C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cinei gica popecsu?
io nam vreme de leni ca am trebi ashe ca va las sa va facetz de cap pe acilishea, sper sa ma liberez pt airbus ca sal pedepsesc pe paiacec ca mintzeshte.
paiacec, acu vine si suarele, ti lam trimes io
io nam vreme de leni ca am trebi ashe ca va las sa va facetz de cap pe acilishea, sper sa ma liberez pt airbus ca sal pedepsesc pe paiacec ca mintzeshte.
paiacec, acu vine si suarele, ti lam trimes io
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
da, bre. l-am luat de langa mneata. bine, nu a urcat tapsiuu pe trotoal. am dus-o pe donsuara unte avea nefoe, dupe care m-am teleportat a ma mezon.
memetskoll (c.p.p.) -> pemeu.
memetskoll (c.p.p.) -> pemeu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Pai shi unde ie?S-o fi blocat prin trafic?...ca la mine n-a ajuns.
Asha,asha!panishmi:D
Mai am umpic shi-ncepe sa-m fie foame.V-am zis c-am luat bataie la tenis de masa?Praf m-a u facut nemernicii cu care am jucat! X-(
Asha,asha!panishmi:D
Mai am umpic shi-ncepe sa-m fie foame.V-am zis c-am luat bataie la tenis de masa?Praf m-a u facut nemernicii cu care am jucat! X-(
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ma intrebat consuarta asear ca de ce am pantalonii leoarca shi nu am fost in stare sa coeresc un raspuns care so multzumeasca. da a fost bine.
-

neatza - Mesaje: 5820
zarzarica, de ce ie najpa? zdrangane culbutoru la turela?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
corcodushe, copiraitu ie numa partzial shi nu ie pentru memet shol, ci pentru memet skol.
multzam pentru unbrela. am shocat un tapsimetrist cu ia.
multzam pentru unbrela. am shocat un tapsimetrist cu ia.
-

nu bre, vazui ca esti tu si nam raspuns
baicsu, sa inteleg ca cineva se oftica pentru premiul pt locu 3?
baicsu, sa inteleg ca cineva se oftica pentru premiul pt locu 3?
-

blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
-

SOD - Mesaje: 6035
bah cecule nu zise bre mai devreme omu asta ca e najpa ? ce nuntelegi?
-

aiule, omu de a castigat premiu pentru locu trei sigur nu se oftica. de ancineva nu ma intere.
neatza, tza fost rusine sa-i spui lu consuarta ca ai facut pisulica pe tine?
neatza, tza fost rusine sa-i spui lu consuarta ca ai facut pisulica pe tine?
ANTI
-

bre, am revenit de unteam fost dus! mi-e la fel de somn ca cant mam trezit! ie najpa!
cuacavetele a evoluat la stadiu de sanda(ladosi!)? felicitari!
cuacavetele a evoluat la stadiu de sanda(ladosi!)? felicitari!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
SODylicutzelu, probabil catz racejt cavitatea bucala de pomana. apropo, cum ai ajuns acasa?
ANTI
-

Tot dejaba,ca ploo!Mai incearca,fiindca soarele ala de l-ai trimes prima data creca s-a oprit pa la Saftica la o partida de somn.Cica se prinde somn in prostie pa balta aia!Tentatzia e foarte mare.Apropox,danone,(sau altzii)vreo retzeta mai ciudata cu somn?(sa nu zicetzi icre ca nu va crez)!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nush de balta aia ca no am cu pescuitu' da de aci la mine se vede lacu (nush care felie din care lac, unu din alea nordice de langa baneasa)
si astia cresc aci, creca dupe marime is crapi, tuamna nush ce le face da zici ca ii inebuneshte, se aduna intr-o parte de lac si sar ca nebunii in sus, aia duar ii scot la navuade, sis ditamai peshtoii ca ne uitam la iei de aci de la etaju' noo care ie cam departe.
sody, iar te certz dejeaba mah? nai boton de icnore?
si astia cresc aci, creca dupe marime is crapi, tuamna nush ce le face da zici ca ii inebuneshte, se aduna intr-o parte de lac si sar ca nebunii in sus, aia duar ii scot la navuade, sis ditamai peshtoii ca ne uitam la iei de aci de la etaju' noo care ie cam departe.
sody, iar te certz dejeaba mah? nai boton de icnore?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
hai cam loat o paosa. am fumat o tzigare, am baut o cafea. neinteresant.
despre ce ie vorba ?
baicsule, laso muarta. sa nu intram in amanunte. ca daca o dai in diverse cu noi shi cu fabte neonforme cu realitatea, o sa le scot shi eo p'alea cu ceai facut tu asear.
despre ce ie vorba ?
baicsule, laso muarta. sa nu intram in amanunte. ca daca o dai in diverse cu noi shi cu fabte neonforme cu realitatea, o sa le scot shi eo p'alea cu ceai facut tu asear.
-

este ba ? da tot noi proshti ca incercam sal ajutam. te chinui, il invetzi de bine, te dai de ciasu mortzii sal invetzi sa agatze o gagica, sai faci comversatzia mai agreabila, sa para finutz... shi ie, ce face ? ishi arata colectzia de picsuri shi vorbeshte de pitzurca ! pai o sa mai fute iel la pashtele cailor !
-