C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pentru neinitiati, azi ieste zioa tatalui lu baics
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
dano, io vorbesc serios, nam- nica cu bombeu matale. dadaca aveam sho un numer ceva, cit am fost la bucurestiu natal, puteam ceti sho o carte doo intro- beblioteca dea voastra si cu voi. deci, sincere pareri de rau pentu molecular. si btw, bun baiat vasile! simpatic foc si de nadejde.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
necko, daca da domnu oropsitzilor celulari si gasesc telefonu' in locanta in care creca lam uitat zanbata, maine te cadorisesc cu PM cu una bucata numar de telefon.
numa sa nu fie dus pe apa sanbetei.
numa sa nu fie dus pe apa sanbetei.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bon dimineu !
am ajuns shi eo la biuro. mapuc sa cetesc paicia ca sa shtiu despre ce ie vorba.
sdgowr: yaurta, nai sughitzat asear ?
am ajuns shi eo la biuro. mapuc sa cetesc paicia ca sa shtiu despre ce ie vorba.
sdgowr: yaurta, nai sughitzat asear ?
-

neatza - Mesaje: 5820
Inceput de saptamana cat mai bun la lumi(shi la mine:D).
Daca ma intrebatzi de ce ma doare gatul,va raspund ca am fost la Bucov sambata shi ierea sa-m sara capul de pe umeri.Mishto!Motoare peste motoare,rockeri peste rockeri,tarabe peste tarabe shi muzici peste muzici. Pierdut frumusetze de medalion cu Ed.Pana laurma poate e mai bine asha, ca-mi rupsese(nemernicu)o gramada de tricouri.Celui care-l gaseshte pe Ed ii urez sa-l piarda shi sa-l gasesc io!
In rest,astazi sunt in refacere shi admir vremea nespus de frumoasa.Soarele straluceshte,terasele sunt deschise,nimic mai frumos!
La multzi ani lu tata lu baicsu!
Daca ma intrebatzi de ce ma doare gatul,va raspund ca am fost la Bucov sambata shi ierea sa-m sara capul de pe umeri.Mishto!Motoare peste motoare,rockeri peste rockeri,tarabe peste tarabe shi muzici peste muzici. Pierdut frumusetze de medalion cu Ed.Pana laurma poate e mai bine asha, ca-mi rupsese(nemernicu)o gramada de tricouri.Celui care-l gaseshte pe Ed ii urez sa-l piarda shi sa-l gasesc io!
In rest,astazi sunt in refacere shi admir vremea nespus de frumoasa.Soarele straluceshte,terasele sunt deschise,nimic mai frumos!
La multzi ani lu tata lu baicsu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nu matinale, nu sughitzai, in fapt miam dat seama ca nu mai am telefon abia ieri dupa masa, ia zi, care fu baiu? ca omu avea alte trebi si io n-am priceput ce santanplat. da meil si zi ce te-a durut azeara?
paiacec. io cred ca vez tu suare in autizmu tau, eo vad ploieshtiu de aci si ploo de rupe.
^&%$#%^ in za soul lain ca strica tuate subectele de discutzie pe acolo si eo aveam kef de tzaka paka
paiacec. io cred ca vez tu suare in autizmu tau, eo vad ploieshtiu de aci si ploo de rupe.
^&%$#%^ in za soul lain ca strica tuate subectele de discutzie pe acolo si eo aveam kef de tzaka paka
- gaga
ba nu ie nici un suare, mintzi, vad io. si daca vrei iete dau un meil la ploieshti sa ma conving
dovadaaa!!!
----- Original Message -----
From: <Danone@xxx.com>
To: "LB" <l.b@xxx.ro>
Sent: Monday, May 17, 2004 10:39 AM
Subject: neatza
>
> breh ma cert cu un gigel din Ploiesti, aici ploua de rupe si vad tot DN1
pe
> care ploua si ala zice ca e soare la Ploiesti.
> Chiar ie soare sau minte?
----------
From: "LB" <l.b@xxx.ro>
To: <Danone@xxx.com>
05/17/2004 10:53 AM
ai auzit de expresia "soarele masii " ????
aici ploua
mincinosu ruade osu
dovadaaa!!!
----- Original Message -----
From: <Danone@xxx.com>
To: "LB" <l.b@xxx.ro>
Sent: Monday, May 17, 2004 10:39 AM
Subject: neatza
>
> breh ma cert cu un gigel din Ploiesti, aici ploua de rupe si vad tot DN1
pe
> care ploua si ala zice ca e soare la Ploiesti.
> Chiar ie soare sau minte?
----------
From: "LB" <l.b@xxx.ro>
To: <Danone@xxx.com>
05/17/2004 10:53 AM
ai auzit de expresia "soarele masii " ????
aici ploua
mincinosu ruade osu

- gaga
adica am ajuns subiectu vostru de barfa ?
auosdyfa: acu am vazut: felicitari memet ! shi lasal p'ala de teantrebat ce shi cum, ca nu shtie iel despre ce ie vorba.
auosdyfa: acu am vazut: felicitari memet ! shi lasal p'ala de teantrebat ce shi cum, ca nu shtie iel despre ce ie vorba.
-

vad meil, da am avut ceva treaba shi nam putut.
memet, ete acilea de avatar:
memet, ete acilea de avatar:
- Fişiere ataşate
-
- scholl.jpg (128.9 KiB) Vizualizat de 2468 ori
-

ahap, bine, mai ajtept atunci sa itz faci vreme
cuacavete nu te lua dupe ala, oite acilea avatar marfa
http://nyce-wheels.com/06-2003/kim-shoes-300px.jpg
cuacavete nu te lua dupe ala, oite acilea avatar marfa
http://nyce-wheels.com/06-2003/kim-shoes-300px.jpg
- gaga
-

alaleo inco dat
saru mana de uraturi. va fi tranzmize.
saru mana de uraturi. va fi tranzmize.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
foarte frumos bre memet !
danone, uite carea fo treaba asear: deci te chemam la nejte ber.
o satz dau un meil
danone, uite carea fo treaba asear: deci te chemam la nejte ber.
o satz dau un meil
-

bah, ie clar cuacavetele trebe sa dea aia 4 litri de vin din iarna ca sa botezat, nu?
baicsule, sigur nu miai gresit calculele la divizia de tancuri?
baicsule, sigur nu miai gresit calculele la divizia de tancuri?
-

nu maiare demult patru litry ca a mai consumat din iei. cat crez ca oputea sa reziste vinu ala ? acu dabia daca mai are 3.789 litry. a fost un chef la iel laomomenda shi a dat de baut.
-

merluciu: aiule, sa citesti peste 10-15 minute pe threadul cu comentarii la concursul de pronostici divizia a.
tot merluciu: memetskoll (copirat partial pí£ienjenu -> c.p.p) o sa iti dau pemeu, sa discutam oaresce.
tot merluciu: memetskoll (copirat partial pí£ienjenu -> c.p.p) o sa iti dau pemeu, sa discutam oaresce.
ANTI
-

ie clar ,sa destrabalat cuacavetele , si-a facut de cap . cat puate sa bea unii ...
-

bine mah da meilu vietzii neatzule.
caca de zi ie azi.
paiacec, nu puate sa ma minta nime vizavi de tinpu probabel, un meil sau un telefon, am acoperire informatzionala pe tot cuprinsu tzarii
caca de zi ie azi.
paiacec, nu puate sa ma minta nime vizavi de tinpu probabel, un meil sau un telefon, am acoperire informatzionala pe tot cuprinsu tzarii

- gaga
am dat meilu/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
bai ce lene imi ie !
bai ce lene imi ie !
-

gata aiu. ti-am facut si dedicatie.
ma duc la munci.
ps: toolin gat pe ecscrementul de gicí£ popescu. vedea-l-as ca morcovu.
ma duc la munci.
ps: toolin gat pe ecscrementul de gicí£ popescu. vedea-l-as ca morcovu.
ANTI
-

-