)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 2:30 pm

dark_soul scrie:de ce

pentru cultura mea generala.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dark_soul » Lun Mai 17, 2004 2:34 pm

eu am sters pm da e mai greu pana le numar...1,2,...,49 nici nu stiu cand se fac 50 :p
cat despre pastile si alte alea, vezi sod sa iei de-alea verzi, sa nu faci aceeasi greseala k shaki k pe urma te apuk nervii...sunt criminale alea albastre, nu gluma :D
iar baixinho, dak vrei sa ai cultura generala mai ia o carte k eu tot nu-ti zic...vezi dak shaki cedeaza mai usor :)
prea multe defecte si doar o viata
dark_soul
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 17, 2004 2:37 pm

Ce-mi facushi, lutza??? Auzi, sa cedez usor, ce poate sa-i zbarnie mintea...
Baixinho, imi pare rau ptr cultura ta generala, dar, repet, e secret, deci nu vei afla...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 2:38 pm

dark_soul scrie:mai ia o carte k

aia de telefon e buna?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dark_soul » Lun Mai 17, 2004 2:50 pm

de ce, cautzi nr lui shaki sa o intrebi? :P
mey devil pe care ti l-ai scos mey, asa te porti tu cu mine? eu iti fac reclama aici si tu zici k vb prostii? :D
dark_soul
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 17, 2004 2:51 pm

shaki draga, cu pastila sau fara pastila, ai prieten asha ca nu mai prezintzi interes. cel putzin pana cand te-oi libera
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Shaki » Lun Mai 17, 2004 2:53 pm

my soul, nu mai face te rog aluzii la chestii secrete... mai bine ajuta-l pe sod saracul, k a luat avertisment si nu stie de ce, cum, si-n ce fel... dar mai ales... de la cine :D

Shaki

Mesajde dark_soul » Lun Mai 17, 2004 2:58 pm

te rog, la cele 38 de posturi ale mele ma asculta toti...rezolv eu problema imediat
eu am invatat de la tine: sod, ia o tigara (dak fumezi) sau o bere (dak bei), aseaza-te undeva, fii calm si gandeshte-te care e cel mai rapid mod de a face rost de un avion si sa faci pe kamikaze la urmatoarea intalnire forumista....k poate dak mor toti iti trece supararea!
ps1: eu n-am inteles nimic din ce am scris mai sus, asha k bine k sunt la aberatzii
ps2:de cand sunt soul-ul tau?!
dark_soul
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 17, 2004 3:05 pm

pai... esti soul al meu de pe la primele tale mesaje, cred :D
si nu-i mai da lui sod idei de-astea sinucigase... ca mai vii si tu la intalnirile forumiste, nu? k sa nu mai vorbim de faptul k daca se face kamikaze... moare si el... si nu cred ca-i convine... nu mai vorbesc ce pierdere ingrozitoare ar fi pentru noi :D

Shaki

Mesajde SOD » Lun Mai 17, 2004 3:08 pm

dark_soul scrie:sod, ia o tigara (dak fumezi) sau o bere (dak bei)

hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hihihihihihi hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho hohohohoho
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Shaki » Lun Mai 17, 2004 3:11 pm

Dark, ce-ai facut!!! Eshti nemiloasa, are omu o criza, repede sa-l ajute cineva!!!
Moshule, scoate-i avertismentul ala ca il ai pe constiinta pe sod daca se intampla ceva... nu vezi cum e???

Shaki

Mesajde dark_soul » Lun Mai 17, 2004 3:13 pm

puey da eu n-o sa patesc nimic, k dak mai vin o sa stau tot asha vreo 5 min, si asteapta baiatul pana cand plec...si va bocesc eu pe toti, dak va ingroapa repede k nu-mi pierd eu timpul cu voi!
dak nu vrea el sa moara, poate te convinge pe tine sa sari in locul lui, k mi-ai promis demult timp ceva si nu te-ai tinut de cuvant
ce faci cu lista ta ucigasa? ce faci cu puscaria? unde ti-e bomba?
sod, take a deep breathe...ti-e mai bine? inchide ochii, gandeshte-te la ceva frumos si termina odata cu rasul asta k e molipsitor :p
dark_soul
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 17, 2004 3:15 pm

cam asta ie, ne-am distrat, ne-am ras da gata ca vaz ca umflatzi. hai pa !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dark_soul » Lun Mai 17, 2004 3:17 pm

da unde pleci? sa lasi trenul in pace, ai auzit?! si metroul! k nu vreau sa aud la stiri de vreun accident mai tragic
dark_soul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 17, 2004 3:43 pm

Wild Rose...campioana la batut maimutza ! =D :hehe:
Fişiere ataşate
rose.jpg
rose.jpg (96.14 KiB) Vizualizat de 2299 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 18, 2004 1:30 pm

desi am pierdut in ultima etapa sansa de a castiga la etapa prono de pe generalitati mi-au iesit 13 rezultate la pronosport :D am castigat 2 000 000 ;) pacat k au fost 61 carora le-au iesit 13 rezultate:(
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde J'adore » Mar Mai 18, 2004 1:43 pm

Cu toate ca am adormit pe la 1 jumate, la 5:40 eram in picioare, acum este aproape 7 dimineata, imi termin tigarea si ma duc in lumea mea, have fun si felicitari sly \:/
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 18, 2004 2:02 pm

hmmm e bine ...am dat 41 000 pe bilet si mi am scos 2 000 000 ;)
dar la etapa pronosport -campionatul spaniol nu a iesit nimeni cu 13 rezultate ...in schimb a iesit un singur bilet cu 12 rezultate si a luat 30 000 000 ...frumos nu?:) mai mult decat mine :P
pana si ala cu 11 rezultate a luat mai mult decat mine :D
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Shaki » Mar Mai 18, 2004 2:14 pm

eu ma plictisesc, dark se plictiseste, noi ne plictisim cu toti cu drag si spor...

Shaki

Mesajde piskeshu » Mar Mai 18, 2004 2:29 pm

Shaki, io te-am intrebat ceva in urma cu vo 2 -3 zile!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Mar Mai 18, 2004 2:38 pm

Faptul k te-am ignorat e un raspuns, nu crezi? :D

Shaki

Mesajde piskeshu » Mar Mai 18, 2004 3:10 pm

Fricoaso, fricoaso! N-ai sange-n mana!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 18, 2004 11:09 pm

Desi e trecut de miezul noptii, lumea a uitat ca maine are scoala, serviciu, teze, sedintze...etc....si se joaca jocuri de anii '85....dupa cum se poate vedea si in atasament.

cel mai terminat e xkran...care vrea sa faca 50 de campioane pana maine dimineatza. si mai zice de mine...ca sunt maniac cu posturile. :N
Fişiere ataşate
arcade.jpg
arcade.jpg (51.65 KiB) Vizualizat de 2290 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RooT » Mar Mai 18, 2004 11:12 pm

nici nu visezi moshule :) ... poate jucam odata FPS-uri .. sa vezi ce inseamna manie :p
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Shaki » Mie Mai 19, 2004 7:51 am

Am incercat si eu sa joc, da-s varaza... imi trebuie ceva timp sa ma perfectionez :D

Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 19, 2004 9:39 am

Am fost sa-mi iau niste salam Victoria...sa mearga mai bine berea Cruzacampo de la Necko, bere ce acum se afla la frigider pentru racire. :)

Daca am vazut ca unii dezbat pe tema preturilor din Las Vegas...sa va spun si eu cate ceva despre pretul salamului Victoria.
costa 120 000 lei/kg salamul Victoria normal si 128 000 lei/kg salamul Victoria afumat.
Eu mi-am luat salam neafumat de 12 500 lei. Deci rezulta ca am luat 104 g ? Oricum..ajunge de doua sandwiche.

Magazinu' de unde am cumparat se numeste "La Dana". aphex cred ca stie unde e, ca e la 50 m de noi. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mai 19, 2004 10:09 am

Moshule, la noi ala afumat este 163.000 lei/kg....la Unirii...ai dracu hotzi! Dar avind in vedere ka C-ta este occidentul Romaniei, nu ma mir. :yD

Am incercat sa citesc ce scriu aia la "Stramosul europenilor a trait in Romania?", dar e greu de tot...posturi lungi pline de cuvinte buclucashe...pacat, ca subiectul este interesant.
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 19, 2004 10:14 am

Nicholas...pai probabil Unirea e magazin de lux si practica adaosuri comerciale mari. La Dana este un umil magazin de cartier, pentru oamenii muncii.
Data viitoare imi iau salam Bucuresti. E 90 000 lei/kilu. E un fel de salam de vara cum petece de slanina.

A...si mi-am luat si chifle de la turci. Sa imi fac sandwiche. 7 chifle...11 000 lei. In forma de floare.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 19, 2004 10:14 am

Alexe,asha ie.La noi ie un fel de Las Vegaz,d-aia pretzurile ie mai mari.Da shi calitatea ie pe masura:D

Pese: unirii ie o piatza,lool:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mai 19, 2004 10:17 am

Da...asa este, Migule! Apropo, vinzatoarea de acolo este impecabila! Mi-ar place sa o vad jucindu-se cu salamul meu..*lol*

Moshule, nu mai, Unirea este linga pizza hut, unde ai mincat tu asta vara. Cladirea aia urita...numai magazin de lux nu-i ala.
Nicholas_Alex
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati