Ce parere aveti de S.I.M.P.L.U.
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti de S.I.M.P.L.U.
Ce parere aveti voi de pe site-ul asta de formatia S.I.M.P.L.U. Stiu ca nu ei fac muzica, deoarece ei sunt bboys si nu vedete muzicale. Oricum, eu ii admir pentru ce au facut cu scena de breakdance in Romania si am vazut impactul lor. Acuma, foarte multi pustani vor sa faca break in Romania.
Din pacate, ma enerveaza formatiile ca Animal X si Boom Style care cica fac breakdance.
Boom Style: - PENIBILI :silly: Ce sa zic, fac freeze si puzeaza clip-ul ca sa arate lumii "cat de buni sunt" :hehe: Eu fac break mai bine decat ei.
Animal X: - Mari idioti. Nu fac nici breakbeat nici house. Fac un dance cu elemente techno. In general ce formatie e asta care nici macar nu stie ce muzica face? Ala Alexandru arata ca un drogat, ceilalti arata putin mai aceptabili.
Ce mai, they know F*CK about Bboying.....lol
Astept parerile voastre.
Din pacate, ma enerveaza formatiile ca Animal X si Boom Style care cica fac breakdance.
Boom Style: - PENIBILI :silly: Ce sa zic, fac freeze si puzeaza clip-ul ca sa arate lumii "cat de buni sunt" :hehe: Eu fac break mai bine decat ei.
Animal X: - Mari idioti. Nu fac nici breakbeat nici house. Fac un dance cu elemente techno. In general ce formatie e asta care nici macar nu stie ce muzica face? Ala Alexandru arata ca un drogat, ceilalti arata putin mai aceptabili.
Ce mai, they know F*CK about Bboying.....lol
Astept parerile voastre.
-
Aurolacul - Junior Member
SIMPLU???:))))
Parearea mea despre SIMPLU este urmatoarea:
Sunt tare straduitori,dar din pacate nu prea le au cu versurile ,cat despre dans...figurile sunt deja fumate...nu au nimik spectaculos.
Sunt din Pitesti si ii stiu de mult timp.Eddy s-a straduit din totdeauna sa faca ceva ,dar uneori nu prea are imaginatie...
Sunt tare straduitori,dar din pacate nu prea le au cu versurile ,cat despre dans...figurile sunt deja fumate...nu au nimik spectaculos.
Sunt din Pitesti si ii stiu de mult timp.Eddy s-a straduit din totdeauna sa faca ceva ,dar uneori nu prea are imaginatie...
- MIKAELLA
- Junior Member
Mai zii odata...lol...
Initial trimis de MIKAELLA
Parearea mea despre SIMPLU este urmatoarea:
Stiu si eu ca nu prea au imaginatie. Cert este ca fazele care le fac, iar rupe bboy-ii de la BOTY sincer, dar fac breakdance de putin timp, eu cred ca sunt superbi oricum. Fata de calitatile mele de breaker sunt geniali.Sincer, te cred cand spui ca nu prea au asa de mare imaginatie. Eu corespondez cu Omu' Negru, si o sa ii trimit prin posta o caseta cu breaking de unde se poate inspira. Sincer, cu mine e invers, eu am foarte multe inspiratiila still si la powermove, dar nu pot sa le aplic asa de bine(deocamdata...hehe). Cat despre versuri, mi se par simple, dar abordeza subiectul de breakdance.
Si oricum, ei sunt S.I.M.P.L.U. , deci versurile nu vor ca sa fie prea complicate. Nu are rost sa folosesti versuri prea elevate daca risti ca oamenii sa nu te inteleaga.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
-
Daca as fi bun...
Initial trimis de MIKAELLA
SALVE
DACA TE PRICEPI SI TU ASA DE BINE,DE CE NU-TI FACI SI TU FORMATIE?
SE POARTA NU???????? MAI ALES DACA SPUI CA AI IMAGINATIE...
IA GANDESTE-TE.....))))))))))
Pai daca as fii atat de bun cat S.I.M.P.L.U. sunt, mi-as face formatie. E am foarte multe idei pentru faze noi, dar trebuie sa fii bun la breaking ca sa poti sa le faci. Eu incerc sa le fac, dar nu imi reusesc. E una sa fii bun la breakdance si alta sa ai idei bune. Din pacate, eu si Simplu avem exact celelalte calitati. Eu cu calitatile de dans Simplu, si ei cu ideile mele.........hihi.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
-
Re: Daca as fi bun...
trupa e ok ca dans, dar ca muzica au venit cu aproape 20 de ani mai tarziu... asta e soarta curentelor culturale la noi in tara. Decalajul de care vorbea Maiorescu si apoi scria Caragiale este, in medie, de 200 de ani fata de originatorii fiecarei "miscari" in parte... Asta inseamna ca anul asta ar trebui sa avem in Romania primele compozitii dodecafonice (Schoenberg la inceputul secolului trecut in Europa...), ceea ce nu mi s-ar parea deplasata, ci doar hilar...
Asta-i viatza...asha-i filmul...
Ideea e ca singura "miscare" culturala intr-adevar sincronizata 100% cu restul lumii este internetul, shi cred ca nimeni nu ma poate convinge de contrariu.
[parerea mea :-)]
Ideea e ca singura "miscare" culturala intr-adevar sincronizata 100% cu restul lumii este internetul, shi cred ca nimeni nu ma poate convinge de contrariu.
- nomaduzzu
Ai dreptate...
Initial trimis de nomaduzzu
trupa e ok ca dans, dar ca muzica au venit cu aproape 20 de ani mai tarziu... asta e soarta curentelor culturale la noi in tara. Decalajul de care vorbea Maiorescu si apoi scria Caragiale este, in medie, de 200 de ani fata de originatorii fiecarei "miscari" in parte... Asta inseamna ca anul asta ar trebui sa avem in Romania primele compozitii dodecafonice (Schoenberg la inceputul secolului trecut in Europa...), ceea ce nu mi s-ar parea deplasata, ci doar hilar...
Ideea e ca singura "miscare" culturala intr-adevar sincronizata 1000% cu restul lumii este internetul, shi cred ca nimeni nu ma poate convinge de contrariu.
Tu ai mare dreptate in ce zici. Internet-ul va fii si in viitor si mai impotant pentru omenire si va fii parte din cultura noastra. Cu faza ca muzica S.I.M.P.i.U. e demodat e doar de gust, cac diferite persoane au diferite preferinte. Pentru majoritatea consumatorilor pe puta, S.I.M.P.L.U. au venit prea tarziu in muzica romaneasca, dar pentru fanii aia inraiti dupa muzica battle beat(ca mine

- --------- ---------- ------------ ---- ------ ----------
If you were not earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
-
E debutul...
Initial trimis de nomaduzzu
de acord cu rivolutzia, asha e, dar in aphara de meritul asta nu pot sa le gasesc nici unul :-)
shi versurile sunt kiar nashpa...
Lasa ca e abia debutul, eu sincer nu prea ascult versurile, dar nu imi place faza cu "Cei doi bunici" cred ca o sa le trimit mail sa le zic ca trebuia sa puna ceva mai cool. Eu mai mult dansez pe muzica. Breakbeat nu ar rebuii sa aiba versuri, nu-mi pasa. Poate ca au crezut ca daca nu canta, chiar nimeni nu o sa ii ia in serios. Asta e.
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
-
Trebuiau sa puna...
Initial trimis de Zgubilici
E misto ca au incercat sa spuna cum au ajuns ei acolo la utima piesa, dar versurile sunt aiurea rau!
Dupa mine trebuiau sa puna "tatici" in loc de "bunici" ca suna putin mai cool. In general versurile sunt bune, dar nu trebuiau neaprat sa rimeze daca le faceau cu ritm diferit.
Ar trebuii sa ia niste rapperi ca Morometzi sau La Familia sa le cante in timp ce ai fac break. Ar fii mai profesional un pic.
-
POate acuma...
iInitial trimis de Zgubilici [i]
Pai sa faci o trupa cu vreo 10 insi cu care sa faci cantari nu e chiar profitabil, nu?23ed poate din cauza asta ...:cold:
Aciuma am auzit ca Beico nu mai e in tripa, si deci poate isi iau un trappez ca sa le cante. Hei, va trebui sa le scriu si sa le zic fazele astea. Mai stii, poate ma asculta.
-
Ce au facut Simplu?...
Vreau sa va intreb pe cineva daca stie ce au facut S.I.M.P.L.U. la Festivalul Industriei Muzicii Romanesti. Au castigat vreun premiu? Sunt foarte curios.
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
-
n-au luat nimic, m-as fi asteptat la premiu pentru debut, dar (din pacate) premiul a ajuns la Andra.
o mica intrebare: cum a vandut aia in asa scrut timp mai mult decat restul de la categoria asta?
o mica intrebare: cum a vandut aia in asa scrut timp mai mult decat restul de la categoria asta?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Naspa...
Initial trimis de Zgubilici
n-au luat nimic, m-as fi asteptat la premiu pentru debut, dar (din pacate) premiul a ajuns la Andra.
Nasol ca Simplu nu au castigat nimic. Dar cine a castigat cel mai bun videoclip?. LOL..........auzi Andra! Cine e Andra, ca sa mor eu da n-o stiu.
-
Premiu
Io am inteles ca au luat premiul pentru cea mai buna trupa de baieti.... au urcat oamenii pe scena si l-au prezentat pe noul membru care avea ceva voce si a si interpretat live vreo cateva note dintr-o viitoare melodie ... cam atat !
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
Ce nou membru?...
Stiu ca Bebico nu mai e cu iei, dar oare sunt foarte curios cum arata noul membru?. E breaker si el? Danseaza bine/canta bine?
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
-
Nou videou?...
Am auzit ca S.I.M.P.L.U. sa aiba un videoclip nou, stie cineva ceva despre asta?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Noul album...
Chiar azi am primit noul album de la OmuNegru Super man, ce sa zic, muzica foarte buna. L-as recomanda pentru toti fanii electro battlebeat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii