comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mai 17, 2004 11:44 am

Mda, shaki e frumoasa. Incerc sa citesc pe fata ei daca a facut vreodata dragoste cu o fata...dar este prea departe in poza. :(

PS: Ala-i capu´ lu´ Ovidiu?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 17, 2004 11:47 am

Mda... am uitat sa spun ca poza a fost facuta langa o casa din zona Parcului Ioanid, mai exact Vila Voicu. A, Shaki n-a facut dragoste cu nici o fata, din poza ai fi putut sa vezi k Shaki e o fata cuminte... da cred k era prea departe :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 2:34 pm

SODy, unde l-ai prins nea pe nea Gicu?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Lun Mai 17, 2004 2:40 pm

la pitesti desigur
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Necko » Lun Mai 17, 2004 4:05 pm

maaaaaaama, SOD, ce companie pretioasa ai! cind? unde? cum de?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde memetshot » Lun Mai 17, 2004 4:08 pm

si in plus dasta: dadu ma si el un pahar de tzuica?
memetshot

...

Mesajde Hades » Lun Mai 17, 2004 10:32 pm

nanuka cine tzi-a facut poza asta http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=7546 a fost un om tare... imi plac la nebunie pozele cu oglinzi... oricum misto poze... se vede ca te-ai distrat in LA si Chicago...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Nanuka » Lun Mai 17, 2004 10:34 pm

Al meu barbat s-a ocupat sa ma fotografieze, din pacate nu am prea multe poze cu el tocmai din acest motiv, oricum mai postez, deocmadata sunt prea multe..

Va sarut,

Nanuka.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 10:39 pm

promit ca cand ma duc prima data la Maiami, o sa fac poze si o sa le atasez pe forum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 17, 2004 10:39 pm

Excelente poze, Nanooky ! Ce era in paharele alea cu licoare albastra ? Pepsi Blue ? *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Mai 17, 2004 10:47 pm

Bursuky in paharele albastre te serveau la fiecare minut cu apa...deci nu, nu era pepsi blue*p
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 10:49 pm

Stimata tanti Nanukulitziculitza, lumea a priceput ca ati fost la Las Vegas, orasul cazinourilor, unde nu ajunge multa lume, dar chiar nu este nevoie sa puneti 20 de poze ca sa ne demonstrati asta.

multumesc pentru atentie

ps: vedeti ca cele doua poze facute in limuzina (cu acea tanti langa dumneavoastra) nu difera foarte mult una de alta.
ANTI

baixinho©

Mesajde Nanuka » Lun Mai 17, 2004 10:58 pm

Baixi daca nu-ti place nu te uita, nu te forteaza nimeni sa-mi clickezi pozele si btw comentariile tale sunt inutile. Acea tanti de care vb este o fata fina si de treaba, ca de altfel toti pe care i-ai vazut in poza.

Pa!*p....
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde gabuba » Lun Mai 17, 2004 11:07 pm

acum m-am convins de ce unele prefera cea mai veche meserie din lume si nu altceva.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Lun Mai 17, 2004 11:09 pm

Hahaha okay umm s-a inteles gresit, umm am uitat sa-l postez si pe al meu barbat...Gabuba nu vb prostii.

PS: Am postat poze si cu Florin sa se vada clar ca sunt persoana serioasa si incetati a mai jigni omul cu care n-ati avut oportunatitatea macar o data sa purtati o discutie sau o cunoasteti cu adewvrat.

Sorry in caz de greseli dar am dormit numai o singura ora, zborul a fost obositor..

Nanuka.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 11:42 pm

tanti nanuka, vad ca nu ai priceput nimic, dar deja nu ma mai mira. exista un thread dedicat pozelor facute in tari straine. daca pentru dumneata SUA nu este tara straina fata de Canada, poti posta pozele unde doresti (chiar si pe forumul de Stiinte). faptu ca dumneata trantesti 23 de poze la foarte putin timp dupa ce ai ajuns acasa de la Las Vegas denota un singur lucru (din punctul meu de vedere): doresti sa iesi in evidenta ca vezi Doamne ai facut un lucru nemaipomenit ca ai stat in las Vegas. sau, ca sa fiu mai explicit, sa te lauzi ca ai ajuns in orasul cazinourilor. stiind foarte bine ca acest thread este mult mai des vizitat decat cel cu poze din calatorii in tari straine, te-ai gandit ca o sa ai un succes mult mai mare bagand pozele pe "Cum arata userii de pe forum" decat pe threadul despre care ti-am povestit.
ANTI

baixinho©

Mesajde Nanuka » Lun Mai 17, 2004 11:50 pm

okay deci ca fapt divers si pt cultura ta generala, aceste poze trebuie imprimate, pt a putea deveni poze normale si trimise urgent in Romania la familie (asta intentionez)...

Avand acces totodata la internet, m-am gandit ca nu strica sa le si postez, ti se pare un lucru rau???..

Faptul ca imi postez poze din Las Vegas?..ar trebui sa fi curios si sa vezi cum arata acest locuri frumoase in loc sa critici si sa arunci cu rahat in tot....oricum asta e parerea ta si cu asta basta...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Prozac » Mar Mai 18, 2004 12:06 am

Mda, Nanuka din pacate pentru tine nu e numai parerea lui este si parerea mea si sunt convinsa ca mai sunt cativa pe aici care ne impartasesc parerea, mai ales ca numele thread-ului este "cum arata userii de pe forum" nu ... "cum arata sigla McDonalds din Las Vegas sau alte orase" sau "cum arata Las Vegas-ul fotografiat din limuzina in care era Nanuka". Si nu inteleg de ce ne-ar interesa ca pozele astea trebuie "imprimate" si trimise cat mai repede familiei tale din Romania?!
Mi se pare ca plangi prea tare pentru atentie pe formul asta, prea incerci sa atragi toate privirile asupra ta.
Prozac
Junior Member

Mesajde 7vies » Mar Mai 18, 2004 12:14 am

nanuka, baixinho cam are dreptate...prea multe poze pe aceeasi tema pentru threadul asta...poate ar fi fost mai bine sa postezi seria asta de poze unde ti-a zis si el (ca nu degeaba exista threadul acela pe turism)...
7vies
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Mai 18, 2004 12:25 am

Okay, din totdeauna mi-am postat pozele aici asa ca am uitat de acel thread, sincer vb si nu vreau sa se inteleaga ca ma dau mare..pur si simplu sunt fericita si incantata ca am avut sansa de a vedea Las Vegas-ul si-am vrut sa arat lumii frumusetea lui.....oricum pozele nu le mai mut, mi-e lene sa stau sa le caut si sa le atasez din nou....

Nu mai fiti rai.....

Va pup.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde gabuba » Mar Mai 18, 2004 9:39 am

nanuko, da' de unde stii la cine ma refeream?! inseamna ca ceva-ceva tot exista. asadar...
in plus, daca tot iti expui tot neamu' pe fanclub asuma-ti critica. o intrebare: ce parere are barbatzelu' despre fanclub? i-ai zis de danone, de baixu, de nocturna? de moshu ce crede? daca ne trimiteti niste bilete de avion la clasa I, locuri de cazare la hotel de ***** , parol ca ne lasam pe mana voastra acolo, la las vegas si vrem sa te cunoastem!

te pup si eu A-)

:D:D:D:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Mar Mai 18, 2004 9:51 am

i-ai zis de danone

sigur ca daaaa... :j crezi ca a-nebunit lupu' sa lase asha mandretze de sotz model la indemana PM-urilor scurte si concise gen:

- aici si-a aratat cutare parte din corp(linc)
- aici povesteshte cum se umezeshte (linc)
- aici povesteshte cum ishi da jos mustatza (linc)
- aici povesteshte cum itz da tzie shamponu ala fuarte prost (linc)

crezi ca oricine ie pregatit de self support? :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 18, 2004 10:29 am

Danone, ma sperii citeodata...

Eu ramin la parerea ca fata de linga capu´ taiat este frumushica foc!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Mar Mai 18, 2004 10:41 am

fetelor, ori va paruiti ori incetati
some people deserve to die
vali

Mesajde Yellow Pinkie » Mar Mai 18, 2004 12:00 pm

Am si io o intrebare la Nanuka: in poza 5 din postu 2 (alte poze din lasvegas), unde se afla mai multe persoana la o masa goala, se vad niste foi de hirtie A4, cu citeva rinduri pe ele. Unele sunt pe farfurie, pe alta o tine un domn in mina. Intrebare: ala e cumva meniul? Ca nu-mi dau seama oricit ma chiorasc. Nu de alta, dar am mai auzit americani minunindu-se ca in Romania sunt imense listele de bucate de la circiumi (si ca avem multe feluri de salate, si difera de la crisma la crisma; ei au numa una, difera doar 'dresingurile').

Baixinho, din postarea dubla a pozei cu limuzina trag concluzia ca american dream = vizita la Las Vegas + lafaiala in 'limo'! Atunci esti om intreg!
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Mai 18, 2004 3:08 pm

n-am vazut atita invidie de cind sunt. adica de mult.

in-vi-di- oshi shi in-vi-di-oa-se
roa-de la oa-se, roa-de la oa-se

gdfdret: ca e mai putine si supt 5zeci
aizzz&co
Necko

Mesajde Necko » Mar Mai 18, 2004 3:54 pm

bre neatzo, shi ejti bre rau ashea ? crezi ca numa tu ai tinere de minte? e shi altzi-i bre, e shi altzi-i
aizzz&co
Necko

Mesajde neatza » Mar Mai 18, 2004 3:58 pm

bre, eo nu sunt rau. doar ca naveam nimica de facut pe zioa de az.

laeigf: shi nici tzinere de minte nam. da az a fost un concurs de inprejurari nefavorabile nanucii. ghineonu iei.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde MiG29 » Mar Mai 18, 2004 4:24 pm

Bah,trag shi io uo concluzie,fara aluzii la nimenea.Bah taranu ie taran shi la Bucurejti shi la Las Vegas.Ceeiace ie totuji trist pana la urma.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Mar Mai 18, 2004 4:27 pm

ie trist rau ca tzaranu de mine e la bucale. ba sincer sa fie mie mi-a placut pozele, pacat ca ierau si uameni in iele....
Oricum nanuchi sa stii ca neatza te invidiaza in secret...(victoria sicret)
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati