stuart little este un super film trebuie sa-l vedeti
acum a aparut si nr 2
aaaaaa...are si sitte:http://www.stuatlittle.com
stuart little
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
ha ha ha...nu stiu daca e un super film..dar este amuzant ! Cel putin pe mine m-a amuzat soarecele ala candinos !
Domnu moderator de la cinema ..atzi vazut Stuart Little ? Daca DA...cum vi s-a parut ? :p
Domnu moderator de la cinema ..atzi vazut Stuart Little ? Daca DA...cum vi s-a parut ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Just the best!!!
E unul din cele mai bune filme din viata mea:si sturt,si muzica,si scenariul si tot!!!SL rocks!!!
-
Dee-Dee71 - Mesaje: 388
l-am vazut si io.dar cred ca era stuart 1,nu 2.amuzant film.a doua oara cand l-am vazut insa m-am cam plictisit.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Little Stuart este un film de animatie...deci nu-l tratati ca pe un film artistic de fictiune;).Mie mi-a placut.Foarte multa culoare.A-ti observat k familia avea cate un element vestimentar de aceeasi culoare?
- ketyy
- Junior Member
ketyy, parerea mea este ca nu e un film de animatie. film de animatie este Shrek.
Stuart Little este un film SF. Soricelul ala din film chiar a fost dresat sa faca ce face acolo. Este un soarice foarte inteligent.
Stuart Little este un film SF. Soricelul ala din film chiar a fost dresat sa faca ce face acolo. Este un soarice foarte inteligent.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh scrie:ketyy, parerea mea este ca nu e un film de animatie. film de animatie este Shrek.
shoricelul a fost dresat de acelasi dresor care a dresat alienu din E.T., dinozaurul din Godzilla si pe Jedi din razboiul stelelor. trebuie sa recunoastetzi ca toate personajele au jucat magnific gratzie dresajului.
-
SOD - Mesaje: 6035
te contrazic. Jedi era om. stia ce tre' sa faca. dresorul a lucrat in schimb cu Jabba The Hut, care e un fel de broasca mai mare. 

-
11 mesaje
• Pagina 1 din 1