Underground Romanesc
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Underground Romanesc
Fratilor Undreground`u romanesc o sa ajunga une`va... sa fie ascultat... si acuma e ascultat...dar se le creasca ascultatorii...ce ziceti ajunge une`va sau nu?
-
Wanted - Junior Member
nu stiu..ca acum e plin de hateri...sincer....in hh romanesc e cam infecta atmosfera...mai multe nulitati decat calitati..parerea mea!!!
- PranxStarr
- Junior Member
blaturi ca-n divizia A
"mai multe nulitati decat calitati"
ai dreptate ce-l mai bun exempul dupa parerea mea este FIZZ
FIZZ=blat
"industria muzicala e plina de blaturi ca-n divizia A"
ai dreptate ce-l mai bun exempul dupa parerea mea este FIZZ
FIZZ=blat
"industria muzicala e plina de blaturi ca-n divizia A"
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
it's movin'
Underground-ul romanesc a inceput sa prinda radacini incetu' cu incetu' mai ales de cand au lok concertele astea under in expirat shi din cate am intzeles shi am auzit a inceput sa aiba priza la fanii "underi" care vin shi sustzin trupele shi artishtii.Cu timpu' sper sa se organizeze concerte de astea under shi prin tzara,dar asta nu cred ca se va intampla prea curand avand in vedere ca nu prea sunt sponsori la ora actuala pentru a se organiza asemenea concerte shi prin alte orashe.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
In ceeace il priveste pe FIZZ e un mega retard.In ceeace priveste sponsorii,ei nici nu trebuie sa existe.Orice om ce invita formatii intr-un club o face sa-i vina mai multi consumatori si sa-si faca reclama ca nimeni nu da bani asa aiurea.Sincer nici nu ar trebui ca doar astia din muzica nu sunt niste oameni cu probleme financiare...saracutii de ei(stiu k sunt multi si cu probleme financiare).Totusi cred ca te refereai la oameni cu bani care sa-i invite.Ei exista peste tot stai linistit numai ca prefera muzica aia gen Animalele Z,Adrian copilu' maimuta,Andreea Golan si alte trupe d-astea care fac muzica pentru tot prostu'.Sa fim sinceri ca nu toti suporta under caci multi considera k baietii vorbesc urat.Trebuie sa recunosc faptul ca si mie imi sunt multe melodii antipatice.Va pupic dulce unde vreti voi!
- ReNo
- Junior Member
prea bine zis!
PranxStarr scrie:nu stiu..ca acum e plin de hateri...sincer....in hh romanesc e cam infecta atmosfera...mai multe nulitati decat calitati..parerea mea!!!
super bine ai zis-o omule...felicitari chiar asa e!
cat despre fizz si altzii iar trebuia sa-i bagatzi in partea asta a hh-ului? parerea mea e ca ei nu se pot compara cu hh-ul mai pt totzi gen Mafia, ce sa mai vorbim de altele,iar atzi deschis un subiect cu aceleasi kkturi despre kktzi.
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
yo
dupa parerea mea unda'-n romania n-o sa fie niciodata agreat de prea multa lume....!!!!!! asta e,.... multi asculta mafia,codu penal, fara zahar.... asta e!asta le place lor si sincer cred ca nici nu le place dar.... e la "moda!" daca era animal x o trupa mai dutra care sa-njure,sa para rai .. si toate cacaturile astea,toti ascultau animal x! pula mea de snobi!
dupa parerea mea unda'-n romania n-o sa fie niciodata agreat de prea multa lume....!!!!!! asta e,.... multi asculta mafia,codu penal, fara zahar.... asta e!asta le place lor si sincer cred ca nici nu le place dar.... e la "moda!" daca era animal x o trupa mai dutra care sa-njure,sa para rai .. si toate cacaturile astea,toti ascultau animal x! pula mea de snobi!
- marius moga
- Junior Member
auzi ma!! ce intelegeti voi ce canta ctc?versitsaga sau alte ... va regastiti prin piesele lor?eu unu` nu cred... si underground`u romanesc o sa ridice numa daca trupe ca de exemplu .. Parazitii sau B.U.G. Mafia... contribuie cu ceva in ajutoru lor!!
expect me `nigga/like you Jesus to come back/expect me!!/i'm comin'!!
-
Wanted - Junior Member
In piesele VeritaSaga pun pariu ca s-au regasit toti ascultatotii, intr-o ipostaza sau alta...Think Again! cat despre CTC nu atat de mult...dar Veritasaga parca nici nu as vrea sa iasa la suprafata. E cel mai de pret lucru din Hip-Hop-ul romanesc si nu as vrea sa ajunga la urechile manelistilor, animalxistilor si altor specimene. Nu!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Abia veritasaga e under Veritasaga parca nici nu as vrea sa iasa la suprafata. E cel mai de pret lucru din Hip-Hop-ul romanesc si nu as vrea sa ajunga la urechile manelistilor, animalxistilor si altor specimene. Nu!
