Intalniri forumiste sezonul 2004-2005

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 9:14 am

da, la Hades ma refeream. da..domne...intalnire forumista...maine pe la 16:30, 17. ce s-o mai lungim ?
daca e frumos...La Ruine, daca e ploios...Backstage.
astept cu mult interes..berile. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde fahrenheit » Vin Mai 14, 2004 11:59 am

Incerc si eu sa vin.
fahrenheit
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 12:30 pm

te asteptam cu mult drag. sa citesti maine de dimineatza sa vezi exact ora si locul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Mai 14, 2004 12:34 pm

Moshu, ziceai ca azi stabilim, nu maine de dimineata, k maine eu nu pot intra... Dark_soul e rugata sa-si confirme si ea prezenta cand poate. Inca nu e sigura.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

...

Mesajde Hades » Vin Mai 14, 2004 12:39 pm

maine orele 17:00 in backstage fiinca vremea va fi lafel de mohorata ca azi :( ... va asteptam pe totzi!!!

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 12:50 pm

gura jidanului a grait adevar. maine 17:00 , Backstage, la etaj (pt. necunoscatori)
evident...asteptam pe toata lumea. (e posibil sa avem un oaspete in premiera. cm-ist. )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Mai 14, 2004 1:06 pm

Este cumva voba de nocturna :D?

Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 1:13 pm

vom vedea maine ce si cum. va rugam nu mai staruiti cu intrebari. atat va zic. oaspete in premiera de pe cm.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 14, 2004 1:23 pm

Nocturna nu are cum sa vina ca nu vin eu :D
Sa fie neatza?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Mai 14, 2004 1:30 pm

[quote="Chrysilla"]cred ca daca mai intru de cateva ori pe threadul asta ma fac anarhista si arunc o bomba la viitoarea intalnire a forumistilor. [quote]

Bine k mi-am amintit... sa deminam terenul, sa chemam fortele NATO si trupele de mentinere a pacii ONU, k daca vin cm-isti si apare vreun incident, ne facem de ras. Propun sa faca Moshu provizii de bere ceheasca, sa nu fim sabotati.. :D.

Shaki

Mesajde SOD » Vin Mai 14, 2004 1:48 pm

asadar vine necko?
ba miraculosule, da pe mine ma primesti?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 1:54 pm

normal ca te primesc. (faci cinste cu o bere ? )
da..Necko era. tocmai ce m-a apelat telefonic si a zis ca la 17 e in BS ! (vine cu fata dumneaei)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Cruela » Sâm Mai 15, 2004 12:00 am

Si eu vin maine la 17!
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Mai 15, 2004 9:45 am

te astept cu mare interes ..... domnisoara Cruela ... :j vreau sa iti demonstrez ce stiu sa faca "homosexualii" aia despre care tu habar nu ai ...

on topic .. cred ca o sa ajung si io da nu cred ca stau mai mult de 6 ca merg la film :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Sâm Mai 15, 2004 9:58 am

daca ma hotarasc intr-un final ce fac in decursul zilei asteia si vin, ma primiti si pe mine?? A-)

p.s. cine merge dupa, catre piatza alba iulia?

later: ma primiti sau nu eu vin. shaki, nu uita sa dai un sprite ;n de ce? nush. :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cutuma© » Sâm Mai 15, 2004 1:57 pm

pariu pe o bere ca Gabyzzu nu vine....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 15, 2004 2:17 pm

daca nu vine are avertisment pt. bagare in seama. e cel putin a 10 oara cand anuntza ca vine...si nu vine. vom trai si vom vedea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 15, 2004 2:20 pm

D€CR€T scrie:pariu pe o bere ca Gabyzzu nu vine....

daca vine iti dau doua beri, daca nu vine dai tu una la urmatoarea adunare la care o sa ne vedem.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Sâm Mai 15, 2004 2:20 pm

daca nu vine gabitzu nu vin nici eu.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 15, 2004 2:22 pm

pacat. aveai loc intre Nanooky si Nea Gabitz.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mai 15, 2004 2:24 pm

pai e predispusa nanukutzuluchitzuculitza la un menage a troi in patru ?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 15, 2004 10:28 pm

15 mai 2004 AD. O intalnire clasica, intr-o sambata dupa-amiaza morocanoasa.

Participantzi, in ordinea descendenta a primaverilor : Necko , baixinho , SOD , Oribilul Mosh , Shaki , Regina Matrashita , Decret , El Mundo , Cruela , Hades , monk , gabuba , Wild Rose , dark soul

Unii au venit mai devreme, altii mai tarziu. Unii au stat mai mult, altii mai putin. Fiecare dupa posibilitati.

In primul rand sa remarcam prezentza lu' Necko, care mi-a adus doua beri din Spania, drept pentru care ii multumesc. Bineinteles...si eu i-am dus ceva..in spetza un cd...care este evaluat ca fiind de mare valoare, incomensurabila. Necko m-a dezamagit dat fiind faptul ca nu a dorit sa intre in latrina barbatzilor pentru a filma alaturi de mine,Hades,gabuba si monk. Pana la urma am facut noi patru un film artistic ce poate intr-o zi va candida la Cannes la scurt-metraj. Pe monk l-a apucat burta...si Hades l-a surpins stand pe tron...dupa cum vetzi observa si in una din poze. La un moment dat imi zice Hades : "ia uite cine a venit ! " . Si eu care nu vad bine, vazand o silueta...am crezut ca e fahrenheit. Cand colo era Regina Matrashita. Care avea sapca. Si peste sapca am plesnit-o eu. Regina i-a dat lu Hades un croissant cu umplutura de caise. Shaki m-a cinstit cu o bere, dand inca o data dovada de mare altruism. Mai pe seara am mers la KFC...unde ne-am intalnit cu buni nostrii prieteni Decret, Wild Rose si El Mundo, care fusesera in Mall la film. La 21 grams. Decret nu a inteles filmul. Ce pretentii sa ai ? Am mancat si la KFC, am baut niste Pepsiuri...dupa care ei nu au vrut sa ma ia in Backstage si sa mai beau si eu o bere....drept pentru care am plecat acasa, de unde va si scriu aceste randuri.
Cam atat !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Dum Mai 16, 2004 10:51 am

foarte, foarte palpitant ! la faza croissantului aproape ca am plans de emotzie.

...dupa care ei nu au vrut sa ma ia in Backstage si sa mai beau si eu o bere....drept pentru care am plecat acasa, de unde va si scriu aceste randuri.
deh, incet , incet...
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gabuba » Dum Mai 16, 2004 12:16 pm

Pai se faceaca era o dupa-amiaza cu nori multi si urati , iar eu in drum catre backstage. 69 nu venea, intarziasem prea mult, vroiam sa o vaz pe necko. iau un taxi ma ocoleste de ma face sa-i zic de bine vreo cateva. cobor si urc in backstage, de la eterna masa de sus de unde aud diverse ("ua, nu pot sa cred" ; "ti-am zis eu ca vine?"). Dupa 6-7 luni in care m-am tot anuntat am binevoit sa imi misc fundul acolo. Am dat mana cu sod, cu baixu, am facut cunostinta cu o prietena de-a andreei, fata lu' necko, andreea, necko hades, monk, shaki si prietenul ei.
Mai tarziu a venit si moshu... s-a manifestat exact asa cum il stim toti :D . Pe necko a fost prima oara cand am intalnit-o dar mi se parea ca o stiu de-o viatza. Fata ei e tare dragutza. A aparut si cruela care nu m-a recunoscut, desi de la ultima intalnire n-au trecut decat 2 ani. Zice ca am mai crescut :D. Am discutat cu shaki, cruela despre carti si cu darksoul despre muzica . Matrasita a aparut si ea si n-am putut sa nu-i remarc superbii ochi.
Pozele au fost reusit in mare parte (exceptie facand prima poza cu mine, cand am o fatza de om trezit din somn , persecutat si drogat...dar, ce vorbesc? e putin spus ! :D) , in rest in place poza mea cu matrasita (imi plac ochii din poza, asa roshu de la blitz si albastrul sau natural, dragut) si poza aia cu monk pe WC :D. astept filmuletzul.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Shaki » Vin Mai 21, 2004 3:46 pm

Hades... ziceai ceva k ne vedem cu toti sambata parca? Daca ne intalnim, va rog sa-mi spuneti si mie, da?

Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 24, 2004 9:31 am

As'noapte am baut prima bere din vara asta....alaturi de Aliosha. Si nu oriunde...ci in marele templu din Titan..pe numele sau Fanutza.

In week-end'ul ce vine...va propun o intalnire gigant, in cinstea lu' Aliosha. Vechii prieteni sa-l reintalneasca, lutzele sa-l admire, Hades sa primeasca niste beri pe gratis...si evident noii useri sa-l cunoasca.

Chiar daca afara ploua si e nori...vara a inceput in mod oficial. A aterizat Brazilia. \:/
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Mai 24, 2004 8:43 pm

cu sigurantza pustiul forumului va fi prezent alaturi de voi la bere. Bineintzeles k eu voi bea un suc.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Wild Rose » Mar Mai 25, 2004 11:33 am

Count me in. Cand, unde, si la ce ora?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde lostCat » Mar Mai 25, 2004 7:44 pm

hy,va salut pe toti
din mesajele anterioare am obdervat ca voi deja va cunoasteti
nu credeam ca forumisti se si intalnesc ...
se pare ca m-am inselat
lostCat
Junior Member

Mesajde shakti » Mie Mai 26, 2004 4:43 pm

venim si noi mai mult ca sigur , dar sa stim unde...hades astept informare de la tine cu ora si locul intalnirii!!!!!!!!!!
don t hate me....
shakti

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma