ca e de rallyuri si faptul ca e din Timisoara. :yD
o tine cu Poli ?
-
pe zi ce trece o gasesc pe depechemind din ce in ce mai fascinanta. :yD
-
Bai monk, tu ori n-ai ce face, ori esti in criza de poze, ori iubesti scannerul ala ca tot il pupi si-l giugiulesti atat. Poate treci mai departe si ajungi sa faci si sex cu el. Atunci sa scanezi si sa ne-aratzi...stii tu ce. 

-
dEpEchEmIND - Junior Member