__________________ Multi repari de la noi vor sa se afirme dar..... nu sunt bani.
__________________ Multi repari de la noi vor sa se afirme dar..... nu sunt bani.
- mogg
- Junior Member
Mie tocmai asta imi place la Preator,Jivago si Dribber :ca nu tin sa reaminteasca la fiecare vers, ce buni sunt ei in comparatie cu manelistii,animalxistii si alte specimene... Ma bucur ca Veritsaga nu e o formatie submediocra.PUNCT SI DE LA CAPAT.
Apropo:nu conteaza daca esti comercial sau unda' , conteaza valoarea. In underground-ul romanesc sunt cel putin la fel de multe formatii de rahat ca si in mainstream.
Mult prea multi folosesc cuvinte din dictionar pe care nu le cunosc,considerandu-se superiori manelistilor, animalxistilor si altor specimene.Cuvintele elitiste suna in gura lor eliptic si ecleptic.ARUCATI DICTIONARELE!
Apropo:nu conteaza daca esti comercial sau unda' , conteaza valoarea. In underground-ul romanesc sunt cel putin la fel de multe formatii de rahat ca si in mainstream.
Mult prea multi folosesc cuvinte din dictionar pe care nu le cunosc,considerandu-se superiori manelistilor, animalxistilor si altor specimene.Cuvintele elitiste suna in gura lor eliptic si ecleptic.ARUCATI DICTIONARELE!
-
Cosmeen - Junior Member
corect!asa este!Cosmeen scrie:Mult prea multi folosesc cuvinte din dictionar pe care nu le cunosc,considerandu-se superiori manelistilor, animalxistilor si altor specimene.Cuvintele elitiste suna in gura lor eliptic si ecleptic.
-
marius moga scrie:yo
referitor la fara zahar...nu poti sa o incluzi la categoria hip hop...cum nu poti sa ii incluzi nici pe cassa loco...chiar daca ei sustin ca sunt hip hoperi...sunt niste trupe facute "la comanda" pentru ca asa cere piata, nici macar nu conteaza daca ei asculta hh acasa...dar gandeste-te ca nu poti nici sa zici ca n-au piese cu priza la public (publicul larg) au versuri care se intiparesc repede in minte si in plus mai au si dreptate din punct de vedere social (zugravesc bine realitatea)...deci nu poti sa-i condamni, ar fii din snobism si asta nu inseamna ca iti plac...poti doar sa nu-i asculti...
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
Deianira, o mica rectificare in legatura cu trupa Fara Zahar (de fapt doua):
1.baietii nu au sustinut ca sunt hip hoperi, chiar au dezmintit aceasta idee.
2.te asigur ca aceasta trupa nu a fost facuta "la comanda", baietii cantau de mult timp, bineinteles la un nivel novice ca sound, dar cantau...prin caminele studentesti & stuff, deci nu au fost o "cerinta" a pietei.
Numai bine!
1.baietii nu au sustinut ca sunt hip hoperi, chiar au dezmintit aceasta idee.
2.te asigur ca aceasta trupa nu a fost facuta "la comanda", baietii cantau de mult timp, bineinteles la un nivel novice ca sound, dar cantau...prin caminele studentesti & stuff, deci nu au fost o "cerinta" a pietei.
Numai bine!
-
Undergroundul romanesc poate va ajunge undeva..din cate observ eu parca tot mai multa lume a inceput sa asculte..probabil mi se pare..in orice caz..mai bine mai putini fani,dar de calitate decat super multi dar lameri
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
-
Subsemnata` - Junior Member
Wanted,ce cacat ai putut sa spui.Daca tu nu intelegi ce canta respectivii nu inseamna ca si pe noi ne depaseste.Tu chiar nu intelegi ce canta Verita????lol.Daca e asa,stai rau de tot la capitolul IQ.Nu e greu deloc...trebuie doar sa ASCULTI si vei incepe sa SIMTI ce vor sa zica.Nu ma regasesc in ce canta CTC,dar sunt 3 MC foarte buni si un DJ pe masura.Toti 4 sunt foarte talentati si eu nu pot decat sa admir ceea ce fac ei(si sa-mi placa bineinteles).Daca vrei sa "iesi la suprafata" nu trebuie sa vina Mafia sau Parazitii sa te ridice,pur si simplu incepi sa faci compromisuri si sa canti despre cacaturi "superficiale"(cum zice si usualflow).
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
HipHopFlava
Dupa parerea mea se asculta underground romanesc,dar multzi nu au auzit de veritasaga,CTC,etc .. ar trebui sa fie mai mult promovatzi!A ieshit proiectu` Verde kteva piese Ok ... celelalte mi se par facute la shto`,Un prieten a vb cu DOX shi a zis k nu merita cumparat albumu! in fine .. cineva intreba dak ne`am regasit in Veritasaga!Mane!!! veritasaga au dupa raku cred k cele mai bine gandite texte ,yo unul m`am regasit,respekt veritasaga!Sau mai suportzi sa tot ascultzi Mafia shi kkturi ,piese in kre auzi cuvantul p00la de zeci de ori shi batai shi denastea! prefer sa ascutl raku sau veritasaga si sa ma cultiv in vocabular sau anume piese kre ma pun pe ganduri.in fine!deviez de la subiect!yo zic k ar trebui sa fie o casa de discuri kre sa ii promoveze mai mult,si de fizz ce po` sa zic,e un aiurea ! El are banu` lui,agentzie de fotomodele ..nu are ce face cu leu` greu` shi unu` la fel ash face shi yo`!de ce sa nu ma afirm?traim intr`o tzara in kre totzi grei ishi etaleaza pizdele,mashinile shi ditamai lantzurile la gat!see`ya http://www.hiphop-flava.org
- piticstyle
cea mai tare muzica este rap-ul
Multi care asculta muzica din romania sunt manelisti. Adica inseamna cel mai rau lucru care se poate intampla.
nu poti sa te consideri raper cand asculti si manele
nu este asa?
eu ascult numai rap
artistii preferati sunt:
Redman
Method MAn
D.M.X.
Cerdy2k
Ombladon
Dj. Dox
Raku
Carbon(nu confundati cu kakatu de Cabron de la Codu' Penal)
nu poti sa te consideri raper cand asculti si manele
nu este asa?
eu ascult numai rap
artistii preferati sunt:
Redman
Method MAn
D.M.X.
Cerdy2k
Ombladon
Dj. Dox
Raku
Carbon(nu confundati cu kakatu de Cabron de la Codu' Penal)
- borfas
- Junior Member
http://www.hiphop-flava.com/
piticstyle scrie:http://www.hiphop-flava.org
hip-hop flava e o organizatie foarte bine gandita, care ar putea contribui f mult la ridicarea nivelului de cunoastere a culturii HH. din pacate nu prea a auzit lumea de ea, cu exceptia membrilor (care si-asa sunt putini) si a unora care au aflat intamplator de existenta ei. nu stiu cum a fost party-ul de vineri, dar se preconiza a fi super tare. exact aici voiam sa ajung: ar fi ideal sa se organizeze cat mai multe astfel de evenimente, pentru ca s-ar duce vestea si lumea ar deveni ceva mai interesata... eu sunt unul dintre oamenii care spera din greu la mai bine... si aici nu ma refer strict la rap... ar mai fi rockul si muzica electronica alternativa unde avem artisti valorosi nebagati in seama de cei care s-au obisnuit sa guste numai ce vad la TV...si e pacat...
eu una abia astept shusha night de pe 18 sept...o sa fie un show de neuitat si totodata un event fara precedent pt romania. Numai cand inchid ochii si ma gandesc ca o sa vad Freestylers live ma trec fiori. E demna de laudat initiativa rebel music, pt ca sa reunesti atatea nume, romanesti si "de afara" pe aceeasi scena in candrul aceluiasi eveniment... mai rar.
Asadar e bine totusi ca lucrurile incep sa se miste, chiar daca se intampla intr-un ritm mai lent decat baletul unui melc turbat...
Numa' bine. :sal:
- usualflow
- Junior Member
:) knd e vb de hhf imi place:)
Nice message!Saw! party`ul de vineri trebuia sa fie super tare,dar a fo` gol,sa tinut pe un club numit 53,acuma nush de unde esti tuh ,poate shtii si sa tzinut afara!La noi in tm se tzin in fiekre weckend 2`3 party`uri ..respectiv Club Lemon unde se asculta numai raggae si Club 53!dupa cum ziceam lumea venea la party dar pleku dincolo k se tzinea Under!ce ma deranjat pe mine! is multzi kre intra pe mIRC stau pe chanal #hhf si o ard aiurea k ei sunt cu hhf si vor party`uri si denastea.Sa facut party dupa mult timp,yo am fo pe 53 ,respect Stripy( a cui e hhf`ul) majoritatea de pe chanal am fo` la party,restul pe Lemon!Faza e k la noi se tzine party si lumea nu prea vine,dekt knd e timp bun si denastea!am prieteni prin reshitza si alte orashe ,gen severin kre ar vrea sa se organizeze un partu hh dar nu vine nimeni cu initziativa!in fine!chiar ash vrea sa corespondez cu u` piticstyle@yahoo.com ! pt orice informatzie privind party`urile,locatzii ,contact me! join #hhf ! Si ink o chestie!Am obs` k totzi kre se dau hh`ari in sus shi`n jos se uita la 100.000lei pentru un card de membru hhf ! jalnic!
- piticstyle
26 mesaje
• Pagina 1 din 1