C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
holla
ie sanbata, ploo si nam chef de niciunele
nashule, traiesti?
ie sanbata, ploo si nam chef de niciunele
nashule, traiesti?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo
am plecat la scoala
pa
am plecat la scoala
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ser`us! v-am zis ca az merg la o petrecere cu caracter de nunta? da` pan-atunci mai lucru ceva, ca alfel nu pot ca sa ma dixtrez civilizat !
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre vali, nefericitu` ie inca fericit, ca n-a vrut santzeleaga ce ieam zis fro 10 uameni timp de 6 ore shi nenumarate beri! da` las` c-o videa iel!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

razi nashule, razi...sa vezi ce bem la nefericirea ta
-

auzi bre, ma pish pe persona non grata
si cum vizitele (la biuro) scurte sunt si cele mai placute saveti parte de un uichend umed ...umezit de spuma halbelor. btw, la ctza ie suare
si cum vizitele (la biuro) scurte sunt si cele mai placute saveti parte de un uichend umed ...umezit de spuma halbelor. btw, la ctza ie suare

-

Bine ca e soare, cacama-s in ea de ploaie ce este:)
Eh, alta tzara alte obiceiuri- de mult asteptam sa bag io asta pe undeva:)
Dar cum lucrez ma consoleaza ceva, ceva. uichend placut la restul.
Eh, alta tzara alte obiceiuri- de mult asteptam sa bag io asta pe undeva:)
Dar cum lucrez ma consoleaza ceva, ceva. uichend placut la restul.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
buna ziua.
vreau sa va spui ca nocturna iar ne-a ars, adicalea ne-a dat tzeapa. asta asha , ca sunt educat, ca puteam sa spui mai rau. io unu n-o mai rog niciodata sa facem ceva activitatzi extrascolare impreuna.
vreau sa va spui ca nocturna iar ne-a ars, adicalea ne-a dat tzeapa. asta asha , ca sunt educat, ca puteam sa spui mai rau. io unu n-o mai rog niciodata sa facem ceva activitatzi extrascolare impreuna.
-

SOD - Mesaje: 6035
bon dimineu
am venit, am vazut ,am disparut
baicsule, vazusi bre ceo nimeri cu petrolu 5-0? cate punte imi dai?
am venit, am vazut ,am disparut
baicsule, vazusi bre ceo nimeri cu petrolu 5-0? cate punte imi dai?
-

alaleo
aiule, io nu-ti dau nimic, ma, regulamentu iti da. si-ti da 15 puncte, ma, in primu rand ca ie darnic sin al doilea cai oferta.
hai pa. sa revinezi sanatos inapoi.
domnu necko, ce mai face-ti?
aiule, io nu-ti dau nimic, ma, regulamentu iti da. si-ti da 15 puncte, ma, in primu rand ca ie darnic sin al doilea cai oferta.
hai pa. sa revinezi sanatos inapoi.
domnu necko, ce mai face-ti?

ANTI
-

salve. luni. fuarte dedimineata. atit de dedimineata incit cred ca uichendul este o utopie.
baicsule, la multi ani tatalui tau!
gdjat: afurisit sa fie ionuzzzzzzzzzzzzzzz cu tot neamu lui! asa, de luni dedimineata
baicsule, la multi ani tatalui tau!
gdjat: afurisit sa fie ionuzzzzzzzzzzzzzzz cu tot neamu lui! asa, de luni dedimineata
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
holla carcotasi
azi trebi ceea ca nu va doresc si voo
in general maior e bine
baicss: multi ani, sati traiasca si sa evitati anu asta jeamuri multe
azi trebi ceea ca nu va doresc si voo
in general maior e bine
baicss: multi ani, sati traiasca si sa evitati anu asta jeamuri multe

-

anu asta evitam esirile, ramanem la caldurica ca avem oaresce probleme de alta natura sancbata. da mersi pentru uraturi.
ANTI
-

buna de dimineatza la uamenii care este.
ploua ... si-aici cand ploua, ploua nu se-ncurca, vorba toparceanului.
va anuntz pe aceasta cale ca incercatz degeaba sa ma contactatz telefonic deuarece am pierdut telefonul in imprejurari necunoscute, gasitorului un pup pe frunte ca aveam peste 200 numere de telefon in el, in telefon si o sa imi fie greu sa reconsider traiectoria.
ploua ... si-aici cand ploua, ploua nu se-ncurca, vorba toparceanului.
va anuntz pe aceasta cale ca incercatz degeaba sa ma contactatz telefonic deuarece am pierdut telefonul in imprejurari necunoscute, gasitorului un pup pe frunte ca aveam peste 200 numere de telefon in el, in telefon si o sa imi fie greu sa reconsider traiectoria.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci ser`us!
1. baix, satz traiasca genitoru multz ani!
2. a revenit ionuzzz?!
3. nunta grea, da` grea, nu asha... dormit de la 5 la 9(am), aseara spalacenia(aka chestia aia unte se manca shi se bea resturile de la nunta!:))=> azi, rupt de oboseala;
4. ie luni!
5. fuarte multe munci de negru de facut azi, imens de multe!
6. ie luni!!!;
7. ploo de-ampoolea!
1. baix, satz traiasca genitoru multz ani!
2. a revenit ionuzzz?!
3. nunta grea, da` grea, nu asha... dormit de la 5 la 9(am), aseara spalacenia(aka chestia aia unte se manca shi se bea resturile de la nunta!:))=> azi, rupt de oboseala;
4. ie luni!
5. fuarte multe munci de negru de facut azi, imens de multe!
6. ie luni!!!;
7. ploo de-ampoolea!
-

file
2. na- revenit. nici na- disparut. el ieste si va fi mereu in gidurile mele tuate - nu tocmai bune - ori de cit ori ma pomeneste baiu.
deci denuevo si cu aceias tristete recunosc ca ie luni.
danone, tocma cint froiam sati- cer sho un numar, chitz ca nu se face, si sati- dau un apel, ca un telefon ie prea mult.
2. na- revenit. nici na- disparut. el ieste si va fi mereu in gidurile mele tuate - nu tocmai bune - ori de cit ori ma pomeneste baiu.
deci denuevo si cu aceias tristete recunosc ca ie luni.
danone, tocma cint froiam sati- cer sho un numar, chitz ca nu se face, si sati- dau un apel, ca un telefon ie prea mult.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
uite bre ca se redeschide subectu lu doomujte!
http://www.evz.ro/topstory/?news_id=154947&PHPSESSID=4887f35996186a8272c65d5a57cd9f05
http://www.evz.ro/topstory/?news_id=154947&PHPSESSID=4887f35996186a8272c65d5a57cd9f05
-

neatza la lumi
sa-mi bag poola, ie looni, ie ploo, ie ciomai fi ca acu nu mai vreau niica
din fericire in curand o sa fie si cafia asa ca ie oricum bine
lamultzani lu cui urati voi acoloshea....
sa-mi bag poola, ie looni, ie ploo, ie ciomai fi ca acu nu mai vreau niica
din fericire in curand o sa fie si cafia asa ca ie oricum bine
lamultzani lu cui urati voi acoloshea....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
da necko, ia-ma si matale peste bombeu, 'raral draq sa fie.
breh subectele abordate de liniaru sufletist is asha de alandala ca m-a ametzit fara sa biau nimic, io creca in loc de bere descid de acu fanclubu ca ie mai ieftin cu liniasufletului vietzii.
breh subectele abordate de liniaru sufletist is asha de alandala ca m-a ametzit fara sa biau nimic, io creca in loc de bere descid de acu fanclubu ca ie mai ieftin cu liniasufletului vietzii.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga